valla dogrudur :D daha bıde chıp yaptırınca nolcak cok merak edıyorum :D
Printable View
Valla onu bunu bilmem ama 2011 corolla d4d her 10.000 kmde mazot yaninda 1.2 lt de yag yakiyor. Sonra da oil level low diyor. Hem benzin deposunu, hemde yag deposunu dolduruyoruz...
2 zamanli mubarek..l
2008 volvo c30 ford tdci 1.6 motor ve manuel vites. 49 litre ile 1150 km yapilmistir. 4.2 l / 100 km
Hiz 110 140 arasi degisken.
Renault Fluence 1.5 dci EDC.
2k km'de, şehir içi tüketim 4.7 (ekranda görünen)
Kardeşimin Auris'ide aynı, bakım uyarısı gelmeden yağ uyarısı çıkıyor hep..
Yalan olmadı tabi...Ben diesel sıralamasına baktım ve atıyorum 1.3 mjet Doblo ile 1.3 mjet Palio kıyaslamasından bahsetmedim :)
Aynı marka ve aynı motor kullanılan hatta aynı araç sıralamasına dikkat edersen bilir kişi arkadaşım...
Örn: sıralamada 2. sıradaki vw Lupo 3L ve 19. sıradaki w Lupo arasındaki yakıt farkı
onun hemen ardına Lupo ile Arosa ikiz araç gibi Arosa 7. sırada aradaki yakıt farkı 1Lt bu araç arasında ne kadar aero+kilo farkı +aktarma farkı var ?? bilginiz var mı ?
Listede bunun gibi örnekler var bikac tane daha...
Örn : Fiat Panda 14. sırada Fiat İdea 48. sırada bu iki araçta tip v.s olarak az farkları olan araçlar motorlarıda aynı bunun gibi...
172bin km devirdim clio da 4,5 - 5lt civarı karışık kullanımda :)
yeni c4 ankaradan kuşadasına + iki gün şehir içi kuşadası toplamda 800 km...tam depo çıkmıştım...tekrar full ledim 138 liralık mazut aldı...ort 4.1lt...
ilk bakıma girmedim 3300 km de daha...ve 3,4 kere top speed denememde var buna rağmen 4.1 :)
dizelde fransız hakkaten iyi...
kaç binde oluyor acaba bu motor revizyonu?
bizde de 65hp'lik var clio. bizim zaten trafiği görmüyor arabamız. ortalama 4.4-4.5. uzun yol gibi düşünebilirsiniz 80-90 sabit hız dört beş tane ışık var toplam on tane diyelim güzergahta:) günlük 35km filan yapıyoruz.
400bin küsürlerde hiç kapak açmamış bir seferde servis hatası yüzünden turbo değişmiş hala taş gibi dci motor var arkadaşımda bakımları 10bini bulmaz düzenli yapıldığı sürece bu km görmesi mümkün, dizel motorun mekanik parçaları pahalı olduğundan motor içi parçalarının bir çoğu değiştiğinden aracından memnun olanlar sandık motor koymayı tercih ediyorlar ortalama dcı motoru 5000tl civarına yapıyorlar.
listede 3. sıradaki lupo 3L 830 kg iken, 19.sıradaki lupo 975 kg;)seat arosa da lupo 3Lden ağır
panda ile idea zaten kilo ve aero olarak çok alakasız araçlar.
panda 1,3 dizel 155/80/13 jantlı 935 kg
idea 1,3 dizel ise 185/60/15 jantlı 1200 kg
bence şuan en az yakan dizel 1,2 tdi bluemotion gibi:)
Ben yazdığım rakam üzerini görmedim o özel servisin kaydına göre (servis tanıdık)
Sorsam 350.000 km deki adamda yemin billah ediyo turbo değişmedim diye
YavuzNaz o arakadaşın aracının km resim falan koyarsan güzel olur görmüş oluruz.
Bakımları yapıldığında çogu markanın ömrü uzun zaten kalite filitre yağ devam
4500-6000 TL arası fatura çıkıyor değişenlere bağlı sandıkta 100PS lik 7000TL ASF Renault fiyatı değil :)