User Tag List

Sayfa 30/50 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
937 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Köpek sahipleri

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla çocukluğumdan bebekliğimden beri kedi köpek iç içeyim babamın mesleğinden ötürü Annem 5 vakit namazındadır o yüzden evde kendimize ait köpeğimiz olmadı ama ev boşta kalmadı

hani herşeyimiz 10 numara 4*4 lük Müslümanız her ibadetimiz tam günahın G sini bilmeyiz ama Köpek besliyoruz gibi bi durum olmuş bu Köpeğe varana kadar neler yapıyoz arkadaş yaa
    Senin cenabetliğin sebebi anlaşıldı

[QUOTE=SekoLive;6987376] EV'de köpek beslemek günahmı bilmiyorum ama bi grup var burak için demiyorm her sene yeni bi günah cıkarıyorlar. bu sene arkadaş geldi 3 aylarda zina cok günah uzak durun dedi. beynimiz olmasa inanıcaz... Zina zaten günah değilmi? 3ayı mı var bu işin...

[QUOTE]

o konu şu şekide, double score yazılıyor 3 aylarda

Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaplumbagalar daha revacta kaptan, ***** 3 tane goz kapaklari var

Saka maka goz kapagi konusu nedir? Gene mi hadis? Ne guzel is haci, hadis de yapistir.

Bakin burayi iyi okuyun.

Ebu Said el-Hudrî'den rivâyet edilen bir hadis'te Muhammed'in;"Benden Kuran haricinde hiç bir şey yazmayınız. Kur'an'dan başka benden bir şey yazmış olan varsa onu derhal imha etsin..." dediği rivayet edilmektedir.[6][7][8]

Ebu Hureyre'den rivayet edilen bir hadis ise şöyledir: "Biz hadis ya*zarken Hazreti Peygamber yanımıza geldi ve: "Yazdığınız şey nedir?" dedi. "Senden işittiğimiz hadisler", dedik. Hazreti Peygamber: "Allah'ın Kitabı'ndan başka kitap mı istiyorsunuz? Sizden evvelki milletler Allah'ın Kitabı yanında başka kitaplar yazdıkları için dalalete düştüler", dedi."[9][6]

Hadis yazma olayina basta Hz. Muhammed karsi cikiyor. Sebebini de acikliyor. Buyrun okuyun.

Sonra kalkip soyle hadis boyle hadis diye konusmayin, dalalete dusmeyin... Hadis'in zaten bir gecerliligi yok, tek gecerli olan Kuran...
    Hayırlı Cumalar hocam

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedi temiz de köpek mi pis? Saçma bir konu bence bu arada Alper abi iyi araştırmışsın eline sağlık.Temiz bakıldığı sürece sorun yok bence yoksa kuşta beslemeyin balıkta falan da filan da.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İş köpeklere gelince atış serbest galiba.

Bir.
    Köpeklerin sistemik asiditesi insanlarınkinin iki katıdır. Yani, köpek milletinin metabolizmasında insanlardan daha az bakteri vs bulunur.
    Bunun özeti de şu: herhangi bir köpeğin ağzının içi, herhangi bir insanın ağzının içinden daha temizdir.
    İnanmayan araştırsın.

İki.
    Köpekler, tıpkı tavuk ve inekler gibi insanlar tarafından türetilmiş, doğal olmayan cinslerdir.

Köpek, insanoğlunun kendi ihtiyaçları çerçevesinde kurttan kıra kıra, farklı türler ile çiftleştirerek geliştirdiği ve karga, engerek, sırtlan, fil, zebra gibi doğada kendiliğinden var olmayan ve türetilmiş bir tür olup, insanlara muhtaçtır.

Üç.
    Bebekliğinden beri içinde köpek olan bir evde büyüyen çocukların bağışıklık sistemlerinin, sosyal yönlerinin ve merhamet duygularının daha gelişkin olduğu artık saptanmış bir gerçektir.

Dört.
    Köpekler, her hayvan gibi günahsız ve masumdur. Masum olmayan, kendi yediği haltları tanımlamak için "günah" kavramını icat eden ise, insanoğludur. Elin masum köpeğini "günah" kavramına bulaştırmak de hiç caiz değildir.

