beynı mı uygulıcaksın ne alaka yaw?
Printable View
Merhaba arkadaşlar benim aracımda dizel Alfa 159. Şuan aracımda All Car Racing marka yazılım var ve stock 150hp'den yaklaşık 190hp'ye çıkmış durumda. Tork ise stock 320 Nm'den 370-380Nm'ye çıkmış durumda. Sizlere sorum başka ne gibi modifikasyonlar yapabilirim aracıma neler önerirsiniz? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
katalitik iptali, egr iptali egsoz siztemi ile Bi % 10 daha artırabilirsiniz mevcut değerlerin üstüne. bu stage 1 modifiye. Br sonraki aşama daha büyük turbo daha büyük pompa ve intercooler ile 250 bg lere yaklaşabilirsiniz. Motor içine girerseniz 300 bg lere yol almak mümkün stage 3 debriyaj motor kulakları vs vs diye uzar gider liste...
evet tüketimi artıran ve performansı azaltan bi parça kurtulunması gerek. öncesi ve sonrası sensor var ise iş biraz zahmetli ama iptal edilince arıza ışığı yakabiliyor. yaptırmış birinden bilgi almanız lazım. dün bi tanıdık biriyle konusurken söyledi kendi pdpf olan 2.0 tdi bi passatıyla la dpf olayan arası şehir içi 2 lt oynuyo
Evet sensörler var maalesef. Birde tıkandımı baya bir sorun oluyormuş. Yani motora birşey yapmaya kalksan bu filtre karşına çıkıyor.
Kuzen benide listeye ekle :D
Fiat Linea 1.3 Mjet 90 Hp 200 Tork
App Plaka +15 hp :ramo :D
şu alfa sahibi arkadaşımız yanlış yönlendirilmesin 320 nm olan tork 400leri cok rahat görür öyle 370te falan kalmaz.. maşallah diyorum aracına da ;)
Dou o motorlardan kolay tork çıkmıyor..
üzerindeki turbo çok kısık ayarlanmış..
500 Nm lik tork kapasitesi var halbuki..Ama şanzuman düşündürücü.
Artık problemsiz FAP iptali yapabiliyoruz..Ciddi motoru tutan bi parça..iyi bi downpipe yarar..
Geçtiğimiz aylarda istanbul rallisinde bir tane grande punto dizel vardı. Çok ta iyi yürüyordu. benim gördüğüm ilk dizel ralli aracıydı.
Duman atıomuydu ?
Mehmet abi bi ara senin oraya gelip baya bi başını ağrıtıcam demedi deme aklımda baya bir soru var :D
gel gel cay icmeye corba icmeye..
garajımızı bitirmek üzereyiz hayırlı olsuna gelin arkadaşlar..
TR nin ilk ozellikle dizel otomobillere hizmet veren performans garajı..
http://img17.imageshack.us/img17/4396/dsc0008il.jpg
güzel gözüküyor dizel sahibi olarak gururlandımm ....
inş. yazın görüşmek üzere mehmet bey....
Teşekkürler..
İnş. görüşürüz..