User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2001 206 gtı hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :d :d :d :d :d :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ArdaERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla batu kardeşin burda 206 rc 2005 model 90bin de aracı satılıktı..fiyatıda 22bin diyordu araçta paşaoğlu yazılım vs bi ton kaliteli parça vardı sadece oz.ultraleggra jantın fiyatı bugün 2.500 tl ve aracın yürürüne sitede bilen herkesde kefil...ayrıca araçta 1 çamurluk değişmiş ve 2 önemsiz yerinde boya var...eğer hocam sen 14bin veriyosan kazasız boyasız değişensiz düşük km de bir 206 gti ya işten anlamıyosun yada kafa yapıyosun 12 bin eder o da temizi düşük km si galeriler 10bin tl en iyi ihtimalle werir....
    2001 mod bınmek ıcın 12bın lıraya bana gti bulurmusun parca boyalı degısensız dusuk km ? bnm ılk aracım 206 xs sunrf vs vardı tek kapı 13500 e verdım ve gecen zmnlarda gtı alıp bınesım geldı ama 13 bın para cıkardım o kadar gtı baktımkı temız bulamadım bana bulun cıdden alayım netten bakıldıgı gıbı gorunmuyo her araba galericinin bu gıbı aldıgı spor aracları elden dırek km yapıpda aldıgı araclar degıldır ztn ya takasta dusmusdur yada tanıdık vesilesiyle garajında durmustur senın bnm gıbı adam goturupde bırakmaz yani.siz arac pıyasısına galericinin verdiği fiyatla degerlendıryosanız ztn bızım aldımız arac fıyatları sıze baya ucuk gelir
    Drift or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam şimdi her aracın bi değeri vardır fakat karşılaştırma olayına girerseniz işin içinden çıkamasssınız. Türkiye öyle biyerki tutmayan araç tutmuyo nekadar giderli olursa olsun. tuttumuda zaten altın yumurtlayan tavuk misali araca manyak paralar biçiliyor
    95-99 bmw 20 25 milyar, 97-98 1.4 civıcler +15 milyar, vti lar + 20 milyarlar,saxo ve 106 lar da 15 e yakın rakamlar . bu fiyatları hangisi hak ediyo ? bence hiç biri. hadi hepsini geçtim 15 yaşına girecek 1.4 arabaya hala bu ülkede +15 ler veriliyosa bu adamda 18 yazar. edermi etmezmi diye tartışmıyorum bile yukarda yazdım anlayan anladı.

bence bu fiyata alacağın en iyi araç fiyat/performans mk1 clio rs tir. 172 ps 200 tork 1tondan biraz fazla bi araç . araştırıyorum şuan gidşi bu fiyata en iyi araç ve spor araçların içinde en en az yakanı. 15 16 milyara bi RS le; 206 gti değil 206rc,vti,saxo vts,106 gti alayını maymun edersin. ki ediyolar zaten 15 16 milyara typera çok yakın yürüyen ve bukadar az yakan başka spor varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 206 gti var düz boru egsoz filtre yazılım yaptım son 1 ay içerisinde şu anda 45kurus yakıyor havalar soğuk ve %60basarak kullanıyorum . hiçbi sıkıntm yok şu anda maaşşallah 70bin km de ama bu fiyat biraz yuksek olmuş

primera sr20de
    Misafir
    gti nin fiyatı 12 - 13 bindir tabi boş olanı.. ama spor araç pazarında fiyatlar şişirilmiş %90..gercek fiyatlar inanın öyle değil mesela ilanı olan 18bin tl demiş galeri en fazla 10 bin verir o araca.. yani arac alırken satmayıda göz önünde bulundurun..kazasız temiz bir 206 rc bile 23 ten fazla etmez kim ne derse desin..ticaretinizi iyi yapın..benm anladığm orta halli birisiniz sonucta parasıda önemli...alırkende satarken de bence bugün bir 206 gti alış fiyatı dediğim gibi 12 - 13 arası bos ve temiz olanıdır...kim ne derse desin...4 kapı bir aile aracı bile satarken sıkıntı cekiyoruz... spor aracı satarken ki durumu iyi düşünün..ve mutlaka araç alım satım yapan biriylede konuşun...o da benm dediklerime benzer rakamlar vericektir.
    değerli fikirlerin için teşekür ederim

