User Tag List

Sayfa 15/46 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
867 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Araç kamerası hakkında sorularınızı cevaplıyorum

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi günler. Hem aksiyon kamerası olarak hem de araç kamerası olarak kullanmak amacıyla orjinal sjcam sj4000 wifi modelini aldım. Her şeyi iyi güzel ama seslerde bir hışırtı var. Sualtı kılıfına koymadan da bu ses var. Bu konuda bir bilgin var mı teşekkürler.
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

intertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A118c'nin soyle bir ozelligi mevcut bende yeni kesfettim. Sizle de paylasmak istiyorum, cunku cok onemli. Siz kameraniz kayit yapar sanarken aslinda yapmiyor olabilir.

Olay soyle gelisiyor, gunumuz araclarin cogunda akim koruma sistemi var. Bu sistem marsa bastiginiz anda cakmaklik ve diger elektrik sistemlerinin akimlarini bir anligina kesiyor. A118C kapasitorlu bir kamera ve kontagi cevirdiginiz anda kamera calismaya basliyor, ancak mars bastiginiz anda kapaniyor ve tekrardan kendiliginden acilmiyor. Acmak icin manuel olarak tekrar tuslardan acmaniz lazim.

Bunun onune gecmek icin fuse tab holder denilen meretten aliyoruz ve aracimizin sigortasinda bos olan bir sigortaya takiyor ve elektrik baglantisini yapiyoruz.

Surada arkadas daha detayli anlatmis: https://youtu.be/Ap1P097DIxM

Ya da tek fuse tab alip kablolarla ugrasmaktansa sunu alip sadece kendiniz takabilirsiniz : https://m.aliexpress.com/item/32616340828.html
    Merhaba bu dediğiniz olay her araçta olmuyor. Çok nadir oluyor. Genellikle dizel araçlarda ve olması gerekenden fazla süre kontak çevrilmediği zaman meydana geliyor. Şuana kadar bir kaç araçta gördüm bu durumu sadece.

Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler. Hem aksiyon kamerası olarak hem de araç kamerası olarak kullanmak amacıyla orjinal sjcam sj4000 wifi modelini aldım. Her şeyi iyi güzel ama seslerde bir hışırtı var. Sualtı kılıfına koymadan da bu ses var. Bu konuda bir bilgin var mı teşekkürler.
    Sj4000 wifi modeli şarj olurken çalıştığı zaman bir parazit sesi meydana gelmektedir. Çoğu kamerada bu olay var ancak SJ4000, sj4000 wifi, ve m10 modellerinde bu ses diğer cihazlara göre daha fazla duyuluyor.

KAMPANYA DUYURULARI

A118-C ARAÇ KAMERASI
    Normalde 56 dolar civarında satılıyordu. Fiyatı 51.55 dolara düştü. "Evidvrd" indirim kodu ile 48.99 dolara satın alabilirsiniz.
    İncelemesi ve güvenilir satın alma linkleri için;
    http://www.arac-kamera.com/b40-arac-...incelemesi/139

XIAOMI YI ARAÇ KAMERASI
    Normal fiyatı 61.36 olan xiaomi yi araç kamerasını "EYIdvr0" indirim kodu ile 57.99 dolara satın alabilirsiniz.
    http://www.arac-kamera.com/xiaomi-yi...-kamerasi/6494

XIOMİ YI AKSIYON KAMERASI
    Normalde 69.99 dolar fiyat olan xiaomi yi aksiyon kamerasını "Ecamym" indirim kodu ile fiyatı 67.49 dolara satın alabilirsiniz.
    Xiomi Yi Aksiyon Kamerası İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

YENİ İNCELEME DUYURUSU

Sj6000 WIFI modelinin incelemesi bitti. İndirim kodları ve incelemeye ulaşabileceğiniz link;
    http://www.arac-kamera.com/sj6000-wi...ncelemesi/8768

