Arkadaşlar etuners steliosun cebi olan var mı paylaşabilirsiniz özelden veya genelden.....
Printable View
Arkadaşlar etuners steliosun cebi olan var mı paylaşabilirsiniz özelden veya genelden.....
Dostlar selam. P1676 p0444. P0245. P0034 arıza kodlarını alıyorum. Arıza lambası sürekli yanıyor.
Selam ustalar bizim 207gt ile arkadasim tatile gitti 2100km yol yapti herangi bi sorun olmadi ama memlekete geldikten sora 3000rpm gibi araba patirdiyor sanki buji bozuk gibi ama ariza yakmiyor bijileri distirdik fark etmedive ariza da yakmiyor neden olabilir ustalar.
Merhaba son zamanlarda benim araçta 2000 devire dogru sanki bi kesiklik oluyo arada sırada sonra rahatlıyor tekrar. Sente ayarını daha onceden yaptırdım buji veya bobinlerden olabilir mi ?
yapısı geregı hepsınde mevcut fazla takılma gıt gel yapmasına :)
Bi cok gt ve rc de mevcut senin dedigin olay. Timingde ayar yapsan bujide bobinde degissen ayni olacak.
Ya bende bi sorun daha var gerçi önceki sorun değilmişte :D
- Klimayı açtıgımda boşta dahil olmak üzere gaza biraz bastıgımda hırıltı sesi geliyor ön taraftan ama klima kapalıyken ses yok ? Ses sanki turbo arızalıymış gibi gaza dokundukca geliyor
Klima ile turbo arasinda bi bag yokki. O dedigin bndede var buyuk ihtiml klima motorunun balansiyla ilgili zamnla olabilecek seyler. Bnim icin tek motorun sesi onmli. :)
Lastik havalarini 2.6 bar yaptigim zaman arac cok sert oluyor havasini dusurdugum zaman agriza isigi yaniyor .sizler kac barlik hava basiyorsunuz.
ben her daim soğuk lastiğe 2.6 bar basıyorum
lastik Conti Sport Contact 5 yürüyen H&R Coilover orj. halinden daha konforlu
ama bridgestone gibi lastik ve yay ile 2.6 bar basınçta araba çok sert oluyordu