yukarıdaki gergi egzantrik zinciri gergisi söz konusu gergi sanırım alternatör kayışı gergisi
o da güncellenmiş bir parça ve güncel parçakodu da 5751 G9
Printable View
Paspaslar şahaneymiş güle güle kullan :)
Anlattığın kadarıyla Cupra:D IC'si işini biraz daha sonraya bırakmam gerekecek sanırım. 300rpm için vites değiştiren bir adam olduğum için zaten Turboyu çok yoruyorum.
Sanırım Antalya'ya gelicem gözlem için :D
Evet sürdük. Sanırım şanzıman tarafındaki kolda da sıkıntı var. Bugün aynı şikayetten bir Le Mans ta geldi servise..
+1
Telekominikasyon önce TRT bandrolü istiyor diye biliyorum.
+2 :)
le mans sa cözüm üretebildinizmi titreşim konusunda
Yok ben eksik yazdım düzelteyim;
Alt motor kulağının dışında bir sorun daha var. Ben alt kulaktan kaynaklanıyor sandım ancak şanzımanın ordaki kulakta da ayrıca deformasyon oluşuyor. Alt kulağı hallettikten sonra motor kendini sabitledi ancak sol önden tizden ve tek kez 'tak' gibi bir ses geliyor motor yüke bindiğinde/indiğinde..
Ona çözüm üretmeye çalışıyoruz şu an. bende de ve le mans da da şu an aynı tak sesi var. Parçanın fotolarını çektim birazdan buraya koyarım.
ok kardeşim ya benım araba sorunsuz ya ben duymuyom yada cok kıl kullanıyom umarım sorunsuzdur:)
bende tak sesı soguk calıstırmada oluyo bazen sankı altda tas varmıs ustunden gecmişşin gibi oyle bı ses mı
yok direk metal bir tak sesi ve tek kez oluyor. ilk kaldırırken, diğer kulaklarda sıkıntı varsa yani motor yerinde çok oynuyorsa vites değişimlerinde filan da yapıyor
bende sogukken ılk kalkısda oluyor 1 kez
Hmm dinlemek lazım o zaman..
Bu arada sıkıntıyı bulduk.. Kullanıma bağlı olarak motor kulağı biraz laçkalaşıp şase koluna vuruyor. Vuran kenarı biraz traşlayarak geçici çözüm mümkün, uzunca bir süre götürür bence. Daha da laçkalaştığında değişim şart.
gerci bende powerflexleri taktıkdan sonra o vuruntu sesi kayboldu sankı yakın zamanda duymadım gibi sanki tamda hatırlamıyorum kaldırıp bakmak lazım
bu değişen gergi 5751 G9 kodlu alternatör kayışı gergisi mi deniz
Selam herkese.. Uzun zamandır konuyu takip ediyorum. Gayet keyifli ve bilgi içerikli mesajlar olması açısından herkese teşekkür ederim. 207 RC LM kullanıyorum. Serviste şanzuman kullağından ses gelmesiyle ilgili bahsi geçen arabanın sahibiyim.. İlerleyen mesajlarda daha detaylı olarak tanışma şansımızın olacağını umuyorum.. :)
dostum hosgeldin aramıza doğru yerdesin selamlar
Fly hoşgeldin....
debriajdan dolayı arabası sirkileme yapan varmı ? parca guncellenmiş diye duydum bilgisi olan varmı ?
Debriyaj bilyasının dağılmasından araba 1inci viteste ilk kalkış anında titreşim yapar. Misal 206 RC'lerde kroniktir bu. Yeni debriyajdan hemen sonra 5000 km sonra başlar genelde. O yüzden ben başka marka alıcam.
Merhaba, hoş geldin:) Sana sormadan, gerçi kimlik/plaka detayı da vermeden, aracının şikayetini paylaşmış oldum:D. İstersen kaldırabilirim tüm mesajları.
Bu arada bir gauge gördüm ama şöyle bir baktım emiş sensörüne hava hortumu ile bağlıydı. İçeri bakmaya fırsatım olmadı maalesef :( Neyi gösteriyor o?
Var.. Eski üretim kit varsa üstünde değişiminde güncellemesi var ve titreme yok. Daha da erken kavrıyor. 2052.P7 takılması lazım.
207'de de var bu.. Acaba bu P7 kiti 206'ya da uyar mı bakmak lazım.. 206'da da güncellenmiş K1 olmuş.. Referansları çok yakın belki uyar.. P7'yle 207 de çözüldü çünkü.