Beş.
    Hayvanlar, bu dünyada sadece insanların ihtiyaçlarını karşılamak için yaşamıyor. Biz, bu dünyayı diğer tüm canlılar ile paylaşıyoruz. Bu çerçevede, (canlılar arasında en beceriklileri olduğumuz için) onlara karşı çeşitli sorumluluklarımız da var.

Altı.
    Lütfen buraya Cem Yılmaz'ın tahta konusundaki o güzel repliğini yazmak zorunda bırakmayın beni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Godless'a tamamen katılıyorum...

Evde köpek beslenmez günahdır melek girmez gibi şeyleri söyleyenlere hayretle bakıyorum açıkçası. Bana göre cahilliğin daniskasıdır. Diyorlar bilen bir hocaya sor. Her nekadar bilen birine de sorsan aynı ALPER-VNS'in yorumladığı gibi onunda yorumu olacak. Hani bir laf vardır; Oku, baban gibi eşek olma veya Oku baban gibi, eşek olma. Bende dinin çoğu yaşanışını buna benzetiyorum.

Yani illa nasıl okuduğunla alakalı bir yorum oluşturucak kafanda ve onu o şekilde düşünüceksin bana göre.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nerede ise beş yıl oluyor.. eve yeni taşınmıştık. köpek kabul edecek bir ev bulmak da kolay değildi.
    aradan bir-iki ay geçti. evin önünde bir köpek peydahlandı. belki onbeş kilo, terrier kırması, bildiğin sokak köpeği, ama ne köpek.
    ilk gördüğümde eşime "ben bu köpeği çok sevdim" dedim. sanki bir tılsım vardı hayvanda.
    "eve alalım mı?" diye sormanın çok politik bir versiyonu idi. cevabı da çok olumlu oldu.

ancak, bu hayvancağız insana yaklaşmıyordu. korkaktı. çok korkaktı. balkondan önüne minicik bir sosis parçası atsam topuklayıp kaçıyordu.

inat ettim, sabırla alıştırdım kendime. tam bir ay sürdü bu fasıl. sonunda evin önünde başını okşattıracak kadar güven duymaya başladı bana.
    derken, çeşitli ödüller ile (ve evin kapısını saatlerce açık tutmak sureti ile) eve girip çıkmaya da alıştırdık veledi. isim de koymuştuk, koymuştum daha doğrusu: eddie

hayvancağız serpildi, çok tatlı oldu, düzenli beslendiği için sağlığı da yerine geldi, parladı resmen.
    biz de bir yandan, sokağa alışkın olduğu için, açık kapı politikası benimsedik. sonuna kadar özgürlük; gel takıl, yemeğini ye, kıvrıl uyu, istediğin zaman da, istediğin kadar dışarıya çık. aşılarını da yaptırdık. iki köpek arasında bir sorun da çıkmadı..
    ancak, evin civarına gelen erkek köpekler ile büyük sorun yaşıyordu eddie.

derken bir gün, eddie'yi evin dışında buldum.
    boğazı bir kulağından ötekine kadar kesilmişti. kalçalarında sanki kürekle vurulmuş gibi kesikler, vücudunda ikisi çok büyük, açık yaralar vardı.

bir örtüye sardığımız gibi ta pendiğe, belediyenin veterinerine götürdük. o panikle internette ilk gördüğüm veteriner sitesi idi.
    hayvancağıza yüzlerce dikiş atıldı. veteriner yaşayıp yaşayamayacağına dair bir garanti veremiyordu. yine de, o kadar cerrahi müdahale arasında köpeği kısırlaştırmayı da kabul etti. bu sayede diğer erkek köpekler ile kapışmasını da önlemiş olacaktık. ama, el kadar hayvanı o hale getiren insan evladı hakkında ne bir bilgimiz vardı, ne de bir şey yapabilecek durumda idik.
    eve dönerken hala baygındı.
    aradan zaman geçti, ve iyileşti garibim. her gün tasma ile çıkarıyorduk artık.

