Evet evet ben göstergeden gördüğünüzü söylüyorsunuz zannettim..:cool:
Printable View
bu arada göstergede yanılma payı yok gibi birşey çünkü GPS ile çok defa ölçmüştüm
5. viteste 6500 devirde kesiciye girdiğimde km sayacı 221-222km de kalıyordu
GPS te son süratım 220.5 gözüküyordu sapma yok gibi
Her GPS iyi sürat ölçemeyebilir yalnız arkadaşlar.. 32 kanal alıcılı en az 10 uydulu fix filan olması lazım. Yoksa şaşıyor o da..
evet o ama, son zamanlarda uyuz etti, yüksek basınçtan turbo korumaya alıyor kendini. yazın böyle sıkıntı yoktu.
abi gps ayarlıyorum en yüksek sürati söylüyor. ibreye bakmam pek
arkadaşlardan bulursam denerim, ama benimki 8-10 uydu buluyor otobanda
207 RC sahipleri ne lastik kullanıyorlar ?
şimdilik potenza değişecegım zaman hankook v12 düşünüyorum yada yokahama
Zamanı gelince ContiSportContact™ 3 la değiştireceğim...
http://www.conti-online.com/generato...y=original.jpg
Bu arabayı bilen var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33438443/detay
slm daha önce ilgilendim ama önceki sahibiydi anlaşamadım şase motor no istedim göndermedi araçta ufak tefek ezikler var diye biliyorum bazıları 10 cm kadar burası istambul normal dediler arka tamponda var diye biliyorum aracın direksiyon airbag çalınmış diye söyledi tabiki bütün bunlar aynı araçtan bahsediyorsak aracın sağ arka çamurlukta ezik varsa doğru araç benden bu kadar :icon_wack
tabiki pirelli p zeroooooooo ;):)
bende kumho mx yarı slick kullanacağım kısmetse, şu an orj
PZero kullanıyorum.. Son 1 hafta hariç sürekli kuruda kullandım bence güzel.. Islakta da hep aceleden oldukça yüksek süratlerde kullandım bence iyi(İstanbul'un 28 Ekimdeki yağmurunda AHL-Kadıköy yaptım FSM üzerinden)
özgür abi hala ilgileniyorsan rt4 yada rt5 seti 207 ye takabilecek elektironikçim varr. ebay.fr de çıkma birçok rt5 var. fiyatlarda çok uygun..
http://cgi.ebay.fr/RT5-Ecran-Faiscea...item4aa5c3b3d3
Pirelli PZero Nero, 215/40/17 ebatlarında en iyisi...
GT/RC kullanıcılarının yakıt değerleri neler? depo full ne kadara doluyor. bir depo ile şehiriçi şehir dışı ve karma olarak kaç km yapıyorsunuz? GTmi yoksa RC mi daha ekonomik yoksa 2side aynımı? cvplayanlara teşekkürler:)
1 senedir depoyu hiç fullemedim ortalama 9.2 karısık kullanım :) 50 tl yaklasık 180 km yaptım
adana ankara 3 kişi ortalamam 7.3lt/100 km 120km-130km hız sabitlieyici. klima full açık. 1 depoya 600km gider uzun yolda bu tempoyla. daha yavaş gidersen 90la falan 700e çıkar diye düşünüyorum. benim şehir içi ortalamam 8.2-8.3lt 10bin km ortalaması... yaklaşık 180tl civarına doluyor en boşken
GT bir nebze daha az yakıyor
Sehir içi ortalamam genelde 9.0lt - 9.2lt arası gidip geliyor. Birgün merak ettim ''en az ne kadar yakarım şehir içinde'' dedim ve biraz kastım. 7.4lt yakmıştım. Şehir dışı olarak ise 2 kişi 100km de 5.3lt yaktım. Bu bizim araçlarda kullanıma göre çok değişiyor. Şehir içinde pek başarılı olamıyorum açıkçası:). Ama aracın gücüne göre düşünürsek kesinlikle çok yakmıyor...
Kullanıma göre çok değişiyor +1
Öyleki bir depoyla 250 km gitmekte mümkün 800 km de..
Salı gecesei 06 DB plakalı bir Audi TTS ile bayağı uzun süre sıktık 100. yıldan Limana kadar ışıklardaki kalkışlarda ciddi fark atıyor ama ara hızlanmalarda düşük süratlerden 170-180 e kadar aramızdaki 2-3 boy farkı sabit tutabiliyorum..
Eve gelince netten 4 çeker olduğunu öğrenince sıfırdan neden çok iyi kalktığını (sıfır patinaj) anladım..
valla bro güzel araba bu hafta bayide vardı izmirde oturdum baktım 177.000 tl etiket vardı üstünde giderinin iyi olması normaldir
ben 10-10,2 lt ortalamadayım. Ama bana özel bir durum. Abim kullandı bir ara 1 hafta sehırıcı 8.4 tü. Cruise la otobanda düşük 7 ler rahat yapılıyor.
97 oktanla daha fazla yakıyor sanki en güzeli shell 95 oktan
2-3 kere 97 aldım bi fark göremedim 95 e devam...
95 olmaz bencede 100 bulsak alırız ama yok malesef
yol bilgisayarı menzili 30km altını göstermiyor. --- çıkar çıkmaz depoyu fulledim 46lt aldı. yani 4lt kalıyor --- çıkınca
Sanırım yüklü TTSe denk geldin.. Ben de İstanbulda kırmızı bir TTS'e denk geldim ki arkalardan TT'dir düşüncesiyle yakaladım arabayı.. Tamam hızlı oldukça ama o derece fark oluşmadı ama 170-180 leri de görmedik hiç.. Genelde ışık kalkışı veya ara hızlanma şeklinde.. Bende şu piskopat olan yazılım vardı..
Bende de tam tersi. oktan yükseldikçe sarfiyat azalıyor. Yani sanki.. :D
+1..
98+ bir yakıtla tutabilene aşk olsun.. Keşke gelse.. En son Shell kaldırdı.. Shell merkezi arayıp 100 satan bayilerin listesini fakslattırmıştım dağ başına 100 oktan almaya gidiyordum.. Stockta bile ciddi fark yaratıyordu özellikle 5000 ve üstünde..
Bizim araçlarda dip çektirmek pek doğru hareket değil.. Yakıt filtresi çok başarılı dip kiri filan almıyor motora ancak dip çekiminde pompanın basıncı düştü mü sapıtabiliyor rölanti ve avanslar.. Motor arıza lambası da yaktırır..
Doğru göstermez ancak --- durumundayken tekrar 30 ve üzeri göstertebilmek mümkün. SOnuçta kullanım şekline göre değişen ve ortalama yakıt tüketimine göre hesaplanan bir veri o. Ortalama tüketim düşürüldü mü menzil yükselir otomatik olarak. Şu durumda 4 lt pek sağlıklı bir gözlem değil. Ancak yakıt azaldı uyarısı ve lambası tam olarak 6lt yakıt kaldığında yanıyor. Bu ayarlı değer.. PP cihazıyla ayarlanabiliyor bu değer..
Eh Bahariye'de oturuyorum normaldir :)
207rc kardeşim muzaffer abinini kafasının etini yiyen benım :) bir türlü beni mutlu edemedi dediğin gibi daha stabil bencede yeni yazılımı ılk benım arabaya attık daha tam deneyemedim ama şu anki en iyi yazılım