passat 12 senedir modlanıyor 12 senedir motoru eline alan adam görmedim, duymadım ben.. Turbo ıvır zıvır kronikler var modeline gore motoruna gore ama motor kıran yok..
VAG diesel de gerçekten iyi..
Printable View
passat 12 senedir modlanıyor 12 senedir motoru eline alan adam görmedim, duymadım ben.. Turbo ıvır zıvır kronikler var modeline gore motoruna gore ama motor kıran yok..
VAG diesel de gerçekten iyi..
Aynen oyle abi bende duymadim:)
Manuel boost controller var isteyen olursa cok uyguna verecegim ;)
Selam bikaç sorum olucak ilk defa dizel bi araca biniyorum.Daha önce kullandım fakat kendimin değildi.2008 Dodge nitro 2.8 dizel aracı yeni aldık 1 hafta önce yakıtı biraz fazla gibi geldi bana şehir içi 12.5 şehirler arası 11.7 civarı yakıyor normalde bukadar yakmaması lazım sebebi ne olablir Araba 94 bin kmde.
Bir başka sorum ise bu araca yazılım yaptırsam nekadar sağlıklı olur ilerde problem yaşarmıyım yakıtı düşermi veya motora bir zararı olurmu. :)
yazılım öncesi aracınızı ilk günki kondisyona yaklaştırırsanız çok daha iyi verim alırsınız yakıtınız biraz fazla gibi geldi bana işin ehli birine emme manifoldunu temizletin muhtemelen içi kurumla doludur :) sonrasında katalitik konvertör var ise onu iptal etme yoluna gidin muhtemelen oda dolmuştur filtreleri yenileyin özellikle hava filtresi çok önemli dizel araç için :) birde turbo basıncını check ettirin geriye pek birşey kalmıyor işte kafası basan birisi güzelce kontrol eder zaten :)
Yazılım bu arabada ciddi verimli .. en az %20 oranında şehir içi yakıt ekonomisi sağlanabilir.. Tabiki doğru kullanısan..
2008 astra h 1.3 ne yakıtından ne çekişinden memnunum...
herşeye arıza ışığı yaktığından chip turbo vs korkudan giremedim
ama chip kesin yaptıracağım ay başında, bunun haricinde ne öneriniz var?
kutu içi filtre dizelde etkili mi?
Birde orjinal yazılımı güncelledikten sonra avans vurur gibi ara ara sektiriyor arabayı. Yakıt dediler, shell'den opet'e geçtim düzelme yok :(
yazılımdan olabilir.
güncel....
Bu güncel çekilcek konumuydu ((:
3-4 saat lik drag yarışı boyunca 2 tüp bitirdim hatta özgün yanıma gelip yatakmı vuruyor diye bile sormuştu o kdr büzüşmüştü pistonlar ((:
cupra ya henuz elimi sürmedim.. işler biraz yoğun
egzozcu arkadaşım ile görüştüm kendisi bana özel bir katilazör vermişti ve kendisine sordum down pipe yaptırıcam seninki boşa çıkıcak haberin olsun diye ve direk manyakmısın olm sen dedi?
sebep;
zaten seninki down pipe neden yaptırıyorsunki biz sadece muayenede problem olmasın diye katilazör görünümü yaptık onun içinde down pipe uygulaması yaptık ve cızıltı ses yapmasın diyede borunun etrafına elyaf dizdirdik.
ozaman down pipe olan araca benim bildiğim başka bir uygulamada daha yapıyor dimi sadece down pipe yaptım bitti değil. turbo ile bişey vardı sanki ama aklıma gelmiyor mehmet ustaaaa