derken, bir gün evde ciddi bir facia oldu (hayvanlar ile ilgisi olmayan ve temizlik gerektiren bir kaza), ben de temizlik yapılana kadar ortalıkta olmasınlar diye köpekleri kapının önüne çıkardım. o da, hepsi hepsi beş dakika.
    çıkıp çağırdığımda eddie gelmedi. aklıma da kötü bir şey gelmedi.
    bir beş dakika sonra, biraz uzakta belirdi. kafasını düşürüp yanıma doğru geldiğinde yere her bastığında kıpkırmızı pati izleri bıraktığını gördüm.
    koşup yakaladım, sol ön ve sağ arka bilekleri (patileri değil, bilekleri, yani yere bastığı nokta değil) jiletle doğranmıştı. ibnenin teki jiletle girmiş hayvana..
    kirli sepetinde bir çarşaf vardı. bacaklarını sımsıkı sarıp kucağıma aldım.
    veterinere vardığımda (bu sefer evin yakınındaki veterinere gidecek kadar aklım kalmıştı bir şekilde) üstüm başım kan içinde idi.
    atardamar dikişi zor şeymiş.. veteriner ile birlikte bunu yapana ana avrat küfür ede ede, tam ikibuçuk saat dikiş attık hayvancağızın bacaklarına. ortalık kan gölü.

akşama, ve takip eden günlerde kefirle besledik. kemik suyuna kırık bulgur ve havuç ile yemek yaptım velede.
    iyileşti.

altı hafta kadar sonra, çiş yaparken kan geldiğini gördüm.
    veteriner, uzun uzun muayene etti, kanser dedi.
    ulan dedim..

bu arada bu köpeğin evimize girdiği günden itibaren hayatımızın değiştiğini, işlerimizin açıldığını, gözle görülür gelişmelerin olduğunu da belirtmem şart.
    köpek sevmeyen annem bile, telefonda bu gelişmeleri eddie'ye yorar olmuştu...
    neyse.

en önemlisi, ben bu hayvancağıza çok bağlanmıştım.
    onun için ulan... dedim.

veteriner, cerrahi müdahale şansı var dedi.
    ben de "hemen yarın ameliyata alalım o zaman" dedim. şans şanstır.
    ameliyat 3.5 saat sürdü. tüm kanserli dokuyu alabildiler.
    arkasından 6 seans kemoterapi geldi. doktor, sadece ilaç parası aldı, o kadar. her seans 45 dakika sürdü. acısını da beraber çektik.

hepsi geride kaldı bunların artık. eddie şu anda 19 kilo, tamamen iyileşti, ve ben yine de her baktığımda o kanlar içindeki halini hatırlıyorum.

her sabah merasimle uyandırılıyoruz. biri dört dönüyor, biri de suratımıza baka baka bizle konuşuyor.
    güne böyle başlıyoruz.

veletlerin birisi 5, diğeri 6 yaşında. bir de yeni velet var, o da daha 2 yaşında.
    en acı deneyimlerimizi geride bıraktık umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Godless Commie Amca elini öpmek istiyorum valla şu bayram günü gerçekden okudum içim acıdı bu günahsız hayvanlara böyle yapanları Allah bildiği gibi yapsın.

şu videoyu paylaşmak için gelmiştim

Komik | İzlesene.com

buda 10 ay bakabildiğim apartmandaki boş insanların lafına dayanamayıp tanıdığımızın cıftlıgıne verdıgım alman kurdu rotveiller kırma köpeğim olga fotoğraf yaklasık 2 2.5 sene önce cekilmisti

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede ise beş yıl oluyor.. eve yeni taşınmıştık. köpek kabul edecek bir ev bulmak da kolay değildi.
    aradan bir-iki ay geçti. evin önünde bir köpek peydahlandı. belki onbeş kilo, terrier kırması, bildiğin sokak köpeği, ama ne köpek.
    ilk gördüğümde eşime "ben bu köpeği çok sevdim" dedim. sanki bir tılsım vardı hayvanda.
    "eve alalım mı?" diye sormanın çok politik bir versiyonu idi. cevabı da çok olumlu oldu.

ancak, bu hayvancağız insana yaklaşmıyordu. korkaktı. çok korkaktı. balkondan önüne minicik bir sosis parçası atsam topuklayıp kaçıyordu.

