2011 cooper s ne alabiliriz
Golf 1.2 Tsi ne yapabiliriz ?
Peugeot 1.4 hdi Kaç hp ve tork alabilriz ?
iyi bayramlar.
w639 kasa 2004 111cdi vito aldık. araca yazılım düşünüyorum ortalama dumansız kaç bg güç alırız? birde aynı motorun 115 cdi olanı var 150 bg lik bununla 110 bg lik arasında farklar nelerdir biliyormusunuz ?
Hayırlı bayramlar hocam.
2008 AstraH Sedan 1.3 90hp olan araca nasıl bir işlem yapabiliriz pek bilmiyorum ancak kısa bir özet ve fiyat alabilirmiyim ?
Ayrıca Golf 7 1.6 TDI DSG ve Passat B6 2TDI 175hp DSG içinde fiyat alabilirmiyim işlem süresi ne kadar ?
bir fikir sunacağım sizinde aklınızdadır ama yapılmamasının sebebini bilmediğimden soruyorum. x bir firmada araç seçilince ortalama alınabilecek güç tork yazıyor sizde neden bu hizmet yok?
yakında hepsi mevcut olcak birde bağzı firmalar isim vermicem fakat sgt1 yazılımla mesela 220hp alıyolarmış sırf yazılımla coolersız vs bağzı araçlardan hepsi için çalışmalar mevcut sadecebiraz zaman gerekli,hayali gerçekçi güçler söylediğimiz için kötü oluyoruz fakat kimi insan sadece hp değeri satın aldığını düşündüğü için beygire kanıp sıkıntı yaşıyo...![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Doğrudur tabi onur. fikir açısından soft değerler yazılabilir. isim vermeyeyim sizin konuda güvendiğim bir yer daha var sen biliyosun min değerleri yazıyor hep gidip dumansız yazılım yaptırıyoruz yazan değerden üstü çıkıyor. tabi şu var sizi tanıyan biliyor sallama olmayacağını ama nette merak edip bakan ne düşünür ona göre hareket etmek lazım sonuçta müşteri çekmeye çalışıcaksın. benim için sıkıntı yok sen bana 30 bg sağlıklı dedin tanımadığım 50 bg dedi gidip ona aldanmam
Merhaba,
2007 Freelander TD4 2.0 112 hp araç ta hiç işlem yaptınızmı ? duman olmasını istemiyorum... birde değerler nerelere geliyor?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)