Forumu takip ettik ve maalesef is yogunlugu yüzünden biraz gec yorumlara cevap verme firsatimiz dogdu.
1. Evotech ISO Sertifikali bir sirektir. ISO nun icerikligi ise motor güclendirme, motor gelistirme, motor
Üzere her bir degisiklik yapma onayi almistir. ISO TÜV e bagli bir kurulustur (SGS) ve Evotech in
Kurulus amaci da sirf motor üzerinedir. Eger biz VDAT a kayitli olmazsak Evotech sirketinin devlet
Veya zabita aninda kapatir. Herzaman denetimden geciyoruz.
2. TÜV denilen kurulus dünya capinda NORMLARI belirler. Bizim TÜV NORMLARIMIZ, yaptigimiz arabalarin
Kanunu hava emisyonlarina baglidir. Yani Euro 4, Euro 5 i yakalamamiz gerekiyor.
3. Yazilim gelistirme ve yazma konusunda nasil Microsoft, Linux dünya lideri ise marka olarak, EVOTECH de
yazilim konusunda bircok araba üreticisine yazilim satmaktadir. Belgedeki kurulus BOSCH sirketinin yazilim
bölümüne aitdir.
4. Biz hicbirzaman kimseyle polemige girmeyiz, siyaset yapmayiz. Isimizi profesyonelce ve müsterinin istedigi
dogrultusunda yapariz. Forumdaki samimiyetden dolayi bunu yaziyorum, Evotech sirf gavur firmasi degildir J
Ben TÜRK ortagi olarak burada Türkiyedeki cogu insandan fazla Türk kaldim diyebilme lüksüne sahibim. Ne kadar
Milliyetci oldugumu Murat Engin bilir
(Arabasinda hic duymadigim Milliyetci Turkuler dinledim,hele Apo denen Kopek turkusu adami gaza getirir! Ayrica Bosna savasina gonullu katilmistir)
5. Jimmy dediginiz arkadasin nosaljik fotosunu da yolluyorum. Bizde kalfalik döneminden kalan fotosu…yorum sizing..
6. Bizim anlasmali yazilim satin alan Firmalardan biri de NÖLLE dir. NÖLLE bu yazilimlari ALPINA ya pazarlamaktadir.
7. PP Performance nin, yani JIMMY nin dyno verilerini gördükten sonra herkesi aradik ve sorduk; bu M5 yazilimi kimden geldi
Diye. NÖLLE de PP Performanceye sattigini söyledi. Fakat yazilim üzerinde oynama yapamiyor, v/max i acamiyor.
8. Bizim acimizdan kimse bize rekabet degildir, olamazda. Onun icin bu Forumu bir firsat bilip, cözemediginiz problemleri,
karsilastiginiz problemleri bize sorun, tabii forumda degilde, mail olark bana ulasir ve size yardimci oluruz. Görüldügü gibi yazimizdan herkes kendine bir pay cikartmis. Almanyadaki sirketler
herzaman bilgi alisverisi yapip daha da yükselirler. Türkiyede maalesef karalama politikasi ile cogu esnaflar calistigi icin,müsterinin güvenci sarsiliyor.ben birlikten yanayim