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu dvr kameralar kabak gibi göründüğü sürece sıkıntı.. firmalar bu kameraları bir şekilde aracın içinde kamufle şeklinde üretmedikleri sürece sıkıntı..

daha 1 ay önce arkadaşın kadıköy modada ara sokakda arabadaki dvr kamerayı üstünde bırakıp yemeğe gidince kelebeği patlatıp kamerayı alıp kaçıyorlar.. işin komik yanı aracın orjinal kelebeği o dvr dan misli misli pahalı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu dvr kameralar kabak gibi göründüğü sürece sıkıntı.. firmalar bu kameraları bir şekilde aracın içinde kamufle şeklinde üretmedikleri sürece sıkıntı..

daha 1 ay önce arkadaşın kadıköy modada ara sokakda arabadaki dvr kamerayı üstünde bırakıp yemeğe gidince kelebeği patlatıp kamerayı alıp kaçıyorlar.. işin komik yanı aracın orjinal kelebeği o dvr dan misli misli pahalı..
    İncelemeye bakmanızı tavsiye ederim
    A118 Araç Kamerası İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    B40 modelini biliyorum güzelde ama oda kamufle gizli saklı değil taktığınız aracın o camdaki filmli alanı çok geniş o yüzden görülmüyor ama o film sanırım kameranın görüşünüde sıkıntı veriyordur... her araçda o kadar geniş olmuyor bazı araçlarda nerdeyse hiç olmuyor o zamanda kamera ön camda kabak gibi görünür gibime geliyor...

şimdilik en orjinal sanırım bu iç aynalı dvr lar var ama takmalı çıkmalı değil. normal komple araca uygun baraketiyle beraber satılanlar orjinal aynayı çıkartıp onu takıyorsunuz sanırım şu an için en az dikkat çeken ve orjinal öyle bir şey olur. yada ön ızgara içi falan oralaya yerleştirilen bir dvr.. mercedeslerdeki gibi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B40 modelini biliyorum güzelde ama oda kamufle gizli saklı değil taktığınız aracın o camdaki filmli alanı çok geniş o yüzden görülmüyor ama o film sanırım kameranın görüşünüde sıkıntı veriyordur... her araçda o kadar geniş olmuyor bazı araçlarda nerdeyse hiç olmuyor o zamanda kamera ön camda kabak gibi görünür gibime geliyor...

şimdilik en orjinal sanırım bu iç aynalı dvr lar var ama takmalı çıkmalı değil. normal komple araca uygun baraketiyle beraber satılanlar orjinal aynayı çıkartıp onu takıyorsunuz sanırım şu an için en az dikkat çeken ve orjinal öyle bir şey olur. yada ön ızgara içi falan oralaya yerleştirilen bir dvr.. mercedeslerdeki gibi..
    Ben de hem A118 hem de G1WC mevcut. G1WC dediginiz gibi cok ortada, ancak aynisini 118 icin soylemecegim. Gerci bu arabadan arabaya degisir, citroen picasso gibi genis ve tavanin belli bir bolumune uzanan camlarda cok belli olabilir. Kendim 118'i camin ustunde hgs yapistirdigimiz noktali yere monte ettim ve neredeyse hic gozukmuyor. Cok cok dikkatli bakmak lazim ki, lensi goresiniz.

Ote yandan @intertech, benim 118 dedigim olayi yapmakta. Bu yuzden genellikle ilk calistirmay gostergedeki lambalar sonmeden calistiriyorum, boyle yapinca o sorunla karsilasmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aynalı cihazlar daha sorunlu. Aynaya bağlı titreşimleri daha çok alıyor, sağ tarafı (kamera soldaysa) görmekte zorlanıyor. A118'i kendi aracımda kullanıyorum. Tırtıklı alan görüntü için sıkıntı yaratmıyor. Test videolarına aşağıdaki youtube listesinden ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/playlist?lis...wYettjThDJ2L6M
    Tırtıklı alanı olmayan araçlar için Junsun S100 modeli kurtarıcı olacak gibime geldiği için bu konu içerisinde cihaz hakkında bilgi istendiğinde cihazı test etmek için satın aldım. Yakın zamanda daha iyi kamufle olacağını düşündüğüm bir inceleme ile hazırlayacağım.

Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de hem A118 hem de G1WC mevcut. G1WC dediginiz gibi cok ortada, ancak aynisini 118 icin soylemecegim. Gerci bu arabadan arabaya degisir, citroen picasso gibi genis ve tavanin belli bir bolumune uzanan camlarda cok belli olabilir. Kendim 118'i camin ustunde hgs yapistirdigimiz noktali yere monte ettim ve neredeyse hic gozukmuyor. Cok cok dikkatli bakmak lazim ki, lensi goresiniz.

Ote yandan @intertech, benim 118 dedigim olayi yapmakta. Bu yuzden genellikle ilk calistirmay gostergedeki lambalar sonmeden calistiriyorum, boyle yapinca o sorunla karsilasmiyorum.
    Dizel araçlarda çalıştırması süresi daha uzun olduğu için görülüyor. Önceki sayfadaki yöntemi biraz daha araştırıp görsel bir rehber hazırlamaya çalışacağım.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı intertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel araçlarda çalıştırması süresi daha uzun olduğu için görülüyor. Önceki sayfadaki yöntemi biraz daha araştırıp görsel bir rehber hazırlamaya çalışacağım.
    Aracım dizel, ben de aldım henüz daha montajını hatta denemesini bile yapamadım.. Ancak arkadaşın da dediği gibi kontağı çevirirken bir kesinti oluyor..
    Bu da kamerayı kapatır mı bilemiyorum..

İncelemenizi ve hazırlayacağınız görseli bekliyorum dört gözle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yalnız bir konuyu açıklık getiriyim konuyu açan arkadaş helal olsun çok kovalıyor bunu sanırım menfaat ticari bir kagı içindede yapmıyor yardım amaçlı yapıyor.. tebrik etmek lazım.. ben şahsım adına bunu yazmak istedim fazla yazmasamda konuyu yakından takipdeyim..

G1w bende var iyi hoş ama dediğiniz gibi kabak gibi dörünüyor kullanmıyorum ne zamandır..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız bir konuyu açıklık getiriyim konuyu açan arkadaş helal olsun çok kovalıyor bunu sanırım menfaat ticari bir kagı içindede yapmıyor yardım amaçlı yapıyor.. tebrik etmek lazım.. ben şahsım adına bunu yazmak istedim fazla yazmasamda konuyu yakından takipdeyim..

G1w bende var iyi hoş ama dediğiniz gibi kabak gibi dörünüyor kullanmıyorum ne zamandır..
    Aynı şekilde ben de katılıyorum.. İlk okuduğum zaman hangisini neyi satmaya çalışıyor diye düşünürken baktım hiç bir şekilde kendisi para kazanma amaçlı değil bilakis indirim kodlu ürünlerle yurtdışı sitelerden satın alınmasında yardımcı oluyor..

Ürün denemeleri keza çok detaylı, gerek videolu gerekse sözel resimli anlatımlar çok açıklayıcı..
    Sorduğumuz sorulara da cevap vermesi işin kaymaklı tarafı..

Ben de şahsım adınaçok teşekkür ediyorum size @intertech

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıldan fazladır b40 a118 kullanıyorum.Resmen arabanın bir parçası oldu orada kimse anlamıyor bile sensör zannediyor
    Adananın sıcağında güneş altında yazın 50 derecedede kavruldu,Nevşehirin kışın soğunda -20 derecedede dondu.Hala mükemmel çalışıyor ve beni hiç üzmüyor Arabaya aldığım en mantklı parçalardan birisi şu zamana kadar Bazen sök tak yapınca odağı kaçıyor neden böyle oluyor bilmiyorum ama olsun o kadarda

Hatta 1 yıl önce kafama takıp Pov bile çektim video a118 ile aahaha(bereyi geçirip ucuna kamerayı taktım ahaha)
    https://www.youtube.com/watch?v=Y1iOY8LdMVg

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şekilde ben de katılıyorum.. İlk okuduğum zaman hangisini neyi satmaya çalışıyor diye düşünürken baktım hiç bir şekilde kendisi para kazanma amaçlı değil bilakis indirim kodlu ürünlerle yurtdışı sitelerden satın alınmasında yardımcı oluyor..

Ürün denemeleri keza çok detaylı, gerek videolu gerekse sözel resimli anlatımlar çok açıklayıcı..
    Sorduğumuz sorulara da cevap vermesi işin kaymaklı tarafı..

Ben de şahsım adınaçok teşekkür ediyorum size @intertech
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yıldan fazladır b40 a118 kullanıyorum.Resmen arabanın bir parçası oldu orada kimse anlamıyor bile sensör zannediyor
    Adananın sıcağında güneş altında yazın 50 derecedede kavruldu,Nevşehirin kışın soğunda -20 derecedede dondu.Hala mükemmel çalışıyor ve beni hiç üzmüyor Arabaya aldığım en mantklı parçalardan birisi şu zamana kadar Bazen sök tak yapınca odağı kaçıyor neden böyle oluyor bilmiyorum ama olsun o kadarda

Hatta 1 yıl önce kafama takıp Pov bile çektim video a118 ile aahaha(bereyi geçirip ucuna kamerayı taktım ahaha)
    https://www.youtube.com/watch?v=Y1iOY8LdMVg
    Sizin BMW'yle trafikte olan videoyu görmüştüm daha önce. Eğlenceli videolarınız var

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xiomi 4k çıkmış heralde bilginiz var mı ?
    https://usacart.yitechnology.com/col...-action-camera

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı eyuparsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi Yi 4K Aksiyon Kamerası – Tanıtım | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

evet ama ön satışta şuan haziranın 30 undan sonra piyasaya çıkıyor
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyuparsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi yi 4k incelemesi için kameramız şimdiden ayrıldı. Satışa başlandıktan sonraki hafta elimizde olacak diye tahmin ediyorum.
    Ön tanıtıma aşağıdan ulaşabilirsiniz.
    http://www.arac-kamera.com/xiaomi-yi...i-tanitim/8921

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soocoo F23 aksiyon kamerası tekrar stoklara girmiş. 1080p 30 FPS çekim kalitesine sahip SJ4000 wifi modelinin en iyi taklidi olan cihazın fiyatı 34.47 dolar. 3 ay kadar önce incelemesini yapmıştım. Cihazın Sj4000 wifi'den tek farkı wifi özelliği olmaması. Çevremdeki herkes aldı sayılır bu cihazdan. Tekrar stokta görünce haber vermek istedim.

İncelemeye ulaşmak için;
    http://www.arac-kamera.com/soocoo-f2...ncelemesi/7286
    Soocoo F23'ü 34.47 dolara satın alabileceğiniz güvenilir adres;
    http://j.mp/1op9CoB

Sj4000 wifi ve Socoo F23 testleri

https://youtu.be/F2LbPH8fut4
    https://youtu.be/uxOZlPERgss

Sj4000 wifi modeline eşdeğer wifili cihaz istiyorsanız SJ7000 WIFI incelemesine bakmanızı öneririm.
    Sj7000 Wifi incelemesine ulaşmak için;
    SJ7000 WIFI İncelemesi – Çekim Testleri | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai H100 ile Samsung Galaxy S4 video görüntüsü karşılaştırma

H100 un görüntü kalitesi hakkinda size fikir verebilir.
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Goruntu kaliteleri 1 e 1 degil yukleme kolay vs den dolayi.
    H100 S4 e gore baya bir genis aci çekiyor netlik kaybinda onunda etkisi var. 30 km levhasıni yaklasik 35m den görüntüsü
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler