yanı fabrıka ısını garantıye alıyor :)
hem bı yandan dusunursek suan 1.9 araclar kac bg cıkarabılıyor degılmı bızımkınden 100 bg cıkmıs:D
Printable View
yanı fabrıka ısını garantıye alıyor :)
hem bı yandan dusunursek suan 1.9 araclar kac bg cıkarabılıyor degılmı bızımkınden 100 bg cıkmıs:D
orjınalmı ?
gercı passata 2.0 180 bg sanırım :=) napıo bu adamlar anlamıorum motoru daha saglam hale getırıp turbomu buyutuolr:)
ya bide bu dizel için yakıt sıstemı temızleyıcıler varya geçen metrodan aldım carpexin dızel booster mıdır nedır faydası varmıdır bunun :)
o motorun ömüründen şüphe etme benim eski aracım ki hala daha bizde 570 bin km de 2001 megane 1.9dti teknoloji olarak eski bir motor ama düzgün bakıldımı hiç bir sorun çıkarmıyor sdc elektrik sistemi yaşlandığı için arada bir sorun yapıyor o kadar bence bu motorda 130-135 limit al daha üstüne çıkma
130 yetr bana kardesım:) temız motoruya ust motor yapılmıstı tamırcı demışti sadece daha onceden conta yakmıs dedı okdr...bunların tek sorunu dınamo sıstemı ses yapıyor bıde cıkma yedek parcasını bulamıyosun :D nyse kısmet chıp aklıma yattı chıp yeter bana :) ağır gorunumlu ama öfkeli:P
Bu konuda ve/veya başka konularda defalarca söyledim tekrar söylüyorum. İnsanları doğru bilgilendirmek gereksiz masraflara sokmamak adına bir defa daha yineliyorum.
Eğer chip tuning yapmayı "gerçekten" biliyorsanız hiç bir boxa ihtiyacınız olmadan Tüm basınç değerlerini, Pompanın yakıt püskürtme zamanlarını, Pompa basınçlarını Aklınza gelebilecek tüm komutları, ( ABS yi, Airbagları bile devreden çıkartabilirsiniz eğer mapları okuyup değiştirmeye tecrübeniz yetiyorsa) remap ile ayarlayabilirsiniz. Yok powerboxla bunu yap sonra yazılımlada bunu yap ortaya bu kadar güç cikar demek ben bu işi bilmiyorum demek olur. Gerek olmayan bişeyi gerekliymiş gibi göstererek amaçlanan şey nedir !!!
Box ın yaptığı işlem, pompa basıncını düşük göstererek aracı zengin karışımda( Bol dumanlı) çalıştırmak. universal olduğundan yaptığı iş basit standart ve sağlıksızdır. Aracına özel kullandığı mekanik argumanlara uygun olmayabilir. Dizel aracını modifiye etmek isteyen arkadaşlara önerim chiptunig,remap yazılım ( ne derseniz diyin artık) uygulmasıdır.
Powerbox ın tek avantajı plug and play olayı
Saygılar...
Yukarıda zaten soruna cevap verdim. Üstünde durmak sitediğim husus aşağıdaki mesajlarını okuyup yazmam gerektiğini düşündüğümdendir.
Şimdi son mesajımı bi daha oku istersen
bu arada o araçta bosch edc15c2 beyin olması lazım :) yazılım hertürlü atılabilir :)
benim kadire anlatmaya çalıştığım ve anlatabildiğimi düşündüğüm ama senin aklının almadığı durum şu..
babası bindiğinde arabada herhangi bir modifikasyon hissetmeyecek, ama o bindiğinde bir kumanda vasıtası ile 30 hp devreye sokacak..
tabiki sadece yazılımla daha da iyisini yaparım ama baba bindiğinde olm noldu bu arabaya dicek..ayrıyetten bahse konu uygulama Chiptuning fiyatı kadar tutuyor..Extra bi maliyeti yok..
modül ( +30) verebildiğine göre chiple aynı ayarda oluyor yani fiyatta aynıysa modül bnm içinde daha iyi gerektiğinde takarım ...
Benim aklımın ne alıp almadığını yazdıklarımı okuyanlar anlamıştır. Kadir senin potansiyel müşterin olabilir, istediğin ürününde reklamını yap beni ilgilendirmez. Taaaki gereksiz gördüğüm bir işlemi tavsiye ettiğinde. ( Genel anlamda bu konuya has değil) ki yukarda açıklaması mevcut.
remap 'e devam o zaman , her ne kadar fazla örnek göremesemde çevremde :S
superchips 60-70 nm tork kazancından bahsetmiş..
sırf meraktan megane kiralayıp superchips yaptırcam :D