şimdilik çokmu azmı bişey diyemiyorum
bu motor üzerinde argem devam ediyor..
Printable View
şimdilik çokmu azmı bişey diyemiyorum
bu motor üzerinde argem devam ediyor..
ben ufacık gıdıklamayla bunu aldıysam 300 rahat rahat alınır hard bi program ile fazlasıda alınabilir..
http://img534.imageshack.us/img534/6...chiptuning.jpg
stock 240 NM olan araç 300 NM olmazsa ben o zaman garipserim o işi :) Benim Corolla 265 NM civarı çıkmıştı orjinali 190 NM olmasına rağmen :) Baya hardcore olmuş o zaman o :D
selamlar,
Clio RS le epey ugrasılar sonucu guzel sonuclar almıstım, simdi dizelci olduk 2010 yeni kasa C3 aldım 1.6 HDI 90 HP lik olanlardan bununla ilgili sorularım olacak
pug ve ford da bu motorun ikizleri varmı dır?
kutu ici filtre hangi modellerle ortaktır
remap konusunda kimi tavsiye edersiniz?
^^ kutu ici filtre elinde var mı?
+ 90hp lik 1.6 Tdci Focuslarla da aynı motorunuz.
bilgiler icin sagolun
ilk dizelim tuketim aliskin olmadigim kadar dusuk ki RS de o gucune gore gayet ekonomikti.
bu arabada partikul filtresi olmamasi lazim dogrumudur? bir de bu motora chip yapan varmi aramizda?
Mehmet Gazihan yapar / yapmıştır :)
Modifiyeye karşı Babalara Hayır :D
Bizim ki de aksine geçen bi bov mevzusu açılmıştı bi kaç video izlettim geçen gün telefonla görüşüyoruz olm ne zaman alcaksın o çufflatan aleti dio :D Vazgeçtim Baba başka projeler var dedim iyi gelince anlat ii bişeyse elimden geldiği kadar maddi destek sağlarım dio :D Böyle Babayı kim istemez ki :cool: :D
simdi bu chip isinde yazilimi geriye dondurmek icin bir yukleme aleti de satin almak mumkun mu? servise giderken eskiye donup servis donusu tekrar chip gibi.
Aynı sekılde tekrar orjınalı yuklenmekde yaptırdıgın yer ıle ırtıbata gecersen problem olmaz.