dodikler demiş bir arkadaşımız ama o ne demek bilmiyorum![]()
![]()
![]()
dodikler demiş bir arkadaşımız ama o ne demek bilmiyorum![]()
![]()
![]()
Ben kısaca açıklıyımRs difüzör değil komple arka tampon getirtmiş buğra yani arka komple rs tamponu o yandaki çıtalar tamponun kendisinde olduğundan çamurluklara uzamıyor tampon bitiminde bitiyor yani çamurluğun üstünde ek yok.
emre dyno![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yok emre arkadaşımızında açıkladığı gibi fransadan komple tampon geldi orjinal tampon yani=) evet o yan ekler şuanlık sırıtıyor hatta kötü duruyooama diğer ekleride alınca tamamlanıcak zaten kış araba hep kirli pek gözüm takılmıyo diğer eklerde 1 ay içinde hallolur herlade bi aksilik olmazsa
Ayrıca bugün egzoz işinide yaptırdım gidişini tam deneyemedim ama sanki alt devir biraz yükseldi gibi geldi bana ama kötü diil yalnız içindeyken çok gaza getirici bi sesi oldu dışardan nası bis ses veriyo bilmiyorum ama dizel değiilmiş gibi sanki ses veriyoooo![]()
Gidişini deneyemedim tam ama sesi bi duysan direk yaptırıcan bencehaftasonu bakarız cumartesi yada pazar yağmur olmazsa deneriz
![]()
Bu arada beni yalnız bırakmayan erol kardeşimede tekrardan teşekkür ederim![]()
Bu arada egzozu ortadan çıkarmadım eskisi gbi kaldı ama susturucu ortada artık sonda yok=) susturucu olmadan baya magırus gibi sesi vardı![]()
yeni megane'lar fransada satışa sunulmuş...
Mégane Berline Collection 2012 - Présentation Générale : Design - Renault France
1,6 DCi 26.450 Euro..
4.8 lt şehir içi, 4.0 lt karma, 3.6 lt uzun yol...
Bende bunun tamponunu kovalıyım bari![]()
90 lıkta varmış dimi yoksa benmi yanlış algılıyorum uff ölüm![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)