o da yapılabilir ilk aklıma gelenlerden biri o olmuştu ;)
Printable View
groupe-m kullanan type-r sahipleri ingiltere gibi sürekli yağış alan bir ülkede bile su problemi ile karşılaşmadıklarını belirtmişler zaten altında tahliye yeri var su alsa bile tahliye olur bana en mantıklı groupe-m gibi görünüyor kaputu delmeyede gerek kalmaz bu şekilde
özgür intercoolerin var 6 lt, hayvan gibi soğutuyo o zaten, delme olm gereksiz yere.
soğuk hava dediğin nedir ki, sen hiç bi zaman o günkü hava sıcaklığından daha düşük sıcaklıkta çekemezsin.
IAT sıcaklığınızı takip edin ne demek istediğimi anlarsınız.
arkadaşlar soyle bir sorunum var yuksek hızda viraja girdiğimde apex noktasında veya vıraj merkez noktasında yolda cok ufak bi bozukluk varsa tumsek cukur v.s araç hafif şekilde viraj dışına kayıyor hatta sekiyor yol temizse sorunsuz cıkıyorum bunu sebebi ne olabilir yasayan varmı aklıma fazla lastık havası veya amartisör sorunu geliyor ne dersiniz .
Amortisörlerimiz kazık spec olduğunda olabilir mi?
207 RC lerin amortisörleri hiç bir modifiyeye gerek duymadan direk pist te gazlamaya elverişli olduğu için ( hondacıların kulakları çınlasın :D:D) bayağı sert dikkat etmek lazım..
http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-...11611_1776.jpg
işte sehiricinde tamiz vıraj olmazsa tehlıke yaratıyor bilmediğin yolda giriyon viraja bi bakıyon tam apexde tumsek veya cukur bunu sönumluyemiyo amartısor dogal olarak sertlıkden dolayı
dediğine katılıyorum(hernekadar amortisörleri değiştirmiş,bir adet gt pert etmiş ki 160 la virajı alamadık:( )olsamda bu arabada benim gördüğüm gazı eksik etmiceksin lastiğine güveniyosan esp yi kapatıcaksın ;) viraja girdinmi gazdan cekmiceksin o konuda cok hassas o yüzden dedim ben burdan herkese koni amortisör ve h&r 5 lik yayla kombinasyon ve yol tutus muazzam bence masallah :) öncekinde orj amo.lara yay takmıstım basarısızdı ;) allah kimsenn rc yada gt sinin arkasını bıraktırmasınnn ;)
Rc nin sağ cam açma çerçevesi soyuldu.ilk başta küçüktü. önemsemedim sonradan baktığımda büyümüş. servise gittim. foto çekip garantiye yolladılar. kabul olmadı. müşteri hizmetlerini aradım, kadın en yetkili benim, garantiye girmiyor dedi. aracım 6000de ve genelde tek olarak ve hafta sonu kullanırım aracımı. garantiden bu parçayı değiştirmek için başka nasıl bir yol izlemeliyim?