megane coupe 1.5dci 2010 model hafif agarsif bi yazılım fiyat alabilir miiym ? bir de sadece istanbul'da mı faaliyet gösteriyorsunuz ?
megane coupe 1.5dci 2010 model hafif agarsif bi yazılım fiyat alabilir miiym ? bir de sadece istanbul'da mı faaliyet gösteriyorsunuz ?
yukardaki soruya ek olarak 1,5 dci megane3 te yazılım yaparsak, güç tork artıyor peki yakıt miktarı da artacak mı?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bende 106 GTI için bir pm alabilir miyim? Araçta filtre ve egsoz var sadece.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
iyi akşamlar.manuel 330 ci için kesici ve limit iptalleriyle beraber biraz daha agresif yazılım düşünüyorum.fiyat alabilirmiyim?
‘Ultimate Driving Machine’
2011 Kia Ceed 115hp olanlardan.Bende bir fiyat ve deger alabilirmiyim..
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Jetta 2.0 tdi dsg sanzimanda hafif agresif bi yazilimda sikinti cikar mi ? Beygir ve tork bilgisi alabilirmiyim ?
1.3 multijet palio 70 hp 180 nm tork stock aracimi 110 hp civarina cikarmak istiyorum chip disinda ne gibi islemler yapmam gerekir ve bana hepsinin toplam maliyeti nedir acaba ? Tesekkurler..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)