ÖNCELİKLE MERHABA BİZ FİLTRE VE BOOST BORULARINI KENDİMİZ YAPTIK GAYETTE MEMNUNUZ RESMİNİ ATIYORUM İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM
https://imageshack.com/i/id5JIoIVj
Printable View
ÖNCELİKLE MERHABA BİZ FİLTRE VE BOOST BORULARINI KENDİMİZ YAPTIK GAYETTE MEMNUNUZ RESMİNİ ATIYORUM İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM
https://imageshack.com/i/id5JIoIVj
Dün başka bir ariza tespit cihazi ile p0172 kodu aldik gene ariza yakmiyor ve würth de aralikli motor arizasi diyor system to rich diyor peki bu sente kacik olup iceriye fazla benzin vermesinden olabilirmi ?
Arkadaşlar bütçem yetmediğinden dolayı 207 RC den GT ye yönelmeye karar verdim motorda turbo ve yazılım gibi farklılıklar olduğunu biliyorum peki başka ne gibi farklılıklar var yol tutuş süspansiyon yakıt motor dayanıklılığı fren gibi
Bakıyorum şuan ama özellikle kullanıcı yorumu rica edicem :)
Arkadaşlar aracımı sattım. Herşey için teşekkürler. 208 GTi hayalimdeki ama sanırım bir süre almayacağım, Euro6 motorla beraber vergileri de daha fazla yükseltmezlerse almaya çalışıcam.
Herkese Selamlar & Sevgiler.
Peugeot 207 makyajlı(ledli) stoplara kampanya açmış agalar. bilginize :) isteyen P.M atarsa yardımcı olabilirim.
nasıl birşeymiş o ledli stop merak ettim varmı fotoğrafı falan.
bu arada dün intercooler'ı aldım. parçalar yavaş yavaş depoluyorum :D
Antalya'daki ustada boruların kalıpları varmış sanırım. Ay başında onunla görüşcem bi bakalım. Sanırım forge gibi Cai kalıbıda varmış :D
Cokiyi yapmislar alalim hemen :)
QLD Peugeot 207 GTI + Mods for Sale
linkteki aracın stopları
Arkadaşlar GT alma arefesindeyim malesef rcden vaz geçmek zorunda kaldım bütçe yüzünden sanırım fren işitseminde ve pistonlarda farklılık varmış bide esp off seçeneği var mı acaba GTLerde çünkü birkaç yerde esp iptal ettirdim gibi yazılar gördüm
Birde motora ve turboya girmeden yazılım egzoz filtre dumpvvalve downpipe gibi işlemlerde nasıl bi sonuç alırım öyle roll drag kovalayan biri değilim de bi sciroccoyla falan durum ne olur
Elimde bir adet intercooler var isteyen olursa ulaşssın
Evet hocam, şu GTi 30.yıl arabasına koydukları motoru seri üretime almalarını bekleyeyim dedim :) Euro6 motor o kesin alırlar diye düşünüyorum. Umarım yanılmam :)
Aklım kayıyo ama bi yandan da acaba RC'deki zevki verir mi düşüncesindeyim. Gerçi yorumuna çok güvendiğim bir tanıdığım aldı -ki Fiesta ST idi hayali- kendisi çok memnun. Gel kullan dedi çok evet diyesim geldi ama prensipleri yıkamadım :D
Teşekkür ederim ama uyarayım, RC'nin zevki al al bitmiyor. Ben 130bin'de 'satmak zorunda' kalanlardanım. Başka sorumluluklar girmese araya hala kullanırdım :) Güle güle kullanman dileklerimle :)
Sorma abi sağdan sağdan gidiyoruz, 68 bg ile :) Hiç heyecan yok. Frenleri tutmuyo allahtan da biraz heyecan yaşıyoruz arabanın içinde :D:D Çok selamlar