Merhabalar
Su anda tamamen stock 1.6 multijet 120hp lancia delta icin fiyat ve takribi hp/nm kazanc miktari alabilirmiyim pm ile?
bir adres bilgisi tabi
Merhabalar
Su anda tamamen stock 1.6 multijet 120hp lancia delta icin fiyat ve takribi hp/nm kazanc miktari alabilirmiyim pm ile?
bir adres bilgisi tabi
Euro 5 multijet 2 95ps dpf'li 2012 model bir fiorino'm var. Buna yazılım düşünüyorum.
-Tune ederken dpf generation'ı iptal edebiliyor musunuz?
-DPF üstündeyken iptal edilirse biraz dumanlı bir yazılımda dpf sorun çıkarır mı? Yoksa DPF'nin sökülmesi şart mı?
-Böyle bir durumda DPF'yi söküp, downpipe ile tune etmek daha mı mantıklı olur? Yoksa DPF üstünde kalabilir mi?
-Eğer DPF'yi söküp yerine downpipe yapsak, dpf generation yazılımdan da iptal olacak şekilde tune etsek, sadece muayenelere giderken DPF'yi taksam mantıklı olur mu? O kısacık arada DPF'ye zarar verir miyiz?
-DPF söküldükten sonra yazılımdan da iptal edilirse arıza ikazı veya DPF doluluk ikazı görür müyüz?
-DPF araç üstünden sökülüp, yazılımdan da iptal edildiğinde dpf generation için olan post injection'lar devam eder mi? http://www.fptmultijet2.com/eng/up-t...injections.php
-95ps 200nm torklu 1.3 multijet motordan stabil, gündelik bir kullanım, alt ve orta devirler yoğun olmak üzere neler elde edebiliriz?
-Borcumuz ne kadar olur?
PM veya buradan cevap alabilirsem sevinirim.
Kolay gelsin.
Focus 1 100 hp. Kat iptali var hazirandan sonra egsoza ve hava filtresi kitlerine de el atacağız.
Bunlarla birlikte nasıl olur?
Teşekkürler![]()
impreza 2.0R 2006 ej20 N/A için neler yapılabilir... teşekkürler
Focus 1 1,6 motor ,hava filtres, kat iptali ,egzoz var yazılımla beraber ne kadar verım alırız motor iyi durumda fiyat ne kadar olur?
2005 Corolla 1.6 Sol.K&N short ram filtre kiti ve el yapımı egzos mevcut.araç yorulmamış ve orjinal 71.000 kmdedir.bu araca neler yapabiliriz.fiyatı ile birlikte öğrenebilir miyim?
(Not:Mail atmıştım fakat geri dönüş yapmadınız son çare olarak burdan yazdım.)
PM OK.
İstanbul şehiriçi full trafikte ortalamam 4.7-4.8...
Sizi seviyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2004 accent 1.5 crdi admire araçta herhangi bir uygulama yok henüz yeni alındı ne gibi şeyler yapılabilir ?
GCG SPEEDY
106 gti için yazılım ince conta kısa şanzuman var en hard yazılımla kaç hp alırız fiyat ne olur hayırlı işler
ford fiesta 1.4 tdcı 70hp maximum kaç hp olur fiyat nedir?
Wv Bora 1.6 benzinli için neler yapılabilir yazılım ile alınabilecek güçler nereye çıkar ve fiyatı ne olur teşekürler.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)