kanka az kaldı bu sorunlar devam ederse alcam bi tayyar...
Printable View
Bu arada bendeki ELM327 cihazı uyumsuz çıktı lionheart ile Steliosdan kablo istiyeceğiz artık :(
abi ne biliyim daha alır almaz bunca sorun insanın canı sıkılıyo morali bozuluyo,maddi kısmı önemli değil yeterki düzelsin yani...207 yi çok sevdim çünkü çok yakışıklı araba,donanımı desen kusursuz,satmayı hiç istemiyorum ama lütfen sorunlar bitsin keyifle biniyim,valla intercol filtre egsoz parasını çoktan verdim servis ve yedek parçaya :(
Anlaşamadık bitürlü. Coiloverlar 51 mm lik. Boşuna maliyet yaratmışlar hepsi hepsine uyuyor gibi bi cümle kurmadımki ben. Aracı aldığım arkadaşı aradım sordum coiloverler 51 mm lik. 47 mm lik olan değil dedi. 51 mm liği 47 mm liğe uydurdunuzmu peki nasıl oldu dedim. Kw istanbuldan bir abi geldi taktı onları kesme biçme olmadı kesinlikle ama nasıl olduğunu bilmiyorum dedi.
ya bizim bu lastik basınç sensörleri nekadar pahalıymıs.1 tnesini kırdık sibopdan. servis 180 tl cekti 120 tl kadar düşürdü fiyatı.birde cıkmacılarda filan bakacagım. bulamazsam hepsini söküp çelik sibop yapacagım. p2000 dende iptal edecgim. dkka başı ötüyor.
Edit... :)
göktan bugün servise geldi,aracın elektrovanası cortlamış :D
siparişini verdik kısmetse yarın değiştireceğiz..
Teşekkürler arkadaşlar.
Lastik içi sensörler ucuz değil.. Her eline pompa alana hava bastırmayın.. Bizde de bağıran çağıran çok oluyor
demekkı alır almaz sıkıntı ceken bendegılım bu motorlarda :( öncelıkle geçmış olsun gercekten aracı alır almaz arıza vermesı cok can sıkıcı aracı sıfır aldım ılk gun daha eve gelmeden arıza verdı cok canım sıkıldı Allah'tan buyuk bırşey degıl sensorlerden bırınde arıza cıktı hemen duzelttıler cok sukur ama gercekten cok can sıkıcı bır durum
Deniz sen buna olumsuz bir yorum yapmıştın , neden öyle demiştin acaba?
etuners : Technical File
arkadaşlar sprint booster kullanan varmı aramızda ? nedir ne değildir 450 tl ye değermi?
buda linki :
PEUGEOT 207 2007- SPRİNT BOOSTER HIZLI KALKIŞ SİSTEMİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
ben getirttirdim. Rc ye olmadı normal 207ler içindi heralde. 6 bacaklı soketi var. 4ü kalın 2si ince. buna dikkat etmeniz lazım.
http://i.imgur.com/Ju1Tp.jpg
windbooster ın 4 modu var biride ekonomi modu arabayı birine verirken çaktırmadan ekoya alıyorsun ve araba gitmiyor ((:
207 RC için olanıda var ama sanırım bizimkiler orda seçememişler..
gaz tepkimesi ciddi iyileşiyor ama malumunuz kandırmadan ibaret.. aynı işi gaza tam basarakda yapabilirsiniz..
benim düşüncem, sorunun yağlama eksikliğine sebep olmasından ziyade, krank mahalinde oluşacak pozitif basınç sebebiyle, zaman içinde krank keçelerinden yağ sızıntısı başlamasına sebep olacağı doğrultusunda.
yeni motorlarda bu basıncı başka bir yolla bertaraf edip, emmeye giden yağ buharı borusunu iptal etmiş olabilirler. uygulamadan önce detaylı incelemek lazım bence...
arkadaşlar ds3 için cutout yapsam ne gıbı faydası yada eksısı olur yapan var mı ?
schumi kardeşim göktanın 207 gt'sinin elektro vanası (VVT selenoidi) bugün değişti.
soldaki yeni olan.
saygılar...
http://i55.tinypic.com/2hed45l.jpg
Çok teşekkür ederim sağolasın.
gt-r07, mümkünse hangi arıza koduna istinaden değiştirdiniz öğrenebilir miyiz?
Bu arada yeni Genel Müdürünüz hayırlı olsun :) Ercan Bey'i de salıverin artık bana lazım :D