Tufan selam, 208 için coilover arayışım var şu an sadece Bistein B14 bulabildim senin bildiğin başka marka varmıdır?
Printable View
Tufan selam, 208 için coilover arayışım var şu an sadece Bistein B14 bulabildim senin bildiğin başka marka varmıdır?
Araçlarınıza ilaç kaçırmayın derim :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...ml#post7582750
abi bilstein hiç kullanmadım ama onunla aynı çalışma prensibine ve amortisörlere sahip olan h&r'dan çok memnunum
sen de memnun kalırsın diye düşünüyorum
bilstein distribütörü ROTAŞ özel siparişle getiriyormuş
başka markaların şu anda üretimi yok sanırım ama zamanla çıkar piyasaya
Az önce mail attım Rotaş a 10 dk sonra geri döndüler :D:D Almanyadaki izinlerden dolayı cevaplar gecikebiliyormuş önümüzdeki hafta içi dönecekler, birde bu 208 için üretilmiş b14 lerin 2 tipi var ön amortisör tablası çapı 47 mm ve 51mm olan diye nerden öğrenecek bunu ölçecekmiyiz?
aynen 207 deki gibi 47 ve 51 mm olmak üzere 2 tip var
150 175 ve 110'luk dizellerde amortisör çapı 51 mm
sendekiler %99 51 mm
ön amortisörlerin dış çapını ölçeceksin abi
murat ; cihaz ile parametrelere baktırmalısın. yakıt basıncını kontrol etmelisin. senteyi kontrol ettirmelisin, vvt elektrovana söküp takılma varmı bakılması gerekiyor. bujileri bence bidaha kontrol et, üst oksijen sondası arızalıda olabilir.
antalyada olsan sorunun hemen çözülür ama uzaktan bu kadar yardımcı olabilirim.:D
Gazı bırakınca bir hışırtı gibi bişi oluyor bi süre. bu normal mi? yani mesela 3000 devirde gidiyorum gazı bırakıyorum bi süre böle bi hışırtı gibi bir ses geliyor. normalde duyulmayacak kadar az aslında ama ben kılım biraz duyarım böyle sesleri :D
Günaydın Tufan selam bu race coillerin toz körüğünü bulabilirmiyim yada ne yapmak lazım
onlarsızda takmak istemiyorum çatlamış kırılmış ikiside
mehmet ustam km lerce uzaktan bİle yol gÖsterİp yardimci olduĞun İÇİn teŞekkÜr ederİm keŞke yanina geldİĞİmde verseydİ bu arizayida hemen hallederdİn :( dÜn bİr Özel servİse gÖtÜrdÜm araci servİs cİhazina baĞladilar herhangİ bİr sorun gÖzÜkmÜyor bujİler tekrar denendİ fkata ne yazikki arizayi bulamadilar eve dÖnÜŞ yolunda 20 km kadar sorun yok gİbİydİ ardindan tekrar ayni sorun ortaya Çikti ariza kodu yok ve araÇ arizayi yaptiĞinda ayni launch control varmis gİbİ patir patir eksoz patlatiyo ayni devİrde kaliyor ayaĞimi gazdan ÇektİĞİm esnada İse bow devreye gİrİyor havayi tahlİye edİyor bundan yola Çikarak turbodan kaynakli olmadiĞini dÜŞÜnÜyorum ustam fİkrİm yanliŞda olabİlİr tabİkİ doĞrusunu sen bİlİrsİn dİĞer bİr servİs İse volant sensÖrÜ ve eksantrİk devİr sensÖrÜnden olabİleceĞİnİ sÖylÜyor ŞaŞtim kaldim ustam:( lÜtfen yardim