c180K ne tür bi modifikasyon ile güç arttırımına gidebilirim?Yazılım atıldığını fakat tehlikeli ve gereksiz olduğunu okudum doğru mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
c180K ne tür bi modifikasyon ile güç arttırımına gidebilirim?Yazılım atıldığını fakat tehlikeli ve gereksiz olduğunu okudum doğru mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kendini kilitlemekten kastınız nedir bilmemekteyim fakat arıza lambası yakması araçtan araca değişmektedir.Yazılım ile desteklenmediği sürece kazanç yerine kayıp yaşarsınız.
Tehlikeliden kastınız nedir bilmiyorum fakat standart günlük kullanılan ''bayan'' şoförlerin dahi araçlarına yazılım yapmaktayız'ekonomi' maksatlı neyi tehlikeli olabilir ki ? : )
Detaylı bilgi ve yaptığımız araçları incelemek için ;
https://www.facebook.com/drecuchiptuning
- K -
________
Dr.Ecu
Kitlemesinden kastettikleri aracın çevreyi kirletmemek adına kendini korumaya alıp gücü kısacağına dair basıncı düşüreceğine dair vb.. Pek inandırıcı değil ama yinede bir bilene danışmaktan birşey olmaz dedim.
corsa 1.7dti için bilgi alabilirmiyim?
DTi
iyi günler f30 316i 136 hp buji,bobin,intercooler değişmeden kaç hp alsak sağlıklı gideriz ? Buji,bobin,intercoolerı değiştirmeği göze alırsak kaç hp alırız?Adanadaki şubede işlem yaptırmayı düşünüyoruz...
astra j 1.4 140 hp turbo otomatik filtre dp vs olmadan sadece yazılım olsa sağlıklı olur mu? olursa güç ve tork ne olur.
2015 Model 1.6 CRDI 136 ps 300 Tork Hyundai İ30 İçin yazılım mevcutmu ? Mevcutsa kac ps ve tork alınır ? Arac yanlız 7 ileri DCT Vitesli yeni makyajlı İ30 ? PM Atarmısnız
B7 1.6 tdi passat için fiyat ve değerleri alabilirmiyim acaba? Birde elde hiç mevcut dyno verisi varmıdır?
e90 lcı 320d için bir bilgi alabilir miyim? 184hp
2004 fiat punto 1.3 dizel 70hp ve 180nm için yazılım sonrası ne gibi güç artışı olabilir.
Bahadır Ustaoğlu
1997 Opel Corsa 1.6 GSİ için bende bir detaylı bilgi alabilirmiyim? Bu araca yazılım atılıyormu? Kaç bg verir? Fiyat olarak ne kadar mal olur? Teşekkürler.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)