merhaba bendede 2007 model 80 bin km de renault grand scenic var 1.6 16v 110 hp torkunu tam bilmiyorum ama bide araçta lpg var nasıl sonuçlar alabiliriz acaba bide fiyat pmler misi
2008 golf 5 tsı twincharger..140hp Bmy motor kodu.. bosch med 17.5.1 ecu...Araç 95.500km.de.
son nesil tsı larda yapılanlar ortada bu versiyonlarda pompa vs sıkıntısı olduğu söyleniyor..Nekadar güç alırız ve fiyat detaylarını pm den yazarsanız sevinirim...
izmir egetuning mustafa birsesli tarafından aracıma sizin yapmış olduğunuz yazılım atıldı. arabanın sesi yakıtı gidişi hissedilir derece düzelti önce ki yazılıma göre memnunum ancak 2-3 sıkıştırmadan sonra 40km den 180-190 civarlarına kadar 2- 3 Roll yaptıktan sonra normal giderken 80 km ile 4 .vites taba gaz yapınca turbo devre dışı kalıyor gazdan ayağı çekip hafif gaza dokununca gene fırlıyor araba tekrar tapa gaz yapınca gene turbo devre dışı kalıyor bunun sebebini öğrenmek için mustafa ustaya aracı tekrar götürdüm beyindeki bilgileri okuyup size iletecekti ama beyin kendini korumaya almış bilgileri alamadı beyin modifiye işlemine kapalıdır uyarısı aldı aracıma daha önce iki kez yazılım atılmıştı üstüne mustafa ustamda attı sonra bakımada egetuning mustafa ustama getirdim cihazla gene bağlanmıştı çünkü motor arıza ışığı yanıktı katalizör sökük downpipe var o zamandan beri yakıyor lamda sensör az algılıyor diye ışık yakıyor yani sonuç olarak beyne ulaşmakta sıkıntı yoktu ve en son beyne müdaleler egetuning te yapıldı ama şu an beyne ulaşılamıyor ve turbo niye kesiklik yaptığı ile ilgili de bir sonuç alınamadı dolayısıyla.. mustafa ustamız beni arayıp bilgi vereceğini söyledi ama 1 hafta geçti daha sonuç alamadım yoğunluktan olsa gerek.... aracın bakımı daha yeni yapıldı en fazla 300 km olmuştur bakımda bujilerde değişti. yazın turbo kesme olayı motoru biraz sıkıştırdıktan hemen sonra gerçekleşiyordu ama yazılım başkasına aitti ecufast yazılımı ile yaz ayı deneme yapılmadı Bende burdan size bir danışayım dedim yardımcı olursanız sevinirim. araç bilgileri 1.4 tsi 125 lik cax motor 2010 seat leon makyajlı kasa
çok gariptirki yeni versiyonda Slave unitelerimiz protection demeye başlaldı firmanın sölediği eyeni versiyonumuz 15 i gibi çıkıcak denildi bizde mustafa abi atlamış olabilirsıkıntı yok yazılımzınızı direk düzeltebiliriz skııntı yok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için Ecufast i ayırdık artık Dr.Ecu yuz skıntınızı hemen giderebiliriz gücelleme geldiği anda![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
2006 Colt CzT için EcuTek yazılım ile nasıl bir sonuç alabilirim ?
Downpipe, K&N Kutu içi, 60mm komple düzboru ve 63mm son susturucu mevcut. Araç 80.000'de daha önce yazılımla ilgili herhangi bir işlem yapılmamış, Triger seti ve bütün kayışları yeni değişti.
Ayrıntılar ve Fiyat için bilgi alabilirsem çok memnun olurumTeşekkürler.
Edeple gelen, lütufla gider.
ibiza 1.6 16v 105hp icin bende deger ve fiyat pm alabilirmiyim
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
1.4 tdcı fıesta ıcın fıyat alabılırmıyım..Teşekkurler ?
Merak ettiğim bir şey var?
araçların alacağı güçler neden pm olarak gönderiliyor? Fiyatların pm olarak gitmesi gerekir ama alınan güçler neden herkese açık şekilde yazılamıyor?
aracıma gecen hafta yaptığınız yazılım güncellemeden sonra bugun otoyolda biraz test etme fırsatı bulabildim özellikle 5 vitesde daha fazla hissettiğim bir silkeleme var hızlanırken gaz yemede 110 km hızla giderken gaz a yüklenince hafif kesik kesik gaz yiyerek hızlanıyor. yazılım yüklendikten sonra daha 40 km yol yaptım sizce biraz beklemelimiyim yazılım otursun diye yoksa egetuninge götüreyim mi?
hayırlı işler 1.9 tdı 115 hp stilo yazılımla ne olur, dp, büyük ic, egzos, turbo büyütme,pompa, enjektör uygulansa ne olur ve fiyat lütfen
2000 model 1.6 vw golf e üzerinde colombo marka 278 dereceli egzantrik mevcut buna uygun yazılım yapabilir misiniz ? 15-20 bg arası bir güç alınması ön görülüyor...
elimden geleni yaparım ama 15 20 sadece egzantirikle cok büyük rakam eminmisin ?
155 beygir civarında oluyor normalde ama Dp li büyük İc turbo ile yapmaddım isterseniz Dyno üzerinde tune eder birlikte görürüz
200 civarı kullanabilirsin üstünde enjektore ihtiyac duyuluyor yada benzin pompasına
1 tane yapmışsım 115 beygir olmuş değermi bilemiyorum sana kalmış
kaç model acaba
196 beygir 285 nm oluyor
tabkisizin sorununuz kesme idi onu çözdükk sanırım götürelim Bujilerini kontrol ettirelim aralklarını mustafa abi ile teste cıkın logalırsanız hemen yardımcı olabilirim
![]()
www.drecu.com
tabkisizin sorununuz kesme idi onu çözdükk sanırım götürelim Bujilerini kontrol ettirelim aralklarını mustafa abi ile teste cıkın logalırsanız hemen yardımcı olabilirim
[/QUOTE]
bujiler değişeli daha 400 km anca oldu genede bir kontrol ettireyim. benim sorunum bu aralar zaman ayıramıyorum kendime iş güç ilk fırsatta mustafa ustamıza uğruyayım yardımlarınız için teşekkürler![]()
Arkadasimda 2007 model e90 320i var 130binde lpgli 150hp 200 nm neler yapilabilir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)