AFR biraz fakir geldide 12.5 13 civarı görünüyo ondan sordum
Printable View
Abi stock yazilimda normal sanırım. En az 10 rc de stock yazilimda ayni. Meraktan ozellikle bakmistim degerlere.
3, 5 rc nin daha degerleri var elimde aynı.
Sanırım stock yazılımda degerleri 14.5 ile 15.5 e ayarlıyorlar üstüne veya altına inmemesi acısından ama gazlayınca degerler kendini 13.5 lara çekiyor ortalama. Üstlere cekmeye çalısıyor daha 14.7 lere ama gazlayınca izin vermiyor sanırım.
Arkadaslar P0118 arizasi ne oluyor? Hararet gostergesi kafasina gore oynuyor. Ama motorun sicakligi normal.
AFR benim soğuk rolantide tam 14.5, sıcak rolantide [14.75-14.90] aralığında
yol testlerimde ölçtüğüm min 10.0 max 29.4 :)
Soğuk rolantide araç bir muddet yuksek devirde çalısır buda afr yi birkaç rakam aşşagı çekebilir orası normalde
Gazladıktan sonraki degerlerinde cıkardığım normal değil.
Torque pro da bağzı kadranlarda bilirsin max ve min değerleri alır ve gösterir. Yani bu demek degildirki belli bir süre 10 afr de yürümüş, sadece anlık olarak vites değişiminde falan 10 afr yi görmüş buda demek oluyorki hava sürkilasyonu coolerdan dolayı iyi olmadıgı için anlık olarak zengin olarak ölçmüş oksijen sensörü. Önemli olan sabit değerlerinin genellemesi'nin ne olduğu stock yazılımda genellikle 13 ila 14 arasında gider. Custom yazılımda da gazlandığında en sağlıklı degerler 11 ila 12 arasıdır 11.5 en sağlıklı degerdir.
Yağtığınız eklemeleri torque den video alıp koyarsan çok daha yardımcı olurum mesela benim eklediğim video ya bak anlık olarak en düşük değet 11.4 olarak gözüküyor vites değişiminde stock yazılım + araçda yazılım olmadığı halde lag da yapıyor.
Video eklersen anlamamıza dahada yardımcı olmus olursun. Kadranlarıda dijital yapıp sayılarınıda az tutarsan cok daha hızlı anlamamıza yardımcı olur resimle klavye rakamlarıyla olcak iş değil cunku aa budur diyemeyiz. hangi devirde ne gelmiş gitmiş görelim 208 gtı da. 207 RC deki veriler koyduğum videodaki sekilde stage 3 dolanımlı stock yazılımlı 4 RC de de değerler aynı.
Deneyerek görülüp Tamamen bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.. Sıfır ego..
ilk fırsatta video çekmeye çalışacağım, daha iyi analiz yaparız.
Eskiden ne güzel takip ediyordum konuyu hepten karışmış ortalık :)
Selam iyi akşamlar bu 207 için focalin on taraf için olan
setini kullanan varmı yorumu nasıl bırde satan varmı sıfır jbl ses sisteminde onleri focal yapsam nasıl olur
207 rc vites halatı ve halatı tutan parçayı değişen oldumu acaba ?
Bide benim araç pinpon topu gibi zıplıyo yolda bu araçlarda en konforlu kullanılacak yay hangisidir benim araçta kırmıZı eibach marka yay var
Sekme olayı genel anlamda amortisörden kaynaklı oluyor..***** yay takıp oem amortisörle devam ediyoruz ama yanlış.ya %50 sertleştircez ya coil takıcaz yada koni blins amortisör kullanıcaz..eibach gayet güzel..gidip H&R ye parçalanmaya gerek yok..
halat konusunda bişe diyemiycem hiç sorun yaşayan yada değiştiren duymadım..sadece buz tuttuğunu biliyorum rusyada :D
slm arkadaşlar. gfb dv lazım acil. elinde olan satmak isteyen ulaşabilirmi?
Müzik dinlerken gözlerinin içi parlıyor, gelecek vaadediyor :D o ışığı gördüm sertaçda, gözleri dolmustu ama olsundu :D