Test olarak verdiğin resimde 28 sn. de 260km/h gibi bir ifade yok. Uzunda zaten ibrede 250-260 ı göremeyeceğini bende iddia etmem . Çünkü aşağı yukarı aynı güçlere sahip araçlar kullanıyoruz.
Printable View
Test olarak verdiğin resimde 28 sn. de 260km/h gibi bir ifade yok. Uzunda zaten ibrede 250-260 ı göremeyeceğini bende iddia etmem . Çünkü aşağı yukarı aynı güçlere sahip araçlar kullanıyoruz.
ben bu tablodan öyle anladım max hız alttadaa sn :) bencede 28 sn cok guzl bi zaman belkide ben yanılıyorumdur 0-400 mt süreside olmayacağıan göre olsa olsa top speede cıka suresıdır :)
edit: aynı siteden ep3 u verilere baktım 0-200 28 sn diyor buda demek oluyorki 28 snde biz 260 çıkamayız bu başka bişeyin süresi :p
namusszu arabada 2 tane kat var biri turbodan hemen sonra biri orta susturucdan once bunları iptal ederken yazılımdadan ayarlamak lazım yoksa avans felan sıkıntı olur. Bursaya geldıgınde belkerım tanışmış oluruz :)
gtc yaklaşık 7.5-8 sn de 100km hıza çıkar. Yaklaşık 15 sn de 100-200km hız yapar. Zaten bunların toplamı 23 sn yapıyor. 200-260km hızlanması ise 10 sn ninde üzerindedir.
Megachips Polo Drag Race 0-180 kmh Acceleration - Car Videos on StreetFire
1.9 tdi la mutluluğu yakalayın arkadaşlar.. ((:
12sn de 180 yaklaşık olarak abi maşallah :D
Yeniden dizelle buraya dahil oldum megani sattik b5 neu passat 1.9tdi ile yola devam:) arda duy sesimi:)
citroen c5 1.6 110 hp .yazılım ile ne kadar güç alırım saglıklı olurmu acaba?
Polo 1.9 TDİ gerçekten çok iyimiş :)
beyler benim turbo iyice ıslık çalmaya başladı, revizyon zamanı geldi,
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Orjinal boyuutunda mı kalsın yoksa büyüteyim mi ? Fazlada masraf yapmak istemiyorum açıkcası.
bi o kadar daha binmek istiyorsan bi büyük boy al,1 sene daha binip satma düşüncen varsa orjinalini modifiye et ibo
Benim egsozdan aptal bi üfleme basladı.
Kat iptali var o yüzden düzboru yaptıgımda bu üfleme vardı, yine otto egsozda da vardı.
Ama orjinal son susturucu var neden böyle ıslık seklinde üfleme yaparki?
Turbo catladı diye düsündüm ama onla alakası yok diyor herkes.
Egsoz mu özelligini yitirdi acaba? Daha gecen baktırdım delik kacak vs de yok?
4 seneyi bitirdim chipli, hic basınc acmadım manuel olarak, bu haftaici basınc acıcam bakalım neler olacak? :D
Yok zaten fazla acmayı düsünmüyorum, 1 kez turbo catlatıp degistirdim 2.yi kalbim kaldırmaz :D
Dün dyno yaptık, hp olarak güc iyi ama egride tork bi anda gelip direk düsüyor.
Basınc acıp, mapi biraz kurcalayıp hem torku düzeltmek hem dumanı azaltmayı düsünüyoruz :)
EGR iptali yapıldı. İlk dizel modifiyemiz :D
citroen c5 aracıma chiptuning yaptırmayı düsünüyodum fakat turbo hortumunu sürekli patlattıgını duydum.araca chiptunng yaptrdgmda garantiden cıkarsa basıma baya büyük dert alırım diye düsnüyorum.c5 i olan arkadaslar yardımcı olabilirlermi.performance lazım