ahmet ne zamana kadar ordasın bende çarşamba günü geliyorum kısmet olursa :)
Printable View
şuan fethiyeye geçtik:D:D , Burda da duruma göre ya bi gün daha kalıcaz yada direk antalya.Asıl adres ora.
Yollar bayaa kötü , özellikle çanakkaleden sora adım başı duble yol çalışması için çakıldan gidiliyo.Jantı lastiği burda burda bırakladan eve gidersem iyi valla.Yaylı jantlı arabayla aman diyorum valla sakın haa.mümkünsee çıtırdan bi suv , sorantolar yardıra yardıra geçtiler yanımdan koca yanaklı lastikleriyle:D:D
Baya yoruldum ama , iki gündür günde 10 12şer saat yoldayım ama bizimkilerinde 15 senedir geçmediği güzergah olduğunddan çok ses çıkarmıyorum.Otel bulur bulmaz onlar çarşı pazara çıkıyo , ben duş-full klima artı laptop:D , arkadaş falan yok nasılsa , yorgunluk atıyorum bende napim:D:D
Bu arada antalyayla mersin arası çok uzakmı(mersin forum avm civarı)??Forum mersinin antalyaya yakın tarafınamı düşüyo çıkışınamı düşüyo??
Dostum bayağı uzaklardasın ya.Hayırlı yolculuklar kazasız belasız :)
amin saolasın ,, 24 25 gibi ordayım inşallah , buluşalım yine.Teybi aşağı taktım ama aux tan ses gelmiyo:D:D:D
neyse konuyu çip etmemek amaçlı biraz dizel haber :D, istanbul dan aldığımız mazot izmir otoban a doğru çeyrek deponun biraz altına inince bilmediimiz etmediimiz yerde riske girmeyelim şeklinde tekrar fulledik , Bu sabah itibariyle biraz fazla bastığım için toplam tüketim 190 krş oldu ama yinede diesel forevır , Babaya versem kimbilir kaç km gider o bi depoyla 150 krş yaktırır heralde , peygamber sabrı mode on :D:D
antalya-alanya tarafı iyidir alanyadan sonra bol viraj
şuan kaş tayız.Öğretmen evi varmış geldik bayaa güzel.Hergün yol gide gide arabadan soğudum ama acaayip derecede:D , Pazara da mersin.
benim plan deişti ben pazartesiden izmire kaçıyorum aile cumartesi geliyor haftaya abi dikiliye bende cumartesi tekrar dikiliye geçiyorum gel deneyelim :D megane 3 te var onla da deneriz bak hemde :) belki Faberge ibo da gelir onlarında yazlıkları var orda çünkü ;)
Haftaya Bizim Kamyonetin Yağını Değiştiriceğim ne Önerirsiniz arkadaşlar? (Citroen Berlingo 1.9D)
Gelin abiler izmire dizel meeting yapında gelmeye çalışalım :D
206 HDI (2006)
Kat İptali
MadMax Amatrisör Seti + MadMax 3,5cm Yay
Abart Egzoz
Niye kimse benle denemiyor :D
Stock arabam 114 paşaoğlu beygiri verdi bu arada hava 33 dereceydi, hazır aklıma gelmişken
81 kw den 110 hp reel değer.
Ahahaha actırdın dibine kadar tabii kötü gider mi? :D
Deneriz bi aksam, wasgate hic elletmedim ordan da biraz basınc acıyım mı? :p
Siz 115-120hplerdesiniz bari ben de 100 üstünü göreyim biraz :D
Tolga da gelir 3lü deneriz :)
Tarıkla deneseydiniz ya :)
Aracım Palio Multijet (van grubu)
Birmot yada herhangi bir FİAT yetkili bayisinde 60.000km bakım fiyatı kaç paradır bilen varmı??
Aracın tüm filtreleri ve yağı değişecek. Bunun yanında carbon clean ve emme-boğaz temizliği öneren varmı? Araç karma kullanımda 16.3 kuruş falan yakıyor.
350 TL civarı olabilir, ara bakımlar yani 10binde bir olanlar 150 civarı tutar.
Ana bakımlar 350-400 falan tutuyor. Tabiki punto icin bahsediyorum albea palio daha uygun olabilir bazı seyler.
Carbon clean bakımla yapılınca 40 TL idi ama asıl fiyatı 60 TL, manifold temizligi vs de öyle fiyatlar. Ama kesinlikle öneririm.
kim ne derse desin işini şansa bırakmayan mehmet gazihana burdan teşşekkürlerimi iletiyorum. aracımda okadar soru işareti vardıki dyno sistemi ile resmen bütün sorulara cevap verdi.
ustalarımızın geleneksel olarak sorun olabilecek şeyler turbo, intercooler, enjektör gibi yerelere atıyorlar fakat mehmet gazihan hiç birini dinleyemerek öyle bi parçalar denediki hiç üşemenmeden meraklı gözler ile soruna yorum yapabildi. ve haftaya kendisini ziyarete gidicem inşallah
Chipli 1.3 combonun 0'dan 140'a kadar 1.9 kediyi geçme olasılığı nedir ?
1.9 kedi cok fena gidio bence kafa kafaya olabilir. Tabi kilo farklarini bilemiorm :D
biraz zor gibi düşünüyorum ama yanılırım inşallah
peki bu 105 lik caddylerı bnm megane 1 - 1.9dti 100 bg. ile karşılastırsak sonuc ne olur drag roll =?
Yozgat bulvarında kırmızıda beklerken Yavuz abinin"dragger" şarkılarını indirdim dün gece cdye çektim son ses dinliyordum.Adam durdu yanıma jantlı xenonlu kedi redline yapıyordu.
Sarı yandı ben kalkar kalkmaz 2 ye attım buda patinaj çekerek yanima geldi.Yanıma gelir gelmez bastım bende 140'a kadar mesafe aynıydı viraja geldik ben bıraktım büyük arabayla viraja girmekten korkuyorum açıkçası.Işıkta cam açtı 1.7 mi gardaş dedi evet abi dedim :D
Edit:Standart ağırlıklar
Combo 1280 +ben +bisiklet vardı :D
kedi 1450
Yani kafa kafayami gittiniz :D
arkadaşlar size denemelerimi vvereyim en iyisi
-astra g 1.6 benzinli ile 140a kadar 2 boy atıyorum
-vectra b2 1.6 benzinli ile 2 boy yine
-vectra c 1.6 ile 1 boy
-combo 1.7 cdti 100bg ile kafa kafaya gittik ama kalkışta 1 boy attım
-caddy ise kalkışta boy farkı var ama 100den sonra bana fark atabiliyor
1.6 benzinleri artik arabadan saymiyoruz ozaman :D
Ben corsa 1.3 cdti 90 hp y le 1.6 fsi kafa tutabiliodum :) ama 100 120 den sonra geciyor dogal olarak :D
turbo dizel bir araç var 102 hp onun motorunu nasıl güçlendire biliriz çip dışında