pm değilde 6 sayfa önce yazmışsın:D haftasonu işin yoksa araşırız:D
Printable View
Ben de bu aksam 110luk 206XS selektör atınca saka yaptım birazcık :D
Bir haftadır 2000 km boyunca zaten baya eglendim otoban viraj vs heryerde :)
bende dün gece otomatik 1.6 fsi gold le denedim 1-2-3 sorun yok sonrası sorun:D yaaa aslında burdan bişi demek istiyorum tüm dizeller istanbulda bi buluşma ayarlasak yararlı olmazmı kimler gelir görürüz fikir alışverişi yaparız tanışırız illa dizelde değil benzinlide olur şaka yaparız:D
Konuyu güncelleyelim :)
Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum aslında..
Eskiden ibrede 180leri zorlayan transporterımız şimdilerde 140'ın üstüne çıkmaya nazlanıyo.. :) Debriyajdan diyeceğim ama 140'a kadar deli gibi tırmalıyo, ondan sonra noluyosa oluyor artık.. Neden olur sizce??
duman varmı ?
Üst devirlerde belli belirsiz var biraz..
genelde yakıt sisteminin hidrolik karakterisliği bozulup yeteri kadar mazot püskürtememesinden kaynaklanıyor bu kondüsyon kaybı..Debimetre veya MAP sensorude duyarsızlaşmış olabilir..
Akışmetre yeni değişti sayılır.. Yaşlandı heralde artık, satın beni diyo :D
box-modül neden tavsiye edilmiyor anlamıyorum ?
tak-çıkar felan kaçak spec uygulamalar için birebir ..
uzun zmn kullanan arkadaşım war sıkıntı yaşamadı hiç ?
pki merak ettiğim bi konu bu 180 200 hp civarı olan 1.9 tdı ların gidiş durumları we yakıt durumları nelerdir
benim eski aracım 1.9 tdi ibiza sport du. yaptığım işlemlerle 190 hp ve 450 nm tork vardı. çok iyi bir yürürü vardı ve ortalama 5.5 lt falan yakıyordu. şu anda yine 1.9 tdi cupra aldım. bunlada ilgili projelerim var. yakıt konusunda bu kadar az yakıp bu kadar iyi giden başka bir araç yok piyasada.
Dun geceden sonra bende karar vermiş durumdayım t5 caravelleyi bıraz daha güçlendırmek istiyorum 1.5ex civic'e geçildim kendı aramızda denedik :d
aracım 2.5tdı 130hp yapılabilcekler nelerdir. istanbul içinde varsa siteden yardımcı olacak işlem yaptırmak isterim yazılım konusunda. Kat iptali hep aklımda olan bişey ama heryıl muayeneye girdiğim için sıkıntı yaratır die yapamıorum....
emre boramı o ex civic? tehlikeliyse bilelimde yanaşmiym:D
tabi acayip fark olucaktır , şöle minimum 1.6 dizel ; 900 kiloya kadar bişey yapamadılar gitti:D
senin arkadaş satabildimi ceratosunu?
ilk aldıım zamanlar deneyelim demiştim borayla ama kışın bi kısmet olmamıştı , şimdi chip yapıldı ama bikaç eksiği daha var , + tenekelerimi takmam lazım kış başı
lan işe bak , 90 hp karbüratörlü arabadan tırsıyoruz iyimi :D:D , hafifliğin gözü kör olsun:D
deneyelim her zmn :D ama aç gelcem bu sefer dürümü yemeden dönmem. ama chiplenmeden gelmeyin amk bilsem çıkmazdım hiç :D
2.5 dizel 70 hp lik motora napılabilir acep ya:D
turbolayın. yaklaşık 2000tl ye küçük bir turbo takılır. Çok abartılmadığı sürecede sıkıntı çekmezsiniz.
murat nasılsın kardeş , bi görüşemedik seninle bu yaz hep birer günlük anca uğrayabildim ankaraya.Bayramda ordayım ama kısmetse.
valla sanırım sonunda olacak olan o... yoksa motor değişikliği filan pek altından kalkabileceğim masraflar olmaz ne yazık ki:)
2.5 mutlivan tdi swap :D:D , stock 174 hp:D
300rd motorları var da dunya para swap işleri
malesef öyle br bütçe de bende yok:D
remap yapabilirsniz pompa ayarını açarak +10 hp felan alınabilir 10 hp 10hp'dir :)
modeli bilemiyorum ama defender motoru (emin olmamakla beraber transitle aynı) elektronik kontrol ünitesiylemi kontrol ediliyo?enjeksiyonlumu?