arkadaşlar denemelik 207 rc arıyom isteyen olursa deneyelim:)
Printable View
arkadaşlar denemelik 207 rc arıyom isteyen olursa deneyelim:)
bende anadoluda deneyebilirim..
206-207 lerle..
avrupa anadolu :):)ortak bi nokta ayarlayalım:)::::)
ileri saatlerde olabilir.. ama 22 den once ben avrupaya gecmem..
dün akşam 12 buçuık gbi bastık yollar iyiyidi ataşehir mcten çıktık kavacıga dogru bastık
mehmet ibizada neler var:):)
FULL diye yeni bir yakıt markası türemiş.. Dün İzmir'de ilk istasyonları şerefine %25 indirim vardı.. Bende de 3/8 PO97 vardı.. Üstünü tamamladım bunlardan.. 72 TL tuttu şaka gibi :D
Full 97 dedikleri yakıttan aldım. Yakıttan dolayı arıza yaşarsam arabamı satın alacaklarını belirten yazı verdiler..
Yakıttan sonra araba neredeyse sekmesiz yürümeye başladı.. 2 günde 200 km ye yakın yol yaptım 1 veya 2 dir sekmesi..
Depo boşaldıktan sonra bunlardan fulleyip denemeyi düşünüyorum.
Nerede ve indirim devam ediyor mu??? :)
arkadaşlar dün gece aracı biraz sıkıştırdım ama öyle abartılı değil tatlı tatlı ve kısa süre :D neyse birden ekranda esp & asr arızası verdi konsoldaki esp tuşu yandı ve kadranda esp uyarı ışığı yandı sonra bir yere uğradım araç 1-2 saat yattı park halinde tekrar bindim baktım uyarı yanan ışık filen yok yürümeye başladım 20-30 mt sonra cart gene yaktı esp yi şimdi bu neden olabilir tahminimce bu akşam aracı çıkarttığımda ışık mışık yanmayacak ve sistem düzelecek (mi) ?
bence arıza var sensorlerde veya beyınde servise uğra duzelmez jant ebatların orjınalmı
Valla Çınarlı'da doğum hastanesinin ordaymış. Benim işim vardı eleman gitti aldı benzini.
3/8 PO 5/8 Full oranlı kullandım tam depo.. Bir sıkıntı olmadı. Bir kere de salt depo alırım denerim sonra da bakarız enjektörlere nolmuş diye.
Ertesi gün filan tekrar dene.. ESP/ASR lambası sadece arıza olduğunda yanar, arıza geçtikten sonra söner.. Hala yanmaya devam ediyorsa, direksiyon açı sensörü en popüler sebeptir GT/RC'lerde.. direksiyonu hızla çevirirken sinyal silecek kollarının ordan göbeğin hemen arkasından hırıltı gibi sürtünme sesi geliyorsa muhtemel bir COM2000 arızasıdır.
aynen bugun bir daha bakıcam geçici bir şeydir diye tahmin ediyorum bende umarımda öyledir gerçi açı sensörü hariç fren müşürü ve zayıf aküde sebep oluyomuş galiba
zeki neredesin yorum yap kardeşim :D
Aynen abi bende oldu fren müşüründenmiş değiştirdik geçti 14 15 milyon birşeydi inşallah seninde öyledir:)
peki zeki sendeki arızada benimkisi gibiydi dimi yani devamlı yanıyormuydu esp ışığı birde fren müşürü arızalı ise fren lambalarınında devamlı yanması lazım değilmi ?
bendeki sürekli yanıyor ama araç stop edilip biraz dinlenince sönüyor 30 mt yürüyosun tekrar yanıyor yani dün gece böyle oldu bakalım bu gece bakacam birdaha inşallah sönmüş olur :D
Sürekli yanan fren ışığımı esp ışığımı?
Abi moralini bozmak istememde kronik olan bi esp beyin sorunu varmış baya pahalı.
Eğer fren ışığında falan bir anormallik yoksa acil bi servise git.
moralimi bozdun zeki :D
esp ışığı zeki fren ışığına dikkat etmedim açıkçası onada bakıcam akşam beyinden değildir heralde diye umuyorum bir arkadaştada gt var ona sordum dün gece abi normal dedi aracı sıkıştırdıysan yarın düzelir dert etme dedi :D
pugun eskısıde yenısıde aynı be :D gazlarsın sıkıstırsın bıyerden patlak verir ertesi gün sabaha söner :D ama o yıne ordadır :D
Ulan arabanın ağzına ediyorum bir tane arıza lambası bir sorun olsun yok arkadaş. 6 aydır arka frenler olmadan gazlıyorum gene bişi yok. Aauhauhhu :D
Arka fren lambaları pedala basmamanıza rağmen yanıyorsa pedal üstündeki pedal konumu sensöründendir. Bu süreklilik arz ediyorsa ESP arızasına da sebep olur. Daha da devam ederse(benim gibi umursuz adamlar mesela :D) gaz pedalı devre dışı kalıyor :) Bildiğin devre dışı :D
Michelin Pilot 3 aldım lastik.. Ve rahatladım.. Artık ses yok.. Ve de son viteste ESP'ye sokamıyorum arabayı :D
daha önce çıtır bir yazılım attığımı söylemiştim bugün ölçme fırsatımız oldu ve sonuç 134.8 kw
araç dynodayken çiğ benzin attı ama nedeni hakkında bilgisi olan var mı?
http://a1107.hizliresim.com/11/7/31/181.jpg
bende çiğ benzini buji zarar gördüğü zaman atıyordu, kontrol ettinizmi?
Biraz beklemiş her motoru ilk çalıştırıp direk dynoluk devirlerseniz biraz ıslak atar ortalık batar, normaldir.
Aslında yolda da yapar. Yüksek süratte birine draft yaptığınızda da kaputa cama gelen partiküllerin sesini duyarsınız çıt pıt diye.. Olağandır.
Merhaba Arkadaşlar,
Arabamı istemeyerekte olsa satma kararı aldım. 5 aylık çocuğumun, araba koltuğu arka koltuğa zor sığıyor. Bagaja bebek arabası hiç sığmıyor. Daha büyük bir araba ihtiyacım doğdu.
Şöyle bir sorunum var. Aracın fiyatı konusunda çok değişken rakamlar var. Piyasayı pek bilmediğim için, gördüğüm ilanların ortalaması bir rakam koydum.
Sizce arabanın piyasa değeri ne kadardır?
Arabam Le Mans. İskender usta'da yaptırdığım, orjinal qtp cutout lu turbo back egzoz var. Bir de s3 dv var. Kalan herşey orjinal. Değişen veya boyanan parça yok.
Bir yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu biraz böldüm kusura bakmayın.
bugun aracı çıkarttık ve esp ışığı sönmüştü biraz sıkıştırdım ama tekrar yanmadı :D
etuners in forumunun adresini veriyorum.İngilizcesi olanlar orada da sorularına veya merak ettiklerine cevaplar bulabilir..
Etuners Tech Support • Index page
r56 lar için turbo manifoldu çıkmış..
Turbo Exhaust Manifold R55 R56 R57 - Way Motor Works
Düzellti m..
Etuners Tech Support • Index page
Ohannnes ; :)
Peugeot 207 GT / Rallye 1.6T - Stage 4 (300 hp) - big turbo kit + upgraded pistons,rods - No 005
Performance results
Maximum power: 300 PS @ 5600 RPM (with constant power at 280 PS from 4500 RPM to 7000 RPM)
Maximum torque: 450 Nm @ 4500 RPM (with 260Nm @ 7000 RPM)
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=320
tatil bitti sanırsan özgürüm:D