Yabancı forumlardan okuduğumuz kadarıyla bizim dv fazla yüklenmeye gelmiyo onun için s3 dv öneriyorlar peki bu sorun forge dv ile çözülemez mi?
Printable View
Yabancı forumlardan okuduğumuz kadarıyla bizim dv fazla yüklenmeye gelmiyo onun için s3 dv öneriyorlar peki bu sorun forge dv ile çözülemez mi?
S3 DV 160 tl gibi bir rakam zaten gerek yok forge ye bence.Değiştirin gitsin...
Ankara da bir buluşma ( ya da herkeze eşit mesafede başka biryer) ayarlayalım da.
Toplu foto çekelim, tanışalım , kaynaşalım ,rollingler yapalım hehehhe..(ciddiyim)
Tabii mümkünse benim intercooler geldikten sonra olsun :cool::cool:
ankarada buluşma olursa beni de çağırın
206cıyım çok yalnızım
:hahaha: eline sağlık kanka
beyler istanbul da tamamiyle standart, ellenmemiş, mıncıklanmamış, az km de, deposunda bir süredir 97 oktan benzini olan, yeni gelin bi 207rc var mıdır? :D
varsa maslak paşaoğlunda dynoya çıkarabilirmiyiz acaba?
benimkinin gücünü doğru hesaplamaya çalışıyorum..
gönüllü arkadaşa bir depo benzin benden..
RCpower bende standart rc lemans var cıkartalım 1 depo benzin istanbula gelmek icin yeter bana:D
ARkadaslar son susturucu alacam supersprint remus greddy Hks vs ne tavsiye edersiniz sesleri ne farkediyor. Hks hi power subaru gibi boxer sesi veriyormus dogrumu ? :D
Cidddiyim dostum :D valla süper olur ama bu hafta sonu diilde önümüzdeki haftasonu olur mu?
Şimdi tufan söyledi standart rakamlar
Krank 186
Teker 160
Tork 242
Görünüş göre bendeki kazanç çok az
Ya da bu pasaoglu tamamen saçmalıyo
en iyisi yol dyno'su orjinal sıhhatli bir rc ile dene bence ;)
valla can su an pasaogluna göre krank 200 yer 170 tork 294
ama bu degerlere bakacak olursak tam emin olamiyorum
En iyisi roll da belli olacak dediginiz gibi
Bi bulusma ayarlayin gelirim tanisalim
paşaoğlunun KW X 1.40= yaptığınıda unutmayın..
Paşaoğlu 200 HP diyor ise 194 HP ye denk düşer yani 142.8 KW..
ölçüldüğü hava sıcaklığı aşırı besleme araçlarda daha önemli bir husus. Tabi arabanın dyno üzerinde arıza ışığı yakmadan kendini koruma moduna alması(fazla basınc ve dolayısıyla fazla ısınma) nedeniyle de gücün düşük çıkmış olabilir.. Bu ihtimalleride düşüünüp kıyas yapmak lazım.
Peugeot 207 RC Rallye nin tanıtım videosu ;
http://www.dailymotion.com/relevance...rc-rallye_auto
Peugeot Sport, ürünleri sayesinde 1970′lerinden sonundan itibaren rallilerin içinde güçlü bir şekilde yerini korumaktadır. Özel katılımcılar için uzun yıllardır hem asfalt hem de toprak yarışlarda otomobiller hazırlanmıştır. 104 ZS, Samba Rallye, 205 GTI 1.6, 205 Rallye, 309 GTI, 106 XSI, 106 Rallye, 106 S16, 206 XS ve artık 207 RC Rallye.
207 RC Rallye, Peugeot Sport’un geliştirdiği 207 yelpazesinin dördüncü modeli olacak. Pist için hazırlanan iki model ve ralli için hazırlanan S2000 projesinden sonra, şirketin son ralli otomobili bir çok güzelliğini içinde barındırıyor.
