www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
İllaki sorulmuştur ama telden girdigim icim sayfalari okumak biraz zor olucak. 1.7dti stock conta ile
Egr iptali yapildi, 51 lik komple duz boru var. Turboyu asiri zorlamadan kac hp-tork aliriz. Boru capini degistirmrye gerek varmi ve sona susturucu gereklimi
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
Merhabalar.Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT araç için güç ve maliyet bilgisi alabilirmiyim.
Hayırlı işler,
Aracım 1.4Tsi 122'lik Golf 2012 39bin km'de sıkıntısız temiz kaç hp alırız ? Fiyatlarınız nelerdir.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Renault Megane 2 1.5 DCi 80 hp için güç ve fiyat bilgilerini pm lermisiniz bi kaç sayfa bakındım fakat göremedim
egr iptali , dp yapılmış 1.6 90 lık hdi ' dan yazılımla ne alınabilir ( duman ve ekonomi sorun değil )
ücreti ne olur ?
boldenon´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özelden yazdım bu konuyu görmedim.
Aracımda dp var. Küçük freeflow spor egzost var. Turbonun patlaması önemli değil, zira turbo büyüteceğim. O işi yapana kadar orj turbonun sınırlarını zorlayarak kaç hp ve tork alabiliriz. Duman vs önemli değil. 1.6 tdi 105 hp
tekerde mi peki bu güç?
Byte-R
instagram: dogancglr
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Merhabalar,
Daha önce sizin tarafınızdan yazılım yapılmış bir palio 1.3 multijetimiz var (130+ hp 300 nm tork civarı )
araç acayip şekilde duman atıyor, bunu biraz daha dumansız bir hale getirmek istiyoruz
ücretle ilgili bir pm alabilirmiyim rica etsem ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)