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bak ne güzel demişsin en son bir 172 lik clio wardı typer la yürüyen sanırım..bu siteden 14 küsür fiyat istiyodu... yüklemeyi yaptıktan sonra şahin bile yürür..honda bmw gibi markalar üst düzey..kasası bile pek değişmeyen araçlar..zırt pırt kasa değiştirmezler 97 model bmw ye bin için 2012 modele cok yakındır modernlik açısından bi kere 206 gti için sanayiye giden adam sayısı cok fazla tam sanayi aracı cünkü aracın sürümü hatalı.. o yüzden bugün rc war..eğer o sürüm düzgün olsaydı rc bugün bu ülkede olmazdı..eğer 2 araç aynı anda piyasaya çıksaydı rc 47bin e satıldıysa gti 35-37 arası olurdu...mesela burdaki biçok arkdaş aracı benm dediğim fiyatlara alıyor ama iş satışa gelince wayy efendim o araca o fiyat olur mu deniyor.ama kardeşim sen alırken ucuza aldın..gercek bu işte
    Tamam alsatçısın piyasa bilgini paylaştın ettinde bilip bilmeden atma be. Şu Türkiye piyasasında en az sanayiye giden GTI kesinlikle 206GTI'dır. En yavaşı bile olabilir ama en sorunsuzu. Helede sunroof yoksa problem bile yoktur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bak ne güzel demişsin en son bir 172 lik clio wardı typer la yürüyen sanırım..bu siteden 14 küsür fiyat istiyodu... yüklemeyi yaptıktan sonra şahin bile yürür..honda bmw gibi markalar üst düzey..kasası bile pek değişmeyen araçlar..zırt pırt kasa değiştirmezler 97 model bmw ye bin için 2012 modele cok yakındır modernlik açısından bi kere 206 gti için sanayiye giden adam sayısı cok fazla tam sanayi aracı cünkü aracın sürümü hatalı.. o yüzden bugün rc war..eğer o sürüm düzgün olsaydı rc bugün bu ülkede olmazdı..eğer 2 araç aynı anda piyasaya çıksaydı rc 47bin e satıldıysa gti 35-37 arası olurdu...mesela burdaki biçok arkdaş aracı benm dediğim fiyatlara alıyor ama iş satışa gelince wayy efendim o araca o fiyat olur mu deniyor.ama kardeşim sen alırken ucuza aldın..gercek bu işte
    Kayıtlara geçsin. Taihte ilk kez Honda üst düzey marka olarak tanımlandı.

Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arkadaşa bi gti çarpmış galiba baya dertli

primera sr20de
    Misafir
    konu pert oldu

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen 206ya 14 den fazla vermem lpg siz de almam
    .

primera sr20de
    Misafir
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru söylüyosun

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ulan ölücü sonrada 20 yazar salarsın sahibindene

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206gti güzel araçtır ama temizini alırsan !! temizleride rc ile yakın fiyatta olacağı için insanlar doğal olarak rc ye kayıyor oda yetmeyip vermişken 2-3 daha koyup 207gt alalım yenidir turbodur vs. diyip mevzu uzayıp gidiyor ama ben 206gti alacak olsam şuan 2002 den aşağı makyajsız kasa almam hem modeli daha yeni olur hemde 4 airbag vs. gibi bikaç donanımı fazla olur 15-16 altına alınacak gti sanayilere mahkum eder ve 20-21 liraya alınacak 206rc parasına gelir çektiğin dertler yetmezmiş gibi hergün yenisi eklenir ve satarkende 14-15 e satarsın tabi müşterisi çıkarsa. Ben 2007 yılında 10.500 liraya vermiştim 3-4 bin lira harcadığım komple motorunu falan yaptırdığım arabamı. Artık gözüm o arabayı görmesinde ne olursa olsun psikolojisine girmiştim hergün bi arıza olmasından dolayı.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben arabama 17bin dedim öbür gün alıcısı çıktı noter yolundan geri döndüm satmakdan vazgeçtim 2001 model 65bin de neyin derdindesiniz ya? araç full stock sadece egsoz var km de 40kuruş yakıyorum bazen aşağısıda oluyor.bakımdan başka masraf yapmadım.gidişide şaşırtıcı derecede tatminkar.
    işkembeden sallamayın yok vermem etmem veren var demekki..
    benim kumarım biter aga başkada bişi demem

r1 bülent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokta hata yoksa km si 70 bin civarlarındaki 2002 model gtı a 18 bin lira para veririm yerinde olsam bu dediğim hairicinde bu fiyatları düşünmem bile ama en yakın alternatif clio rs şu anda fiyat performans anlamında en iyi gözüküyor kolay sahip olursun hemen vazgeçersin ama temiz stock hiç kurcalanmamış bir 206 rc bulursan biraz zorlanırsın belki ama asla vazgecemezsin(gerci hiç kurcalanmamış stock bir clio rs de vazgecilmez olabilir) karar yinede senin evlat hayırlısı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)