207 RC Rallye, Peugeot Sport’un ve Stéphane Sarrazin ev Bryan Bouffier gibi sürücülerin tecrübesi karıştırılarak hazırlandı. 207 RC Rallye, normal üretim bir THP (Turbo High Pressure - Yüksek Turbo Basıncı) motor kullanıyor. 1,6 litrelik turbo motor BMW grubu ile birlikte geliştirildi ve halihazırda pist yarışlarında kullanılmakta.
Motora, altı ileri düz vites kutusu, Magneti Marelli Sport elektronik sistemleri ile arkadaşlık ediyor. Frenlerde ise geliştirilmiş soğutma ve daha fazla sağlamlık sunan bir ürün kullanılıyor.
207 RC Rallye 180 beygir güce sahip ve sadece 1,120 kilogram. R3 Kategorisine homogole edilen otomobilde, kurallar gereği önemli bir güvenlik özelliği olan kaynaklı takla kafesi bulunuyor.
207 RC Rallye, kategorisinde hem asfalt hem de toprakta yarışmak için tasarlanmış ender otomobillerden birisi. Değişim çok hızlı, kolay ve ucuz. Sadece amartisör parçaları, ön frenler ve korumalar değiştiriliyor.
207 RC Rallye’nin geliştirilmesineki asıl amaç, yarış masraflarını oldukça aşağı çekmek. Aslında, öncüsü 206 XS’den daha ucuz. Asfalt kit ile beraber 207 RC Rallye 20,500€’a satın alınabiliyor. Toprak kit için ise vergisiz fiyat olan 5000€ ödenmesi gerekiyor.
Birazda nostalji 206 GTi reklamı..Güzelmiş...
http://www.dailymotion.com/relevance...ot-206-gti_ads
Özgür zaten ben downpipe+komple egzoz yapcam cat fln iptal yani ama son susturucu ne takayım diyorum. Sende ne var son susturucu ?
Birde benim araçtamı sorun var bilmiyorum ama aracı alalı tam 3 ay oldu. klimayı 5 kez denedim hiç birinde sogutmuyor focus var bizde yeni kasa o buz gibi yapıyor ama bu resmen sogutmuyor . sizde durum nedir garantiye sokayım mı servisten bununla alakalı .
Birde turbo basınc saati ne kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz ?
Ne kadar fiyatı Borla s type birde kaçlık ?
Bizim araca 60 lık komple potsuz krom yeter mi?
70 likte galiba potsuz olmuyorda krom dirsek koyuyorlar?
birde downpipe neye göre yapıyorlar çeşit çeşit diilmi bunlar ?
Şimdi bana göre araçla ço oynamıyacaksan bizim standart egzos sistemi cat-back olarak gayet yeterli 57 mm zaten..Buna down-pipe ve son susturucu gerekiyor.
Borla 60 mm girişli..Buyur fotolar http://www.techturkey.com/forum/show...=28480&page=10
Fiyat borla+devil uç+işçilik : 825 verdim ben.Borla 350 usd devil uç 80 euro..
çip yaptırcam cai takıcam egzoz yapıcaktım stage1 oluyor yani yeterli mi 57 mm ? Downpipe da yapacam gerçi. 70 mm de negatif etkisi olmaz mı? birde 57 mm orj ama potsuz diil krompotsuz cok rahatlatıp beygir vermez mi araca ?
fotolar cıkmıyor iş yerinde ama googledan baktım güzel.
http://www.youtube.com/watch?v=7YegUGgrL_s yurt dışında 207 gt modlayan var ;)
filtrenin yeri ne kadar dandik dicektim kaputtaki scoop'u görene kadar:D
fiber kaputta 10 numara olmuş :D
0-400 14.89 :D puahahhahaha çok kötü bea :D
Bu Video nun nerdeyse aynisi corsa opc icin vardi.363 hp olarak..
bence oda o hp ye gore gitmiyordu. 0/400 14.3
http://www.youtube.com/watch?v=QMisrFWREaY