Vw cc 2.0 tdi 140 hp lik versiyona sorunsuz, abartıdan uzak, uzun kilometreler gidecek şekilde ne yapabilirsiniz?
Vw cc 2.0 tdi 140 hp lik versiyona sorunsuz, abartıdan uzak, uzun kilometreler gidecek şekilde ne yapabilirsiniz?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Özgün bey2013 ceed 128'lik crdi için soylesene ..öyle cok uzun km olmasada olur 100.000 -150.000 km ler yeter gözüm yok üstlerde
![]()
1881 - 193∞
1.7 dti için eminim ki bir çok setup ınız vardır ama sormak istedim aynı şekilde hem sakin kullanmda sıkıntı çıkartmayacak yüklenmek istediğimdede stocktan farklı hissettirecek az dumanlı bir yazılımla ne değerler verir tork ve hp olarak stock olarak ölçtürdüğümde 72 küsür hp vermişti computest te
aracımda şuanda egr kat ve son susturucu iptali var yazılıma hazır vaziyette
tork hp ve fiyat pmlerseniz çok sevinirim
Merhaba
2006 1.4 benzinli DOHC 97 Beygir Hyundai Getz yazılım yapılabilir mi? Performans amaçlı değilde yakıt konusunda biraz daha düşüş için istiyorum.Mümkün müdür?
Aynı aracın 2008 modeli içinde olabilir mi?
2012 astra j kasa 1.4 t 140hp 170 hp olurmu?
araç ıspartada yarın antalyaya gidecek antalyadaki bayinizde yarın yaptırabilirmiyiz?
kimdir nerededir? birde fiyat öğrenebilirmiyim?
acil cevaplarsanız sevinirim ayda 1 gidiyor araç antalyaya.
(özgüne yazdımda seneye anca cevaplar)
e60 535d & THE A45 AMG
Merhaba bir arkadaşım adına soruyorum
2010 Mercedes CLC 160 Komp otomatik araba için yazılım var mı?
Varsa ne kadar güç alınır?
Teşekkürler.
Merhabalar
Aracım 1.4 hdi motor citroen c2 , 70 HP torkunu bilmiyorum desem yalan olmaz![]()
Aracım şuan 150.xxx km'de egr iptali ve düz boru var sadece . Ortalama kaç hp alırım ve fiyat ne olur pmlerseniz sevinirim
www.drecu.com
www.drecu.com
www.drecu.com
BMW 320D 2006 model 163'lük motorlardan. Eski sahibi yazılımlı dedi ama nedir ne değildir bilmiyorum. Ekonomi yazılımı yapsak sonuç nasıl olur? Şu an şehir içi 50-55 krş arası yakıyor sakin kullanımda. Bi de fiyat pm alabilirmiyim?
+ 2007 C4 1.6 Dizel 110'luk. Bol dumanlı bi yazılımla kaç hp alabiliriz?
98 corsa gsi 51 lik duz son susturucu gerisi orj. baska bisey yok daha once yapmis oldugunuz uygulama varmi alinan guc nedir tesekkurler
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
www.drecu.com
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)