Hmm valla bnde bilemiorm :D bi ara focus almaya megillendimde cok sirket araci gbi geldi bana yani beklentilerimi karsilamadi. Bilmiodum 90 hp yi.
Vay kocum benim :D
Turkiye versiynu falan degildir heralde dimi :D
Printable View
Hmm valla bnde bilemiorm :D bi ara focus almaya megillendimde cok sirket araci gbi geldi bana yani beklentilerimi karsilamadi. Bilmiodum 90 hp yi.
Vay kocum benim :D
Turkiye versiynu falan degildir heralde dimi :D
valla beyaz sunrooflu bir ghia olsun yeter focusta :D
:D 1.6 109 hp zaten beni alip goturendi...
Kismet diilmis ki napalim :D
benim aracı ufaktan gıdıklayacak ne yapabilirim :)
filte falan olayına mı girsek :)
komple düz boruda şart oldu
benimde dyno shit im var :hehe:
http://img297.imageshack.us/img297/8953/burak1.jpg
egr yi yazılımdan iptal edince mekaniğe gerek kalıyormu?
Aractan araca deisir die biliorm benim korsada sadece yazilim yapilmisti ama bazi araclardada sadece mekanik oluo.. Megane lerde mekanik sanirsam
egr beyinden iptalli kafada bitirttim ben olayı :D
düz boru kaçlık olur komle benimkine acaba
aem dry flow a gelince dizeller hoşlaşmıyor diyorlar bilmiyorum:confused:
zaten bilirsin tdi ları traktörden beter çalışıyor sesinden durulmaz sonra birde :)
edit : yağlı filtre olarak düşündüm yazdım pardon:)
bizim audi a6 2.5 V6 TDİ motora neler yapıla bilir acaba ? standart 150 hp 300 ntork yazılım düşünüyoruz ne önerirsiniz acaba ve yazılımda ne kadar bir güç alırız ve bun yazılımlarda galiba direk araç beynine değilde ek bir beyin verip onu takıyormuşuz orj. beyin yedek duruyor istenildiğinde takılıyormuş ne kdar bir maliyet çıkar egzos olarak ne takılırsa güzel ses ortaya çıkar, Teşekkürler.
box istiosaniz 175 faln olur tahminimce o disardan takilio beyine dokunmadan. Bence adam gibi yazilim yaptirin hard bi yazilimla 185 380 lere gelebilirsiniz diye dusunuyorum.(yazilim yapildiginda orj yazilminiz yedekleniyo)
box tuning istiyorsunuz siz sanırım ?
chip yapın bence 190200hp alınır 400 de tork rahat alınır diye düşnüyorum
Vuhuuu okadar alinirmi yau :D
:D abovv iiymis yau. Sizin aracin orjinal degerleri neydi 1.9 110 lukmuydu?
sen 1.9 tdi motorda iyi tork almışsın , bu işlerden pek anlamam bu halde bile güzel ama daha canlı gitmesini istiyorum maliyet ortalam nekdar tutar ve istanbulda bu chip i iyi yapan yer varmı direk racın beynine okuttursak ileride sorun çıkarmı ve motor ömründe azalma oluyor diyorlar doğrumu bu ?