egr iptali gaz tepkilerini hızlanmasına kat iptalide ust devırlere cıkmanda( özellikle 5. viteste son hızlara doğru) bariz iyileşme sağlar. karar senin :)
Printable View
Dizelin Bugün geldiği nokta inanılmaz ...
Senelerdir yükselerek devam etti ve şimdi gördüğümüz dizel otomobiller ciddi ötesi ...
BMW 120D cup otomobili 288 hp alabliyor o makine den ...
Şaşkınlıkla izleyip taktir ediyorum açıkcası ...
Asıl önemli olan nokta 288 hpnin yanına aldıgı tork bence.. Yani ben Seat sahibi oldugum için Seat'tan örnek verim.. 270 hpye kadar dayanabilen internaller mevcut.. 270 hp belki az bi rakam gibi.. Ama onun yanında aldıgı yaklaşık olarak 600-650 NM arası tork işin doruk noktası bence.. Önünde durulamayacak gibi bir güç..
Ben de yazayım..
05 cupra tdi
custom turbo, 3 inch dp 3inch borular, susturucusuz katalitiksiz, green kutu içi, egr iprali..
custom remap
231hp 450nm eksozu orjinal çapındayken alınmıştır.
varmı dyno sheet in ?
Geçen sene kayboldu.
oldu bayaa çıkalı..
Senin arabayı bende merak ediyorumm fotolarını videosunu falan paylaşman mümkünmü acaba ?
beni de ekleyin listeye..
emektar VW T4 2,5TDi :)
konu güncellenmişken , bi süredir araştırıyorum , bidahaki haftaiçi bende chip yaptırıcam bi aksilik olmazsa.
hadi bakalım ahmet bende bu aralar 2.0 bişeler aliyim diyorum ama güzel bişe bulamadım. bi arada pro ceedlere gozum takıldı nasıldır acaba ?
proceed gerçekten çok çokgüzel ,, kia showroom a gidip bakılmasını tavsiye ederim son makyajlı olanlar çok değişmiş ,,, kendim ki sahibi olmama ve yeni modellerine de o an binememe ramen diyebilirim ki iç mekanı ne rio , ne yeni cerato nede diğer SUV lardaki gibi değil , tüm kialardanaayrı biyerde ceed içmekan ve kalite hissi olarak.Bide çok değişik bi koltuk kumaşı kullanmışlar , oturma yerlerinde desen var ama dikişsiz , heralde eriterek falan vermişler o deseni ,,,
ikinci elde de fiyatları çok fazla sayılmaz , 2.0dizel varmı bilmiyorum ama 1.6 115hplikleri yazılım ve ufak bi gıdıklamayla çok güzel olur bence....İçime sinen , almak istediğim tek 3kapı araç diyebilirim((dizel , ucuz ve güzel göründüğü için))
aynen Ahmet, benıdem suan bütçeme en yakın pro ceedler var aslında meggy coupe lar cok guzel ama suan benı aşıyor :D veya 2005 model 2.0 bişeler olursa en azından bi 200 bg lerı gorme durumu daha rahat olur almışken içimizde kalmasın diyorum :rolleyes:
olmadı type r alacam zaten :p
corolladan çok memnunum aynı durumu kia sağlarmı bilmiyorum kalite açısından incik boncuk şeylerle ne kadar uğraştırır acaba ?
2004 Fiesta Tdci
Stock :)
1.9 tdi lar çok karıştırıyo kafayı ,,, son iki araç alımımızda da gittim geldim bi bora-golf-veya ibiza şeklinde ama ibiza 1.9lara bütçem yetmedi ,, bora-golf e de belli bi yaş ve km ye gelmiş araca yüksel rakam verme riskine giremedim ,, en son 1.5 te bütçe dahilinde alınabilecek(19binlira) kendi kasasını taşıyabilen ve temiz tek araç bu geldi aklıma, şu an satsam kafa kafaya ne alırım bu sınıfta diye düşünüyorum gelmiyo aklıma , riske girip model düşürürsen de 1.8tdci focus1 ler ve golf4ler , boralar var.
megane coupe dci tavsiyemdir....
sizin araç stock 80 den mi 106 oldu?
abi değiştirebilirsin artık chiplendik :) pazarteside k&n kutu içimizde geliyor :)