ön balatalar 117 arka balatalar 120 tl orijinal.
Printable View
arkadaslar 1 sorum var. orj. dv ve acık hava filtresi varken filtreden caf cuf sesi geliyor onu biliyorum. peki s3 dv ile acık hava filtresi varken. caf cuf sesi gelmiyor fakat aarac devirlenirken felaket bi emiş sesi cıkartıyor sizlerdede öylemi. :S kafam karıstı borularda fılanmı sıkıntı var şişince kacırıyor gözle birsey görünmüyor çünkü
evet s3 dv kullananlar çaff çufff sesinin az geldiğini söylüyorlardı
temizle temizle iyi olur bro;)
ya normalde orjınal dv ile acık hava filtesinde caf cuf sesi geliyor gazı doldurup bıraktıghında yıne nefes cekıyor gazı doldururken. s3 dv de gazı doldurup bırakınca cafcuf sesı hiç bir sekilde gelmiyor. ama önceden gazı doldururuken nefes alış sesı ne sekıldeydı onu hatırlamıyorum. kacak göçekmi var çözemedim.
senin arabanın yürüdüğünü ne zaman görücez erkay :D :D :D
60bin de başka bir kontrol amacıyla kelebeği sökmüştük. Pırıl pırıldı. İstanbul'un tampn tampona trafiğinden olabilir mi bu kurumlar?
Arkadaşlar önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım internet yok (laptop ı almıyacağım özellikle)
Kendinize iyi bakın..
Arkadaşlar bizim araçların kapılarının kapanırken çıkardığı sese çözüm bulan oldumu özellikle sağ kapıdan binenler kapıyı kapatırken dan dun ses geliyor..
Cantürk'e coilover yaptırdım basabildiğim kadar bastım daha 5 cm payım varda bukadarına izin veriyor lastikler. Konforu orjinalinden daha iyi diyebilirim:)
Günlük kullanımda çok sert gelenler düşünmesin bence.. (Benim ön lastikler 40 yanak 45 yanakta çok çok daha konforlu olur..)
Kw nin coiloverları vardı bir başka 207mizde o bile daha sertti..
Ama yol tutuş anlamında pek anlamam ona birşey diyemem..
Nasi ya bu heves buraya kadarmi:) eray kabus oldun geve gece:) dip basik degil vurma yok bisey yok pamuk gibiyim sert kullanmam cukura girmem yinede o hazin sonu bendemi yasicam:(
ANTALYALOGY Özgürün cep numarası olan varsa bana bir zahmet özel mesaj yoluyla ulaşabilirse sevinirim
öncelikle tüm 207gt-rc cilere selam olsun 1-2 sorum olucak
1-50-60 ıncı sayfadan sonra kör oldum bi kerede okumaya kalkınca yavaş yavaş inş:D
2-r56 mini nin bazı mod parçalarını kullanabiliyormuyuz ör:jcw egzoz manifoldu intercooler kiti vs gibi yani şu şu model ve parçaları kullabildiklerimiz neler onları öğrenebilirmym
3-şu egzoz olayı tam olarak nedir kat ı iptal edip downpipe yapamıyormuyuz bu araca ve egzoz devamında son susturucuda galiba sensör var bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
umarım soruları mazur görürsünüz çünkü 300 küsür sayfa gece gece okumak hakkaten zor tabiki daha detaylı okumaya devam edicem yakın bi zaman içersinde inş corsa yı satıp 207 gt yada rc almayı planlıyorum biraz bütçeye baglı tabi gt mi rc mi olacagı uygun fiyatlı temiz tavsiye edebilcekleriniz varsa açıgım tavsiyelere teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Mini parcalari vb uyarmi onlardan anlamam. Ama benim arabada kat iptal ve düz boru var. Sensorlere yaniltici takabilirsin veya yazilimla ariza isigini sondurebilirsin. Bende yaniltici var yanmiyor ariza isigim..
benımde arızza ısıgı yanınca araba bı baska gidiyor :D nasıl oluyor anlamıyorum :D aptal benımkı ya :D
bende downpıpe kat iptali düz boru var ışık mışıkta yanmıyor belki benim şansıma belkide yanmayı bekliyor onu bilemiyorum
Ben OBD-2 kablosuyla kat iptali arızasını siliyorum iki haftada bir felan yakıyo :)
Arkadaşlar gün itibari ile aracım satılmıştır. Pek aktif olamadım ama yazdıklarınızı okurken büyük keyif aldım. Aynı şekilde aracımdanda. Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim:)
Maşallah forumun en bereketli konusu olmuş.