Oy oy oy 2.5TDİ V6 160 küsür bg değil mi? SuperB de olan müthiş olur o ya :)
Printable View
Oy oy oy 2.5TDİ V6 160 küsür bg değil mi? SuperB de olan müthiş olur o ya :)
97 model benimki o modelde 150 ve 180 hp motorları var 2004 yılına kadar üretildi ama 180 hp tr de pek yok genelde 2002 de tr ye gelmeye başladı
Burak bence sen arabayı yada kendini gıdıklamaktan vazgeç .:icon_wack
Şöyle yapalım komple 60 lık egzoz yaptır bide turbonun emiş kısmını büyüt ( Dumanıda azaltmış olursun biraz ). Böylece arabanda ve sende sanki hamama gitmişte hamamın en haşin en bıçkın tellağı tarafından keselenmek giibi bir etkisi ile karşılaşırsın yüzülen derilerinini acısı geçene kadarda etkisi devam eder :hahaha::hahaha:
Cok duman atıyorsa, carbon clean + manifold temizligi yaptırın.
Benimkini 1 ay da olsa rahatlatmıstı, tüm kurumu dökmüstü özellikle manifold temizligi.
Hos su an yine berbat, full duman :)
Duman iyidir yaa iz bırakmak gerek ben burdayım demek gerek :)
Bide araba konusunda anlamayan insanları ayıklamış oluyuoruz. Bi ortamda chipli dedikten sonra hala yağ yakıyor araban diyorsa araba muabbetini kesecen arkadaş
Dumansuz chip olmazmı ki? Her chipli araç duman atar mı? Ben okuduğum yorumlarda ve direk Mehmet Gazihan'a sorduğumda dumanısz bir yazılımın da mümkün olduğu yönündeydi. BlackEmperor'ın aracı da dumansız sanırım, benim yazılım konusunda ilk isteğim sorunsuz, ikinci isteğim de dumansız olması. :) 120 hp olmasın da 110 hp olsun ama dumansız, sorunsuz olsun. :)
Güç azalıyor diyelim o zaman ;) Olmaz demedim tabiki ama öncelik güç ise dumana katlanacaksınız öncelik duman ise tam performans olmayacaktır. Tercih meselesi. MEsela erhan benim bi arkadaşıma yazıolım yaptı önce bayağa yüklediler daha ilk sürüşte deli gibi olmuş dedi sahibi ama duman canını sıkınca kıstık biraz dumanda azaldı ;)
maliyet nedir acaba bizim araca Audi A6 2.5 v6 TDİ ?
Duman spec: Onumda araba var.... Oha bu duman da ne???... Aha araba yok... :D
listeye kendimi ekledim bu arada