uzun yolda rahatlıkda önemli bence;)
Printable View
bugun HKS 76mm cıkartıp yerıne eskı egsozumu taktım. arabanın perrformansı baya bi değişti. 76mm doldurmadıgından devırlerım baya ölmustu sımdı eskısı gibi canlandı.cai nda yerını degıstırırsem bu hafta bı roll denemesı yapacagız arkadaslarla kendı aramızda. farkı görmek ıcın.
o da var tabi,sonuçta saçma bir ses eşliğinde çalışacak araba,ve rölantideki bütün düzeni bozulmuş olacak,ama sadece o değil,bunun trafik içerisinde günlük kullanımda getirdiği zorluklarde var,ayak durmadan debriyajda olacak sonuçta...bu kısa bir özet sadece;hadi bunları da geçtim;yurtdışı fiyatı bile bin küsür euro;buraya gelmesi çok daha fazlayı bulur ki,fiyat-performans ve de yaşatacağı sıkıntıları gözönünde bulunduracak olursak,gerek yok derim ben...
[QUOTE=ErK_aY;1329262]evet en mantıklısını yaptım :D mutluyum yanı sandık motor gelıp konulacagına gt ye. 5 fazla verıp rc ye bındıgıme :icon_tup:[/QUOT herkez bırsey bıldigunı zannedıyor bu sıtede nden forged pıston taktınız dıye neden sıkıstırma daha fazla oldu ve makıne masallah cok ıyı yuruyo zaten sen mete ustayı tanıyosun daha fazk-lasına gerek yok pıstonların lınkını ıstemısler bız wisekodan ozel yaptırıp getıttırdık
Selamlar,
rc ye daha önce downpipe ile beraber 70 lik egzoz yapan var mı?
Remap olmadan boostcut yapma ihtimali var mı?
Bir bilen, yol gösteren çıkarsa şahane olur.
Remap yapmadan egzoz yapmayı düşünüyorum. 70 lik yaparsam sıkıntı yaşar mıyım onun peşindeyim.
Neden 70 lik diye sorarsanız, ileride ne olacağı belli olmaz, devamı gelir bu işin sonra; 70 lik yapsaydım keşke demek istemiyorum.
Sensör yanıltıcı kullandığın takdirde ilk yaptıgın hafta içinde 1 veya 2 kere arıza ışığı yanar, gazladıktan sonra. sonradan kendi sönüyor ve bir daha yanmıyor.
Ankara'da Ferhat arkadaşımızın Lemans'ına yaptırdık turboback eksoz, herhangi bir sıkıntı çıkmadı:icon_tup:
rcnin 228te kesiciye kaldıgına eminmisiniz ?
Bnm gps 227 cruise için 223 diyor..
Arıza ışığı sadece söner ancak arıza aralıklı olarak gerçekleşmeye devam eder, devre kullanırken dikkat etmelisiniz derim..
BoostCut nedir? Turbo'nun kesicisi mi? Bende şu çok agresif olan yazılımda turbo tesisatında birkaç 'yerinden çıkma' oldu.. Stock malzeme tabi..
odur aynen :D Tam olarak atma değil ama kaçak yaratmaktalar.. Zaten anında ses olarak ve çekiş olarak haber ediyor. Vakit bulabilirsem güçlendireceğiz tesisatı..
direk silikon hortumdan devam:D