65 liklerde sanirm cooler yok chip yaptircaksan cooler olmadigindan turbo zorlaniyo diye duydum clioculardan onlar yazarlar devir dizelde uzamiyor anca chipte guc 4000 dd de bitiyorsa o uzatilablir baskada ugrasma bosuna derim daha guclu kango al:)
Printable View
65 liklerde sanirm cooler yok chip yaptircaksan cooler olmadigindan turbo zorlaniyo diye duydum clioculardan onlar yazarlar devir dizelde uzamiyor anca chipte guc 4000 dd de bitiyorsa o uzatilablir baskada ugrasma bosuna derim daha guclu kango al:)
Simdi soyle anlatayim uyduruyorum tutarmi bilememde.diyelim kndi aracim pd 130 pschiptuning yaptim 165 bg oldu biraz dumanli (pschipte bol dumanli deger degil bunlar diye biliyorum daha onceki aracimda gordum) chipi yaptik 165 bg aldik turbo buyutme col degil revize diyelim kac bg yenkadar cikacakki diyelim 230bg yi rahat gorebilecek turbO olsun uzerindeki zaten 200 e kadar diye biliyorum neyse 230 bg rahat cikabilen turbomuz olsun ama dumanli olacak dimi simdi bu gucu 220 yada 210 da sinirli tutsak dumansiz hallettmis olablirmiyiz bunu merak ediyorum enjektor gucu vs ise katmadim:))
boost controller taktık geçen gün. 2. tıktan sonra devir çevirirse korumaya geçiyor araba:)
5 tık açıp fazla devir çevirttirmeden torklu torklu kullanmakta çok zevkli oluyor :)
kesmemesi için map emülator baglaman lazım..
ama orj turbo fazla devre gelemiyor kırılabilir dikkat et..
Yakın zamanda seni tekrar rahatsız edicem mehmet usta :)
Soyle soylim arkadasimin 1.8t sinde wimmer rst yazilim vardi k03s e gecti ve hala ayni yazilim var arabada,basinc 1,1 e cikti hic bsy yapmadan ve af si de 11,5 12 arasinda.ayni mantikla pd130 a gt1749vb takicak olsak ayni yazilimla daha dumansiz gidebilir cunku basinc articak mudahale etmezsen hani b nevi yazilimli hali pd160 in yazilimiymis gibi olcak ve pd160 turbosu gelmis olcak bence duman azalir.scn de dumansiz calistirmak adina buyuk turboda buyuk enjektor kullanip duty i dusuk tutuyorlar
Kadir turboyu kurcalayarak 230 hp çıkmaz.. 210 hp falan olursun fazlası haram ;)
Oladarda gozum
Olmazda merak ettim 200 hp revizeli turbo ile helaldir:D
lan dou yazsana duman var mi yok mu suan en iyi ornek senin araba =)
PD130 dan 275 hp çıkar doğru turboyla 2.5 bar da..
Stock turbo seat sport intercooler komple egzoz ve cok az dumanlı yazılımla 190 kusur çıktı güç.. 2260 taktım ama yazılım haftasonu yapılacak.. Bakalım gorecez kaç hp çıkacak :)
Bu siteden öğreneceğim çok şey var anlaşılan. Ben de yazılımla motor modifiyesi yaptığımı sanıyordum :)) Passat olunca güvenemedim diğerlerine. Çevremde passatı mdor modifiyesi yapan yok ve motor modifiyesi yapıl da motoru kucaklayan ilk passat sahibi olmak istemem.
Passat hangi motor?