Sjcam m20 de kronik bi sikinti varmi ?
Harici mikrafon yok. Sesi duzeltmek icin herhangi bir iyileştirme yapilabilirmi ?
Sjcam m20 de kronik bi sikinti varmi ?
Harici mikrafon yok. Sesi duzeltmek icin herhangi bir iyileştirme yapilabilirmi ?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Koltuk ısıtıcının fiyatı değiştiği için alternatif satıcı linkleri ekledim.
7.99 dolar- ücretsiz takip kodlu kargo
Tahmini Teslimat Zamanı
8.09 dolar- ücretsiz takip kodlu kargo
Tahmini Teslimat Zamanı
İncelemeyi görmek için;
Isıtıcılı Koltuk Minderi İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Konu hakkında çok bilgili arkadaşlar olduğunu gördüm,konuyu biraz okudum ama yinede emin olamadım. Siz bilenlere sorularım olacak;
sj5000wifi, sj5000x, sj5000+ ve sj5000x elite modelleri arasındaki fark nedir ?
Birinin gece video kaydı güzel diğerinin açısı sanırım. Youtube'da izledim videoları ama tam çıkarım yapamadım. Mesela 5000+'ın gece çekimi iyi ama renk olayı güzel değil sanırım.
SJCAM SJ5000 Wifi VS SJ5000+ Plus / Comparison / Review / Side By Side - YouTube
Bu videoda sj5000, sj5000+olandan renk bakımından daha üstün gözüküyor.
Hiç bilmediğim ve son zamanlarda merak sardığım bir konu. Birde sanırım xiaomi diye bir marka var o nasıldır ? Bu tarz ürünlerin fp olarak en başarılısı hangisidir ? Kendimce time lapse çekimi için,manzaralı yollarda araç dışına yapıştırıp gitmek için vs. Ama görüntünün kaliteli olması lazım 100liraya a101'de satılanlar gibi olmasın.
bu ürünler hakkında her hangi bir test bilgisi mevcutmu wifi özelliği hoşuma gitti .. sanırım a119 larda bu özellik yok..
belki a120 de koyarlar.
New Wifi 6G Lens Car Dvrs 1080P Car Dvr video Recorder 150 degree Car Camera Dash Cam Support Rear view Camera -in Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
New Original Novatek 96658 Car DVR Camera Full HD 1080P + Super Night Vision Hidden Wifi Video Recorder Auto Dash Cam Black Box-in Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
@intertech bende 2 tane a118c var. Eskiden sadece ön camda vardı onda herhangi bir sorun yaşamadım. Bu yıl arka cam içinde aldım muhtemelen kapasitörü sorunlu ama yine de size sormak istedim.
3 er dakikalık kayıt ayarladım, diyelim ki 5 dakika yolculuk yapıyorum, ilk part tam 3 dakika olduğu için hafıza kartını pcye bağladığımda videoyu izleyebiliyorum ama 2. part 3 dakika tamamlanmadığı için oynatamıyorum. Sürümü B40C.20151212.001 idi. Sürümden kaynaklıdır diye 20160727 sürüme güncelledim yine aynı şekilde son kaydı izleyemiyorum.Hafıza kartı sandisk idi onu da değiştirdim onda da sorun yok. Sizce nasıl tamir edebiliriz.
Bu arada cihazı el ile kapatınca video 5 saniye bile olsa izlenebiliyor, cihaz elektrik kesilip kapanınca kayıt bozuk oluyor
A119 GPS modeli için güncel indirim kodu: "GDHJ"
A119 satın alma linkleri
Aliexpress Tahmini Teslimat Zamanı
Gearbest VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR-99.90 Online Shopping| GearBest.com
Tavsiye ettiğim kameralar sayfasını yeniledim. Alternatif olarak aliexpress linkleri ekledim. Aşağıya linkini ekliyorum.
Populer arac kameraları ve fiyatları | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Xiaominin tüm ürünleri iyidir. Aksiyon kamerasının ilk modelin ekran yok. O yüzden ben pek sevmiyorum. Yeni modeli dokunmatik ekranlı ve gerçek 4k çözünürlüğe sahip. Fiyatı 200 dolar civarında. Xiaomi, SJcam ürünlerine göre her zaman daha pahalıdır.
