Merhaba; 2007 model'lerde sente problemi ve ön konsolda kabarmalar gibi kronik problemler olduğunu bende duymuştum. Siz şanslı kesimden olmalısınız :)
Aracı sigortacım dahil heryerde sorguladım(şase, motorno, plaka vs.), Bir arkadaşıma şase no ile yetkili servisten bilgi alabilirmiyiz diye sorduğumda "bilgi vermezler" diye yanıt aldım, denemekten zarar gelmez onuda gün içerisinde sorgulamaya çalışırım :) Bende 6 aydır araç arıyorum. 3 yıldır 207 THP ile ilgileniyorum.
Araç bu;
Peugeot 207 1.6 THP GT 2008 Model 28.000 TL Sahibinden sat
Makyaj olarak eksikleri var güzel detaylı bir testin arkasından kriterlerimizi geçerse hayırlı olsun diyeceğiz inşallah :)
18 yaşımdan beri çoğunlukla honda kullandım. İlk kez pug sahibi olacağım ve bu bir THP :) Expertiz olarak güvendiğim kurumsal bir firma var oraya götüreceğim ve ekstra başka biryere götürmek istiyorum.
Benim için çok önemli olan THP motordan anlayan birine götürmek. Bu konu hakkında çok acil bilgiye ihtiyacım var, inşallah burda çözüm bulabiliriz çünkü en büyük bilgi kaynağım techturkey.com :)
Birde kompresyon değerleri kaç çıkması gerekiyor?
Turbo basınç, yağ basınç vs. ortalama ne civarda oluyor?
Beni zor durumda bırakacak hata kodları nelerdir? Konuyu hemen hemen okudum (1150.syf'dayım :))
Çok fazla soru sordum, biraz heyecan, biraz merak, birazda korku kusura bakmayın :)