benzinliye geçince hemen satışa getirdi dizel camiasını :D sende vur abi :D
Printable View
Wallahi dizele anca biniyoruz benzinli binenlere Allah sabırlar versin:D
ocağa incir ağacı dikilmiş :D
muratım ne zaman senin finallerden sonramı final yapcaksın :D
şimdilik yok önce egsoz işini halledeyim
sinancım o süreler ciddi güzel değerler , kaza bela vermesin bi tadına bakmak lazım cidden gidiyomu o kadar yav :D remapa geldiğinde istanbulda bakarız artık kısmetse :p
astra gtc 1.6 turbo Performans Azami Sürat 223 km/h
benim meggy rs de de 236 yazıyor max 250de hız limitörü devreye giriyor. remap bende de yok.
yani yanılma payı illaki var araçlarda ama 260ı görebiliyorsa sadece şaşırırım. video çek gözlerimiz şenlensin.
:D Aynen bu ayın sonunda bitiyor finaller. Şubatın ilk haftasıda arabayı bitircem. Tek eksik nos kalıcak onuda daha sonradan yaza doğru para işini halledince :D
Aynı şekilde ben basınca :D
20lt*3.30tl ile :D genede çok fark var arada yahuuu :P
Arkadaşta var 1.6T gtc. Yokuş aşşağı dahi 250 üstüne çıkmadım dedi. Zır stok ama araba.
28sn.de 0-260km/h ve 1.6 T GTC ile? şaka mı bu? :D
Kadran hatası inanılmaz demek ki derim başka da bir şey diyemem.
valla sinancım o hızlarda gitmek için veya egzoz sesi duymak için öyle 35 lt yakmaya gerek yok :D 250lerde giderken max 17 lt falan görüyorum anlık tüketimi :) egzoz sesi de baya tatminkar :) yani kriterlerine uygun dizel araçta var en 1.9undan :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...ust-sound.html
buda egzoz sesi :)
Gerçek hızı 223 kadranda 250yi devirdim hesaı sen yap :)
deneriz tabi denk gelirsek,bursadan merak eden varsa bi 10 kağıta top speed denenir :p
yanılma payı illa var. Sende yazmışsın zaten bende aynısını yazacaktım. ilk mesajımdada yazdım ibrede 250 yi devirdim viraj geldiği için kestim devam ederdi. haa o sırada gerçek hızım 223 felandır herhalde gps lele abim kullanırken bakmıştım %5 civarı bi sapma var ibreyle.
Bu arada bu hususlarda abartacak yaşı geçtik Corolla varken lewoda douda iyi bilir hatta kafa buluyorlardı benimle senın araba gitmiyo diye Halbuki ben nası gidiyosam onu söylerım kimseyi kandırmaya gerek yok yalan soyleyın foyası elbet cıkar yaş gelmiş 30 a neredeyse bizden geçti hayali ihracaaat yapma devirleri :D aracın performasnı neyse sürerken gördüğüm neyse onu söylerim başkasının gtc 250 yi bayır aşağı göremeyebilir. benimki görüyor gayette rahat görüyor Sport tuşuda kapalıyken üstelik bu arada ben sureklı 97 oktan kullanıyorum havada soğuktu faydası olmuştur herhalde
bursa otobanında hava sıcaklıgı 5 derece civarı tam gaz 250de bıraktım (ibrede) gayette 250 üstüne doğru gidiyorduk :)
28.3 sn benım ölçümüm değil arkdaşlar test verileri :) Buyrun test verileri
http://img11.imageshack.us/img11/8025/astragtchkasa.jpg
Dizelleri severim bilirsin ama benzinliden daha güzel ses cıkıyo bunuda sen iyi bilirsin ortak :)
223 ve 250 cok fark var yahu arasında.Sadece yazılımlı astra turbo nasıl gidiyor tecrübe etmis biri olarak komple egzost ve güzel bı yazılımla cok keyifli bir arac olur derim ki benımle aynı fikirde olan bir sürü insan vardır en azından astra sahibi olarak siz varsınızdır:):) kazasız belasız sürüsler dilerim.
Sağol kardeşim 220ps civarı bişey alırım diyorum egssoz+yazılımla Bi ara Erhan abiyle bu işide halledeceğiz denk gelemedim kaç haftadır kat iptallerini nasıl yapalım diye, yazılım içinde ya senin dükkana yada ümit doğanın yanına gidecez veya 2 nizden biri bursaya gelecek :D