Sj5000 konusuna gelecek olursan, Sj5000 serisinden alınabilir olanı Sj5000x modelidir. Sj5000x biraz kaba bir cihazdır. Sj5000 serileri yerine SJcam m20 modeli tercih edilebilir. Sj5000x'e göre daha uygundur. İnceleme linki SJcam M20 Aksiyon Kamerası Detaylı İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
2. linkteki kameradan babamın aracına monte ettim. İçeriden hiç belli olmuyor ama dışarıdan tombul duruyor. A118 veya A119 daha iyi gizlenir bu kameraya göre. WiFi özelliği var ama ekranı yok baktıklarınızda. Ekran olması çok daha büyük avantaj. Tavsiyem bütçenize göre a118 veya a119 bakmanızdan yana olacaktır. İnceleme linklerini aşağıya ekliyorum.
http://www.arac-kamera.com/b40-arac-...incelemesi/139
http://www.arac-kamera.com/a119-arac...celemesi/10013
Orjinal araç şarjıyla mı kullanıyorsunuz?
Kendiniz kolaylıkla takabilirsiniz. Video anlatımın linkini aşağıya ekliyorum.
http://www.arac-kamera.com/arac-kamerasi-montaji/7165
Dokunmatik ekranlı ayna kamera ve navigasyon incelemesi yaptım. Ayrıca tablet şeklinde bir navigasyon ve araç kamerası da inceledim. İki incelemede oldukça uzun olduğu için direk link olarak ekliyorum.
Ayna kamera Junsun Ayna Arac Kamerası – Android – Geri Goruş – Navigasyon | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Tablet kamera TiaiwaiT A70 – Arac Kamerası & Navigasyon Detaylı İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Kapasitörle ilgili bir sorun gibi görünüyor. Satıcı veya aldığınız firmaya durumu belirtirseniz çözüm yolu sunulacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun.
A119 GPS modelini 74.99 dolara düşüren indirim kodu "VIOFOA119A"
Güvenilir satın alma linki VIOFO A119 1440P 160 Degree Wide Angle Car DVR-99.90 Online Shopping| GearBest.com
Araç ve aksiyon kameraları için daha kolay güncel tutabileceğim "İndirim Kuponları" sayfasını oluşturdum. Güncel indirim kuponlarını ve anlık indirimleri bu sayfadan kontrol etmek daha kolay olacaktır.
Guncel İndirim Kuponları - 2017 Guncel Kuponlar - Gearbest Kuponları | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Doların üç liraya indiği gün sipariş edeceğim inş![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Gearbest'de Viofo A118c 46.09 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
Satın alma linki: VIOFO A118C 1.5 inch H.264 1080P Novatek 96650 Safe Capacitor Car DVR Dash Cam-50.99 Online Shopping| GearBest.com
İndirim kodu: XIAOMIMX18OFF
İncelemesi: A118 / A118C Arac Kamerası Detaylı İncelemesi | Arac ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
GÜNCEL VIOFO A119 / A119 GPS FİYATLARI
-----ZAPALS
A119 GPS'li model - 72.00 dolar - 8.81 dolar takip kodlu kargo ücreti
VIOFO A119 1080P HD Car Dash Camera DVR Recorder G-Sensor Night Vision Motion Detection
A119 GPS'siz model - 89.90 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
VIOFO A119 1440P 1080P HD Dash Cam Night Vision In Car Camera G Sensor Car DVR Recorder with SAMSUNG EVO+ 64GB Memory Card
-----ALİEXPRESS
A119 GPS'siz model - 78.12 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
Tahmini Teslimat Zamanı
A119 GPS'li model - 83.00 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
http://ali.ski/ChtdRq
-----GEARBEST
Viofo A119 GPS'siz model - 89.90 dolar- Ücretsiz takip kodlu kargo
http://fas.st/Cx2_b
Viofo A119 GPS'li model - 110.00 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
http://fas.st/jtoylg
Arkadaşlar merhaba 150 200 civarlarına fiyat performans açısından maximum verim alabileceğimiz bir cihaz öneriniz var mıdır?
Bu fiyat aralığında kullanan veya anlayan arkadaşlardan yorum ve tavsiye bekliyorum kafama yatan cihaz olursa hemen almayı düşünüyorum teşekkürler.
bu arada bir güncel bilgi çekiyim ticari araçlarda karakutu zorunlu oluyor kara kutu dedikleri şey dvr kamerası işte.. ilk adım ticariler ikinci adım binek normal sivil araçlar olucakmış.. sevindim artık herkes daha dikkatli sürer çünkü illa birinin kamerasına takılır yanlış bir şeyler yaparsa trafikde..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)