inat ettim, sabırla alıştırdım kendime. tam bir ay sürdü bu fasıl. sonunda evin önünde başını okşattıracak kadar güven duymaya başladı bana.
    derken, çeşitli ödüller ile (ve evin kapısını saatlerce açık tutmak sureti ile) eve girip çıkmaya da alıştırdık veledi. isim de koymuştuk, koymuştum daha doğrusu: eddie

hayvancağız serpildi, çok tatlı oldu, düzenli beslendiği için sağlığı da yerine geldi, parladı resmen.
    biz de bir yandan, sokağa alışkın olduğu için, açık kapı politikası benimsedik. sonuna kadar özgürlük; gel takıl, yemeğini ye, kıvrıl uyu, istediğin zaman da, istediğin kadar dışarıya çık. aşılarını da yaptırdık. iki köpek arasında bir sorun da çıkmadı..
    ancak, evin civarına gelen erkek köpekler ile büyük sorun yaşıyordu eddie.

derken bir gün, eddie'yi evin dışında buldum.
    boğazı bir kulağından ötekine kadar kesilmişti. kalçalarında sanki kürekle vurulmuş gibi kesikler, vücudunda ikisi çok büyük, açık yaralar vardı.

bir örtüye sardığımız gibi ta pendiğe, belediyenin veterinerine götürdük. o panikle internette ilk gördüğüm veteriner sitesi idi.
    hayvancağıza yüzlerce dikiş atıldı. veteriner yaşayıp yaşayamayacağına dair bir garanti veremiyordu. yine de, o kadar cerrahi müdahale arasında köpeği kısırlaştırmayı da kabul etti. bu sayede diğer erkek köpekler ile kapışmasını da önlemiş olacaktık. ama, el kadar hayvanı o hale getiren insan evladı hakkında ne bir bilgimiz vardı, ne de bir şey yapabilecek durumda idik.
    eve dönerken hala baygındı.
    aradan zaman geçti, ve iyileşti garibim. her gün tasma ile çıkarıyorduk artık.

derken, bir gün evde ciddi bir facia oldu (hayvanlar ile ilgisi olmayan ve temizlik gerektiren bir kaza), ben de temizlik yapılana kadar ortalıkta olmasınlar diye köpekleri kapının önüne çıkardım. o da, hepsi hepsi beş dakika.
    çıkıp çağırdığımda eddie gelmedi. aklıma da kötü bir şey gelmedi.
    bir beş dakika sonra, biraz uzakta belirdi. kafasını düşürüp yanıma doğru geldiğinde yere her bastığında kıpkırmızı pati izleri bıraktığını gördüm.
    koşup yakaladım, sol ön ve sağ arka bilekleri (patileri değil, bilekleri, yani yere bastığı nokta değil) jiletle doğranmıştı. ibnenin teki jiletle girmiş hayvana..
    kirli sepetinde bir çarşaf vardı. bacaklarını sımsıkı sarıp kucağıma aldım.
    veterinere vardığımda (bu sefer evin yakınındaki veterinere gidecek kadar aklım kalmıştı bir şekilde) üstüm başım kan içinde idi.
    atardamar dikişi zor şeymiş.. veteriner ile birlikte bunu yapana ana avrat küfür ede ede, tam ikibuçuk saat dikiş attık hayvancağızın bacaklarına. ortalık kan gölü.

akşama, ve takip eden günlerde kefirle besledik. kemik suyuna kırık bulgur ve havuç ile yemek yaptım velede.
    iyileşti.

altı hafta kadar sonra, çiş yaparken kan geldiğini gördüm.
    veteriner, uzun uzun muayene etti, kanser dedi.
    ulan dedim..

bu arada bu köpeğin evimize girdiği günden itibaren hayatımızın değiştiğini, işlerimizin açıldığını, gözle görülür gelişmelerin olduğunu da belirtmem şart.
    köpek sevmeyen annem bile, telefonda bu gelişmeleri eddie'ye yorar olmuştu...
    neyse.

en önemlisi, ben bu hayvancağıza çok bağlanmıştım.
    onun için ulan... dedim.

veteriner, cerrahi müdahale şansı var dedi.
    ben de "hemen yarın ameliyata alalım o zaman" dedim. şans şanstır.
    ameliyat 3.5 saat sürdü. tüm kanserli dokuyu alabildiler.
    arkasından 6 seans kemoterapi geldi. doktor, sadece ilaç parası aldı, o kadar. her seans 45 dakika sürdü. acısını da beraber çektik.

hepsi geride kaldı bunların artık. eddie şu anda 19 kilo, tamamen iyileşti, ve ben yine de her baktığımda o kanlar içindeki halini hatırlıyorum.

her sabah merasimle uyandırılıyoruz. biri dört dönüyor, biri de suratımıza baka baka bizle konuşuyor.
    güne böyle başlıyoruz.

veletlerin birisi 5, diğeri 6 yaşında. bir de yeni velet var, o da daha 2 yaşında.
    en acı deneyimlerimizi geride bıraktık umarım.

Abi ya, Allah razı olsun. Böyle insanları gördükçe seviniyorum. Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum;
    Lütfen sokak aralarında yavaş gidin, telefonu bırakın yola bakın. 2 gün içinde köpek gezdirdiğim vakitlerde gözümün önünde 3 kedi ezildi, bu sabahkine dayanamadım kavga çıkardım. Neymiş park yeri arıyormus ta görememiş öyleymiş böyleymiş. Sırf hayvanlar için geçerli değil, arabaların arasından bi çocukta çıkabilir. Lütfen Allah rızası için yavaş gidin, 5 dk geç gidersiniz...
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buda 1.5 2 sene önce kadar 1 hafta baktıgım chow chow yada bilinen adıyla çin aslanı , çok tatlı ve afacan bi köpekdi sokağa çıkarıldığında kız düşürme garantili 1 haftada almadığım kadar numara almıştım

edit : uykudan kalktıgım için çok çirkin çıkmışım görüntü kirliliği için kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu dilsiz hayvanlara eziyet eden vuran insaların allah belasını versin!

@Godless Commie

adamsın!
    OEM+

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su kopeklere eziyet eden oro. Cocuklarinin ailelerini cok merak ediyorum. Nasil bir ruh hali ile buyuyorlar acaba? Ben eziyet eden kisinin yasina bakmadan daliyorum. 3 sene once evin etrafindaki gecekondu bebelerinin bir kopegi ayagindan astiklarini gordum, kopegi kurtarip bebelere 3 kiloluk ingiliz anahtari ile daldim. O gun bugundur bebeler ortada gorulmediler. Serefsizler...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    @Godless Commie, süpersin abi!!

5 sene önce yazlıkta bahsettiğin durumda bir köpek gelmişti, yara bere içinde acaip ürkek.Yiyeek veririz yemez kaçar anca uzağa bırakınca yer falan.

Yavaş yavaş ilgilendikçe düzeldi toparladı kendini baya, artık yemek vakitlerinde geliyor takılıyor mangal sonrası ziyafet çekiyordu kendine.

Hatta ilk zamanlarda bize alışma evresinde verdiğimiz yemeği köşede yerken ağladığını görmüştüm.

3ay baktık ona inanılmaz alıştı bize yaz bitti geri döndük ertesi yaz gittiğimizde hamileydi. Yine baktık bir sabah bir kalktık kereta doğurmuş 6tane bizim bahçede. Acaip güzel günlerdi, ertesi sene gittimizde yoktu ortalıkta

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Godless Commie eli öpülecek adamsın abi Allah razı olsun ona öyle yapanlarıda bildiği gibi yapsın o.çocukları! pes etmemişsin bırakmamışsın helal olsun valla
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçi var mı bilmiyorum da varsa da hayvan haklarıyla ilgili kanunların ağır olması lazım bence sokaklara düşen hayvanlara yapılmayan eziyet kalmıyor bunları yapanlar insan olamaz

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evde köpek beslenmez günahdır melek girmez gibi şeyleri söyleyenlere hayretle bakıyorum açıkçası.
    Azrail (as) bilindiği üzere melaikelerin büyüklerindendir.
    Madem köpek beslenen eve melek girmez, hepimiz evimize köpek alıp evden çıkmazsak ölümsüz oluruz
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Godless Comie

Abi sana ne kadar teşekkür etsek az...