Not: K1 kitini kendi gözümle görmedim. Ama 207'de eski kitle yenisi arasında fark çok fazla.
Hoşbulduk :) Şikayeti paylaşmakla ilgili sıkıntı yok, faydalı birşey yaptığını düşünüyorum. Aynı derde sahip olanlar için önemli. Turbo basınç saati için boru ve adaptör sorduğun. MAP sensörünün altına taktığım adaptör.
Peki doğru ölçüyor mu?
Sabahtan beri toplantıydaydım o yüzden takip edemedim. Şimdi çıktım, parça gelmiş sanırım teste çıkmışlar. Sadık direk kendi ilgileniyor o çıkmış.
Tabi debriyaja komple bakmak lazım.. Ben uzunca süre öyle idare ettiğim için ben de komple kit değişti.
Valla aslında şöyle bir senaryo var çok sık yaşanıyor: 206 geliyor(RC veya değil) debriyajım bitik diyor.. Peki diyoruz alıyoruz içeri. Parça elde kalmamış geçiyoruz siparişi, parça geliyor.. Sarf malzemesi olduğundan sürekli tedarikçisi/üreticisi tasarımı değişiyor parçanın bazen referansı aynı kalsa bile.. Takıyoruz.. Uymuyor.. heleki 2001 sonrası multiplexage'lılarda testsiz anlaşılmıyor. Diğerlerinde pedalın otomatik gergisi olmadığından direk pedala vuruyor abuk bir durum olduğu. Başlıyoruz İstanbulla başka bi tane yolla dialoglarına.. Eğer hiçbiri uymuyorsa başka kitleri biz deniyoruz bu sefer. Biri oluyor mutlak.. İyi de oluyor.. 50bin de debriyaj değiştirip 150bin e gidenini dahi gördük.
Aklımda kaldığı kadarıyla 206'larda bir tek oluyor bu. 206 RC lerde biri daha demişti sarsarak kavrıyor çok diye.. Aslında bunun bence başlıca sebebi motorun kendi.. Rölantisi zayıf karakterli.. Spor otomobil için normal ama kavrama anında 700rpm'in altına inen motor titreşimiyle bilyaları çok zorluyor bence.. 207 RC'lerde de sebep bence bu.. Sürekli gazlı kavrama istiyor.. Gerçi yeni kit bu sıkıntıyı aştı.
Ha bir de 2.2 benzinli 407'lerde gördüm ben bunu.. 6 ileri manuel bunlar ama klima açık rölantisi 725rpm'lerde zaten.. Gerçi satılmadı pek bizde vardı bi tane 25bin de mi ne bitti debriyajı..
Aynen.. Çok özür dilerim, kafa gidik hala bende.. 2052.P7 dir güncellenmiş kitin adı. Eskisi K3..
Aynen doğru söylüyorsun. Alt devir çok kötü. Araca boşta iken gaza basınca bile devir saati yerinden kalkmak istemiyor. Elektronik gaz kelebeği ve motorun boşta devir çevirmesini önlemek için engine load yok ise acaip şekilde isteksiz devir çeviriyor. Ama sonuçta bu bilyanın bu kadar çabuk bozulmaması lazım. Sanırım OEM'lere güvenimcem. 40 bin kilometredir bu titreşim ile sürüyorum yakında açtırcam şanzımanı. Helix felan bakıcam. İnşallah tekrarlamaz sorunu.
Bence de aynen senin dediğin gibi kelebeğin çok atik olması gereken devirlerde elektronik kelebekten ötürü motor o devirlerde gaz yemiyor.
Baskıda yanma izleri oluşuyor muydu peki hiç sende?
Ben daha açtırmadım şanzımanı RC'de. Ancak titreme sorunundan debriyaj değiştiren var. Aslında balata daha bitmemiş oluyor. Ama kavrama bilyası dağılmış oluyor. Arkadaş değiştirdikten sonra 5.000 km civarı hatta 10.000 olmadan başlıyor gene titremeye. Ben yazılım yaptıracağım sırada engine load'ın 0 olduğu anlarda bile %20 varmışçasına afr ve avansı ayarlatıcam.
Merhabalar bend 207 sportıum aldm ama koltukları rc ıstıyorum bulma ıhtımalım ve tabıkı fıyatı hakkında bılgınız varmı
saolasın iyi dıleklerın ıcın ..bask markalar baktmd rc daha guzel ve orjınal gıbı gozukcek diye istiyorum ama bakalım bulabılırsem arastırıyorum bask neler yapabılırım