.ikip atarsin oyle diyeyim sana :D
yazilim var kafa rahat :D
Printable View
Estağfurullah tarıkçım deneyelim makarasına işte,
2. viteste iyi tutunuyodum gt ye ama devir bitene kadar, 3 e atınca 2 boy ahahaah heyt bee
banane leyn dizeller deniyorsa bende gelecem :D
çayın çorban herşeyin hazır burda ..
araban hayırlı olsun..kazasız belasız..
bence kutu içi filtrede en iyisi
toyota d4d grubunda emme kanatlarını büyüttüm
kp39 vnt tip turbo şuan emme pervanelerini bekliyorum gümrükteler
merak etmeyin anlaşılmıyor
yaw abi dün seni rahat 8 kere aradım sabah 11 12 gibi tellerin kapalıydı en son gökhan abiyi aradım valla nerdesin yaa :o
Satarken orjinal yazılım yüklemeli mi sizce?Yada chipli olduğu söylenmeli mi ?
bizim dükkandaki ustanın astrasında chip vardı satarken sölemedi aracı alan orta yaş üstü biriydi ürkmesind iye sölemedi ama şahsen genç birine araba satarken söylerdim üzerinde chip war diye bazı insanlar chipte neymiş diip arabaya bakmıyorlar bile yani nabza göre şerbet vermek lazım
yazılım şart tarık :D
bu arada kutu içi kn iyi demişsinde yağlı olduktan sonra feriştahı gelse mafı bozuo :D
ne kasıcan tak aem kafa rahat :D
selamlar
AEM kutu ıcı fıltremı tavsıyenız?
Aem dry-flow, yağlı tip filtreler (kutu içi dışı farketmeksizin) maf ı bozuyor.
AEM dry flow kutu ıcı degıl sanırım, unıversal fıltre dogru mudur?
doğrudur abi, tholl-ga kullanıyor şuan corsa cdti'ında.
Sesi efsane ama :D
Bende istiorm yeni arabaya guluk guluk :D
Performans olarak ne diyorsunuz peki?
Aem dry flow mu?
k&n kutu içi filtremi
Yoksa cai sistemmi. Örneğin bmc cda var carbon direk soğuk alıyor?
cai yapıp ucuna aem dryflow takmak derim :)
Bencede güzel olur ancak dizeller için açık filtre sevmiyor diye biliyorum öyle bişey varmı yoksa bizim dizeller o kadarda kaprisli değilmi :)
Fiyataları ne alemde bu aem dry flow ların? Yüreğime indirmeden yavaş yavaş söyleyin ama
baktım netten izmirdeymiş .Bende alayım bitane cebimde bulunsun :D
Kaç mm sini alcazki bizim turbolara hangisi iyi gelir acaba bilgisi olan varmı?
70 lik yada 76 lık diye düşündüm?
Küçük alıpta arabayıda kısmak istemem :S
filtre boyutları aynı diye biliyorum, msn@dd-tune.com adresinden doğan'la msnden iletişime geçip sorabilirsin :icon_tup:
kn'de 2600 3250 gibi kodlar vardı biraz hacme ve flow kapasitesine göre de boyutlandırma yapılıyor :)
Maf sensoru ne yapacaksınız? Flanş şart oluyordu sanki bu arabalarda
Gördüğüm kadarıyla multijetlerde maf kutuya bağlı, yani kutuyu çıkarıp attığın zaman maf sensorunu de çıkarıp atmış oluyorsun. Geriye sadece turboya giden boru kalıyor ağzı açık şekilde.
benim aracımda maf bağımsız
http://www.micksgarage.ie/img/td/QM726-0.jpg
Sanırım kutudan sökülmüş hali bu, doğru etrafında vidalar görmüştüm. Evet bu şekilde çıkarınca yapılabilir. Sizin uygulanmış fotoğrafınız varsa resim eklerseniz arkadaşlara da örnek olabilir. Sizin motor da aynı olması lazım. Sizinki kaç mm ölçtünüz mü ayrıca
65 mm sanırım tolganın aracının filtre boru çapı
http://4.bp.blogspot.com/_1XknPAfZhc...sa+2007+5+Door
filtre kutusunu ssöktükten sonra maf ın oraya taktım.takılı fotoğrafını çekmedim.
65 mm lik aem cuk diye oldu