Duymak isterim duzgun bi hks nasil otuyour 1.9 da:)
Printable View
Duymak isterim duzgun bi hks nasil otuyour 1.9 da:)
1.7 dti 150 bin'de bugüne kadar carbon clean yapıldığını düşünmüyorum internette yapmayın gibi bilgiler var yaptırsam bir zararı olur mu?
Emme manifoldunu açıp bi içine bakıver.. napman gerektiğini anlarsın hmn ((:
durumun bundan farklı olcağını sanmıyorum..
http://img12.imageshack.us/img12/584/adszkan.jpg
bian once kurtul bu kurumdan derim..
mehmet abi c4 hdi alıyorum yarın kısmetse , 110luk , 80ooode , neler yapabiliriz soft , hard , orta vss:D
Mehmet ustam 2 sene önce aracıma chip uygulaması yapmıştın ozaman aracım 87bin km idi şuan 122binlerde çokta memnumum.şuanda kutu içi kn filtre ile kullanıyorum ama birazda ses almak adına açık hava filtresine geçmek istiyorum sence performansı etkilermi alt veya üst devirlerde düşme olurmu marka olarak kn 57i modelini düşünüyorum bu arada aracım astra 1.3 cdti.
dizelci arkadaşlar yokmu açık hava filtresi kullanıpta memnun olan hiç acaba?
bu manifoldları nasıl temizleriz ? Direk söküp temizlemeyi düşünüyorum var mı bi formülü olan :)
önce güzelce sökmelisin sonra benzin veya tiner içinde birsüre beklettikden sonra fırça yardımıyla veya derinlemesine ulaşabileceğin benzer zımbırtılarla güzelce çiteleyeceksin akan pisliğe elini vurma muhtemelen 1 hafta parmaklarından çıkartamazsın :) eldiven kullan mutlaka eğer yakınlarda oto yıkama varsa temizlik sonrası götür sıcak su bastır içine güzelce kurut ve geri tak hepsi bu
1.3 dizel multijet Lineaya,sona kadar düz boru geçsek sıkıntı olurmu?