..........
Printable View
..........
Stock Gt nin tekerde yaklaşık olarak kac hp vermesi gerekir ?
207Rc den çok fazla fark olmaz diye düşünüyorum reçete belli..
Not:Orhan'ın bahsettiği Can ben değilim:D
Herkese selamlar,
Adım Bulut Efe. 208 gti sahibiyim. Foruma yeni üye oldum sayılır ama bayağıdır takip ediyorum, özellikle bu başlığı :) Anladığım kadarı ile çoğu kişi facebooka kaçmış ancak ben gene de buraya yazayım dedim :) Uygun bir zamanda Ankara'daki arkadaşlar ile de tanışmak isterim ve fırsat olursa diğer şehirdekiler ile :)
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz.....
Merhaba arkadaşlar R56 Cooper s var araçta sadece downpipe var gerisi stock. Araç rolantide hafif bir düzensizlik var ve gaza yüklendiğimizde patırdayıp kesiklik yapıyor herhangi bir arıza ışığıda yok ama sorun ne olabilir
Sonuncu GFB DV+ isteyen varmı. Sıfır kullanılmamış. Bütün 1.6 THP motorlar için. :)
Forge filtre borusundan arıyorum,custom yapan veya elinde olan varmı?
http://i57.tinypic.com/qsnpja.jpg
Ahmet fidan kardeşim fidan egzost
Selamlar,
Listede 9 numarada adım kalmış. Satalı çok oldu kaldırmak daha doğru olabilir.
Selamlar tekrar,
Deniz
arkadaşlar hepinize merhaba. bu hafta rcz 200 için pazarlık yapıcam ancak ankarada thp motordan anlayan bir usta tavsiyesi verebilirmisiniz.birde bu araçla ilgili özellikle dikkat edilmesi gereken noktalar nedir, kronik sıkıntısı varmıdır? saygılar...
Bence servise goturun expr. Yaptirin ne var ne yok soyluyorlar zaten
Merhaba,
Aynı şekilde RC aracımda p0087 hatası alıyorum araç 2 bin devri geçmiyor, arızayı silince veya kontağı kapatıp açınca düzeliyor ama gaz tepkimelerinde yavaşlık hissediyorum. Arızayı silsemde bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor.
@aldatmaca arkadaşım bu sorunu benzin basınç pompasını değiştirerek çözdüğünü belirtmiş, acaba pompanın dışında başka bişe olabilir mi ? ***** pompa baya pahalı bir parça ancak sorun buysa mecbur değiştireceğim. Pompadan olduğunu daha net anlayabileceğim bir yol varmıdır arkadaşlar ? fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler