2011 cruze 40 binde
Tahminen beygir ve tork ne olur birde fiyat yollarmısın kardeşim
golf 7 1,4 TSİ 122 hp fiyat ve beygir tork alabilirmiyim acaba adana
Selam 97 m44 e36 318is icin bu ebayda felan gordugumuz tarzda chip uygulamasimi saglikli olur yoksa yazilimmi? Biraz daha fazla devir donmesini saigliyabilirsek kac hp aliriz ?
Hakkı Can Eryüzlü...
Polo 1.2 tsi ne yapabiliriz fiyat nedir
Merhaba;
2015 Model Mercedes c180 CDI AMG araca sahibim.
Bu modele daha önce herhangi bir yazılım yaptınız mı? Yaptınız ise zaman içerisinde oluşan herhangi bir sorun ile karşılaşıldı mı?
Sorun yaşanmadı ise fabrika verileri ile eldilen değerler arasındaki fark nedir?
Teşekkürler.
2012 Fiat Bravo 1.6 m-jet aracıma Adanada chip tuning uyguladık.Sonuçtan gayet hoşnutum ama yazılımla üst devirleri biraz daha canlandırmak mümkün mü acaba?
Nadide şeyler değerlidir.
Golf 7 1.6 tdi 2013 manuel alınan güç, tork nedir ? Dyno çıktısı varsa yollama şansınız varmı ? + olarak yerinize gelmeden belirtmelimiyiz? Dyno ölçümünü uygulama sonrası yapıyormusunuz? Limitör iptali de yaptırmak istiyorum ? Maliyetler nedir ?
1.4tdci 70hp fiesta hp tork değerlerini alabilir miyim ?
merhabalar araştırdım fakat bu konu hakkında bilgi sahibi olamadım her kafadan farklı ses çıkıyor bu konuda. Herhangi bir yazılım yapmadan büyük hacimli dizel motora turbodan dümdüz boru yapılsa araç kendini kilitler mi ? bu elektronik kitlenme sadece yazılım ile düzeltilebilir yazılım yaptırmadan düz boru yaptırma diyen insanlar var bu doğrumudur ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)