Bizim kutuda görünürde bişey yokki :S Benimde kafamı bulandırdınız anlamadım gitti :D Bilen birisi yokmu? mjett te kutuyu çıkartıp direk filtreyi takınca olmazmı ?
Printable View
yakından bi filtre bölgesinin fotosunu çeksene murat daha rahat yardımcı olalım :)
murat abinin arabada gene corsa gibi sağ üst köşede
fotoyu pc ye aktaramıyorum malesef :(
Ama şunu diyim turboda filtre kutusuna kadar 30cm lik boru var orda sensörler dolu. Sonra aşağı kıvrılıyor filtre kutusu var onun ne üstüne ne sağında solunda ekstradan bir sensör malzeme bişey yok. Filtre kutum bundan ibaret sadece kutu ve içinde filtre :D
http://i49.tinypic.com/25jv041.jpg
kırmızıyla çembere aldığım şey maf sensörü işte. aynı motordur umarım bu seninkiyle, nette anca bunu bulabildim 1.6 mjet diye aratınca
konu baya şenlenmiş tarık dizele geçeli :)
http://g.mynet.com/i/184/113797-fiat...-multijet2.jpg
bak bundada aynı yerde , görebilirsin murat.
Çok saol tamamdır benimkindede kutudan bağımsız demekki. Bendede böyle kutudan önce var sensörler dediğim gibi. Tjette direk takmıştım sorunsuzca bundada sistem tamamen aynı ;) Artık takınca paylaşımı yaparım. Konuştumda boğaz çapına bakıp sipariş vericem. Bide ufaktan boru ile aşağı indiririm kendimce cai olur işte :p
-----
Neden beni kimse listeye eklemedi :heyoo:
liste işi hamsinin işi (blackemperor) beni bile eklemedi o gerçi ben stockum daha :D
bekliyoruz, cai bence de güzel olur ki orda ısınır normal şekilde bırakırsan zaten filtre baya baya ;)
Murat Gürakan..... Bravo M-JET 105 hp
60mm komple düz boru.
No egzoz-no susturucu
Katalizör iptali
Booster custom performans remap
Beklediğimiz güç yürüdüğü arabalarla ve istanbuldabiraz daha düşük specteki benzer yazılımdaki bravonun dyno çıktısına göre kıyaslayınca 150hp ye yakın.
(Aem dry flow takılacak
egr iptali yapılacak)
Konuyu açınca sorumluluğunuda almak gerk :) Günde 3 posta en az kontrol edilcek kim yazmış etmiş diye olmazki arkadaş :D
-----
Bu arada duman spec dye listemi olurmuş :icon_tup:
Bu kadar kasmışken 120 lik alsaydınız, 2-0 yenik başlamasaydınız keşke :D
Bende istedim ama bu düştü aldık. Babama almıştık zaten yaa ondan üstelememiştim sonra benzin parasına yetişemeyince benim sportu ona verdim buna ben çöktüm. :)
olduğu kadar yaa. Chippli bi 120 lik arıyorum denemek için. Sokakta falan denk gelirsem yapışacam yakasına :Deli: dene benle diye :hahaha:
liste güncellendi Dyno sheet eklendi :)
edit: murat sonradan gördüm yazdıklarını düzelttim ;)
salla yaw :D ha 150 ha 250 yakınlık uzaklık göreceli bi kavram :p benimkide 350bg e yakın ama uzaktan :hehe:
34) DRO59 - 2010 Focus sedan 1.6 tdci 90 hp
Stock, önümüzdeki günlerde chip olayına gireceğim sanırım. :)
yaz geldi ben ne yapacam :D
acaba komple motoru indirsek
fabrikanın fazla koyduğu 20 vidayı bulup tekrar motoru araca mı taksak :D
Hmm valla bnde bilemiorm :D bi ara focus almaya megillendimde cok sirket araci gbi geldi bana yani beklentilerimi karsilamadi. Bilmiodum 90 hp yi.
Vay kocum benim :D
Turkiye versiynu falan degildir heralde dimi :D
valla beyaz sunrooflu bir ghia olsun yeter focusta :D
:D 1.6 109 hp zaten beni alip goturendi...
Kismet diilmis ki napalim :D
benim aracı ufaktan gıdıklayacak ne yapabilirim :)
filte falan olayına mı girsek :)
komple düz boruda şart oldu
benimde dyno shit im var :hehe:
http://img297.imageshack.us/img297/8953/burak1.jpg
egr yi yazılımdan iptal edince mekaniğe gerek kalıyormu?
Aractan araca deisir die biliorm benim korsada sadece yazilim yapilmisti ama bazi araclardada sadece mekanik oluo.. Megane lerde mekanik sanirsam