Alıntı MuraTeg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ya, Allah razı olsun. Böyle insanları gördükçe seviniyorum. Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum;
    Lütfen sokak aralarında yavaş gidin, telefonu bırakın yola bakın. 2 gün içinde köpek gezdirdiğim vakitlerde gözümün önünde 3 kedi ezildi, bu sabahkine dayanamadım kavga çıkardım. Neymiş park yeri arıyormus ta görememiş öyleymiş böyleymiş. Sırf hayvanlar için geçerli değil, arabaların arasından bi çocukta çıkabilir. Lütfen Allah rızası için yavaş gidin, 5 dk geç gidersiniz...
    Ben geceleri mahalleye girdiğim anda sislerimi açıyorum sağı solu iyice göreyim kedi köpek atlamasın diye ve yavas yavas gidiyorum.. Benim de kedime otobüs çarptı mahallede ne yazık ki kaybettim..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Godless commie helal olsun eline sağlık.O masum hayvanlara eziyet eden insan görünümlü değişik varlıklara..Bu kurbanda sokak hayvanları için birçok parça getirdim eve bikaç saat önce peder beyle çıktık bolca köpeğin olduğu caddemizde kenara bir yere bıraktık ziyafet çeksinler.Ben bana Saldırdıkları halde hiç bir zaman kızmadım onlara kendi köpeğimle gezerken etrafımızı sarıyor belki 20 taneden fazla cesaret etse parçalayacaklar bizi ama bir kere bile köpeğimi salmadım hiç birine zarar gelmesin diye kan ter içinde eve döndüğüm oluyor stresten.Aynı hayvanlar geceleri asfaltta yatıyor çok zor gözüküyorlar uzun sis yakıyorum sırf karanlıkta ezmeyeyim diye.Elin p...u gelecek eziyet edecek onlara..Diyecek şey bulamıyorum.Telden resim koymayı bilsem tam kapının önündeki klubesinde yatmak yerine kapının önündeki paspasta oturup nasıl beklediğini yüklesem ne kadar hisli ve çoğu insandan daha insan olduklarını gösterebilsem keşke.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saving Cadence - an abused Pit Bull shows us the power of second chances. Please share. - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Saving Cadence - an abused Pit Bull shows us the power of second chances. Please share. - YouTube&fs=1" />BORKED

Saving Cadence - an abused Pit Bull shows us the power of second chances. Please share. - YouTube

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saving Cadence - an abused Pit Bull shows us the power of second chances. Please share. - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Saving Cadence - an abused Pit Bull shows us the power of second chances. Please share. - YouTube&fs=1" />BORKED

Saving Cadence - an abused Pit Bull shows us the power of second chances. Please share. - YouTube
    yemin diyorum tüylerim diken diken oldu helal olsun.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    belki bana kızanlar olacak ama yinede yazacağım

bahçe komşum hafta sonları geliyorlar mahallede ne kadar sokak köpeği varsa yemek artığı vs besliyorlar sonra bir hafta yoklar taa ki bir daha ki hafta sonuna kadar
    Zavallı hayvanlar kapıdan ayrılmıyorlar tabi gelene geçene salça olmaları bi yana bahçe önündeki yoldan gelen geçen arabaların altında eziliyorlar.
    Şimdi bu insan kendini hayvan sever zannediyor ne kadar uyarsam da dinlemiyor beni
    Burada da buna benzer davranış sergileyen arkadaşlar var.
    Bir Vet. Hek. olarak size şunu yazmak zorundayım sadece mama yada yemek artığı vererek onlara bakmış olmuyorsunuz. Bu hayvanların aşı ve parazit tedavileri var hastalıkları var ama farkında değilsiniz ya da umursamıyorsunuz.
    Beslediğiniz hayvanlar doğal olarak üreme içgüdüsü ile çoğalıyorlar bu hayvanların kısırlaştırılması lazım ama bunu da umursamıyorsunuz doğan yavrular sokak hayvanı olarak yaşamaya ve sorunun daha çok büyümesine neden oluyor.
    İyi beslenen hayvanlar daha çok ürüyor malesef
    Siz kendi duygularınızı tatmin ederken sizin insan eliyle beslenmeye alıştırdığınız hayvanlar ya insanlara ya da insanlar onlara zarar veriyor.
    Gerçek hayvansever iseniz onları sahiplenin ve gerektiği gibi bakın lütfen
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)