Çok geçmiş olsun.. Umarım bir an önce sorunun kaynağını bulup, uzun vadede sıkıntı yaşamayacak şekilde toplarsınız..
Printable View
Çok geçmiş olsun.. Umarım bir an önce sorunun kaynağını bulup, uzun vadede sıkıntı yaşamayacak şekilde toplarsınız..
Moruk yag jetleri ile ilgil biraz bakındım
Honda mühendisleri o cıvataları 32 psi basınc olana kadar açılmıcak şekilde dizayn etmişler
yani 32 psi yag basıncından sonra açılması gereken jetin biri dahi açık kalsa hayvan gibi yag işeyeceginden yag basıncın ciddi anlamda düşücektir
bu sürede de ne olduysa oraya zarar vermiş olabilir
tabi bunlar hep var sayım sinan kesin bişi konuşmuyoruz
büyük geçmiş olsun .. :S
Cok gecmis olsun cok uzuldum acikcasi, cok fena dokunmustur tahmin edebiliyorum.
büyük geçmiş olsun. inşallah tekrarı yaşanmaz.
Çok büyük geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun arkadaş üzüldüm valla
vitese zor girme veya vitesten çıkmama gibi bir durum varmıydı ?
resımlerde net olarak gorunuyıor bıraz oncede basarı aradım onada soyledım sınancım:( bence aracın yaglamasında bır sıkıntı var :(
cok buyuk gecmıs olsun ınsallah sorunun nerde oldugunu bulursun
gecmis olsun :(
kullanılan yağın kendisi ile ilgili olabilir mi?...
ROB m3 bendeyken Mustafakemalpaşa sanayide 10-60 yağ (tanınan bir marka) değiştirdikten 80 km. sonra Bursa'da otoyolda yatak sarmış ve kol çıkarmıştı.Neden, niçin derken o markanın piyasada sahte ambalajları olduğu ve yağa bağlı olabileceğini de düşünmüştük.
Maddi manevi büyük emek verilen araçlar bunlar , yaşamayan bilemez .Sizi çok iyi anlıyorum, Allah sabır versin demekten başka birşey diyemicem.
çok cok geçmiş olsun...
bişey soracağm yağsız kalmadan bahsediyorsunz arac ne kadar yağsız kalırsa böyle hasarlar olusur 100-200gr mı yoksa 1-2- litre gibi ciddi yağsız kalma durumlarındamı olur.