mondeo ile aynı motoru kullanıyorlar.
Printable View
6 ileri toyotalarda powerbox ı tavsiye etmiyorum..
zaten çok yüksek basınclara çıkartılmış sistemin basıncını dahada arttırmak sisteme zarar verebilir..
Chiptuning ile çok yüksek tork değerleri elde edilebiliyor ve garantiyi kesinlikle riske etmiyor..
Yetkili servisin bu işi ortaya çıkarabilecek teknolojik altyapısı yok..
Powerbox'u da direk bulurlar , yazılımı bulamazlar.
Power Box sökülüp takılabildiğini biliyorum :icon_tup: ama söktükten sonra arkasında iz bırakıyor mu yani diagnosis yapıldığında ( OBD2B mi kullanıyor Toyota tam bilmediğim, ilgimi çekmediği için ) anlaşılır mı ? zaten Mehmet Gazihan bahsetmiş tavsiye etmiyorum diye..
custom yazılım ile powerbox'ları bir tutmayın
custom iyidir :)
308 Hdi Euro 5 112 hp 260 Nm( owerboost ile 285Nm ) auto6R ile şehir içi(ankara) normal kullanımda bir depo( 60lt ) ile 930 950 km biraz daha dikkatli kullanılırsa 1000 1030 km,uzun yolda ise yaptığım yolculuklarda depoyu hiç bitiremedim daha :) ama şöyle bir veri var elimde İstanbul Ankara otoyolu Yeniçağ mevkii,
http://img194.imageshack.us/img194/6582/1007445v.jpg
ee şimdi en az yakan dizel araba hangisi?
ne alalım dizel otomatik...tevsiye?
41 lt - 910 km şehir içi... Polo BM...
308 hdi auto6r,makyajlı kasalarda bulunan e-Hdi ile çok çok daha ekonomik bir araç şehir içinde.uzun yolda zaten bir çok rekoru var aracın bir önceki motorunun,yeni euro5 motor daha sessiz ve daha ekonomik.
euro4 motorun türkiye rekoru 50,11 litre yakıt ile 1393 km :) deponunda 60 litre olduğunu unutmayalım :)
sıfır olmayacak,lpg yede çok uzağım yapı meselesi oğuz:D
dizel ot. alayım bitane bulunsun evde, giden arabada seneye askerden sonra kendi paramla insallah...
şimdilik aklımda ya leon dizel dsg, lancia delta dizel ot. , auris dizel ot. yada golf 6 dizel dsg var...
bakalım Allah sonumuzu hayır etsin:)
Bende auris var 2011 model dizel d4d otomatik yakiti krs olarak km de 180 krs yakiyo cok da memnunum ;)
opel corsa 1.3 cdtı bence en az yakan diezel.
son depom istanbul içi 800km yakın oldu , şu mazot zamlanmasa tam kıvamında olcakda işte :D