Dun harun ustaya ugradim arizada makinada " turbosuperchrgr " diye bi aciklama verdi
Harun usta 0379-77 bu referans kodunu verdi sanirim sorun elektrovanaymis dedigine gore ?
Printable View
Dun harun ustaya ugradim arizada makinada " turbosuperchrgr " diye bi aciklama verdi
Harun usta 0379-77 bu referans kodunu verdi sanirim sorun elektrovanaymis dedigine gore ?
Dumpvalve arabada sanirim s3unki uzerinde audi vw logosu vardi bende forge blow takmistim onu söktum ariza silindi bastim tepkisi daha bi yerine geldi ama bugun yine yakti sakin kullanimda elektrovana parca no nedir peki ? Ariza kodu yaZmamisti sanirim turbosuperchrger yaziyodu
1922 V6 parça kodlu boost control valve'den de yapabilir
arıza kodu olmadan buradan sadece tahmin yürütürüz
Suan filtrem farin altinda gelen pal sesi normalmi peki ama sanki atiyorum 3binde gaza oturuyosam 5binde o ses gidiyo :)
Avcılar Borusan'da bu sabah kırmızı bi RC vardı. Burdan mı acaba ? ;)
Yunus emrenin arabasi ama üye değil sanırım
Simdi tekrar baglaticam ariza kodlarini ogrenip umarim bi cozum buluruz
bnm arabanın arka koltuğu altındaki benzin şamandıra pompası bozuldu daha önce başına böyle bişey gelen oldumu ? Tamir edilen bir parçamıdır bu?
P.0113
0238 arkadaslar ariza kodlarim suan biri sanirim hava akismetreyle ilgili onu duZellttik ama digeri hakkinda bilgisi olan varsa yardimlarinizi bekliyorum
İnternetteki aciklamalar gore 113 olan iat derece yuksek giris
238 olan turbo sarj destek sensoru
113 arıza kodu yahu :)
iki elektrovanayi siparis ettim kafam rahat olsun ikisinide degistiricem bakalim ondan sonra tekrarliycakmi tatile cikicam yolda birakmasin bizi :)
Faydası olması açısından arıza kodlarını içeren türkçe bi dosya yükledim face.
linki burdanda veriyim.site site gezip aramayın..kaynak belirttim dosya içeriğinde..
https://www.mediafire.com/?dvzy7dwj3m6wfyr
Sorun cok komik cikti turboya giren hortum baya baya bostaymis turbo borulari degistikten sonra gevsedi sanirim tekrar bi bakalim dedik kelepceler bosta bi cektik cikti simdi sıktık hersey normal vanalarida kenarda sakliycaz artik