2.0 tdi 140hp lik motorsa gayet iyiymiş sadece yazılımla 200+ olması :)
Printable View
2.0 tdi 140hp lik motorsa gayet iyiymiş sadece yazılımla 200+ olması :)
Ucurtma jetta
Jettanin masallahi var. Alt,ust devir bastik hic farketmiyor kopartip gidiyor...
Jettaya maaşallah hakını vermiş..
Bizim bravolarda agirlik cok fazla 250-300 kg hafif olsak ivmelenme daha basarili olacak.stock 1.350 kg
1500cc ve stock turbo ile bu kadar tutunabildim 6. vites zaten duvar. 18inç jantlara da el atsaydık yinede bişey değişmezdi. Altlarda öndeyiz üstler maalum :) Araç içinden olan video yükleniyor sabahtan beri onuda ekliycem.
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (1) - YouTube
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (2) - YouTube
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (3) - YouTube
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (4) - YouTube
Ses yok bişey yok hahahaha :D:D:D
Bunlarda yolda bir arkadaşımızın yüklü megane ına denk geldik yemek yemeye giderken makarasına gazladık arabaları değiştik bidaha gazladık falan filan :)
BYZ Megane 3 Coupe vs. Megane 3 Coupe (1) - YouTube
BYZ Megane 3 Coupe vs. Megane 3 Coupe (2) - YouTube
Deneyen tüm araçlara maşallah.
Yağızcım sonuçlar güzel sorunsuz sıkıntısız gazla bakalım yanıma ilk geldiğin gün geldi aklıma :)
3 silindire azcık oynanmış gt1749 swap yapıyorum şuan. kendisini emekliye ayırmıştık ama hedefler büyüdü. cooler ve internal standart. sadece varex tarzı cut off egsoz filtre ve mapping olacak. öncesinde sadece chip filtre egsozla 130hp aldık şimdi hedef 160. Enjektörlerim yeterse tabi. evvelinde deneyemedik ama bayram sonrası booster bey yazılımı bitirirse chipli megane dci polo tdi tarzı araçlarla aracı söküp denemek istiyorum. giderimi bilmiyorum hafif kalırsa rakipler turbo swaplı multijetlere bakıcam. chipli megane ve pololara yetişemezsem zaten emekliliğine devam edecek kendisi :) ağırlığım dolu şöförsüz 1085kg benle 1200 :)
Sonuclar cok iyi kanka BYZ ye masallah
Hepsıne masallah ,
Bence jettaya gore cok ahım sahım bırsey yok.Gitmesi gerektigi gibi gitmiş.50-150 süresi varsa ogrenmek ısterım kendı pd130um stock turbo yazılımlı halıyle kıyaslamak adına.Polo baya iyi gitmiş bana gore o denemede.
Megane zaten has 150-155hp.
Sokuk falan varmis onlarda spec olmuyormu:)