araba standart değildi .. filtre egzoz ve btg nin adını hatırlamadıgım bir firmaya yazdırdığı yazılım mevcuttu
Printable View
merhaba ılave garantı peugeot turkıyede yok anlasmalı sıgorta fırmalarının yaptıgı kasko benzeri sadece senın aracında surucu hatalarından kaynaklanmadıgı belli olan hasarları karsılayan sigorta paketleri mevcut ama işe yaramaz sartlası cok sacma arastırmısdım bı ara selamlar
Anlık tüketim değeri olarak 5-5,2 lt leri yakaladığını bahsetmişsin sanırım.Doğrudur, ben de anlık tüketim olarak 5 lt civarı yakıyorum 90km ile seyir ederken.Ama yol bilgisayarı yalan söylüyor:)Cebinden çıkan rakamla alakası yok o tüketim değerlerinin. Ortalama yol tüketim verilerini dikkate almamız lazım.
Ben 4500km. mesafenin ortalama verisini tuttum 7,6 lt. 350 km.lik mesafenin de tüketim değeri şu an 6,5lt.
Geçen hafta Antalya'ya gidip geldim.Hiç dur kalk yapmadan şehir içine girmeden 5,8 lt(180 km. mesafe) yakıt tükettim.
RC ve GT şanzıman oranları aynı mı bilen var mı?
Son zamlardan sonra hepimize birer tane alalım bundan... :p
http://ak.cdiscount.com/pdt/9/0/9/1/f/42LC2966909.jpg
[QUOTE=Antalyalogy;728240]Son zamlardan sonra hepimize birer tane alalım bundan... :p
http://ak.cdiscount.com/pdt/9/0/9/1/f/42LC2966909.jpg[/QUOTE
kardeşim güzelmiş almak lazım :o
Özay,
bu 2. vites dişlisini bizm araçlarda garantiden değiştiriyorlarmı yeni versiyon ile( ***** yüksek devirde cartlama yapıyor)??
Hehhehe biliyodum ağzının suyunun akacağını ;);)
http://www.cdiscount.com/juniors/jeu...01209058-_-N/A
22 eyro fiyat da fransızca bilen adam lazım .Bulun alalım toplu bir şekilde...
Bugun araba icin konustugum adam da 5 tane GT sahibi taniyorum hic birinde boyle bir problem yok, sehir efsanesi falan diye anlatmaya calisiyordu.. :D
RC ile GT arasinda direksiyon,koltuklar farkli, cam tavan opsiyonel, sanziman oranlari farkli yazildi yukarida, motordaki yazilim farkini biliyorum, suspansiyon olarak ne fark var acaba ? Ve baska yazmadigim bir fark ?
Cok soru soruyorum ama.. :o
Ben istanbul tek otodan 25 martta 32.500 e aldım 994 no lu lemans aracı :D Zaten sondan 2. falandı.kalmadı tabi. bu paray böle bir araba zaten su anda 40.5 olmus zaten rc :D
nerdesiniz arkadaşlar kimse yok kaç günden beri?
bizim araçlarda turbo timer'a gerek varmı?
Timer a gerek yok bildigim kadarıyla su sogutmalı oldugu icin die okumustum.
Zaten gerek bile olsa son 1 2 km de sakin kullanıp 15 20 sn beklersen gene gerek kalmaz.
Benim sorum şu: Ankaradan kırmızı bir gt sahibi arkadasla tanıstım dun Mustafa isimi mus plaka. modifiye etmiş şaşmazdan nevzat ustaya 70 lik potusz krom egzoz ve downpipe 700 tl civarı.
Ayrıca hks bow custom cai ve ortadaki boruyuda metal yaptırmıs yani bow un oldugu metal ortadaki metal ve cai ninki emtal orasıda 400 tl. sizce fiyat nasıl ?
Ustayı duyan oldumu işçiliği nasıl acaba ?
Birde Ben önceki a3 1.8 t aracıma aem digital basınc saati almıstım calısmadı arızalıydı hks nin analogunu aldım memnundum. boost gauge olarak ne tavsiye edersiniz ebayi beklememe gerek var mı tr de kaç tl civarı fiyatlar? Teşekkürler...
ilgi çekici derken :D
Ben Mustafa ile geçen hafta tanışmıştım. Anladığım kadarı ile downpipe boostcut a sebep olmuş, blowoff u da takınca basınc altnda arıza yakıyormus, yanıltıcı bişey takmışlardı galiba
downpipe'la basınç baya artıyor ozaman boostcut yapacak kadar?
3'' galiba fazla arttıryor basıncı. Milltek'in sistemi de 2.5''. Tabi bu boostcut olayı benim Mustafa'nın anlattıklarından çıkardığım Doğukan.
2.5 kaçlık boruya denk geliyor Can,65 falanmı?
Evet abi....
tamam ozaman bizlik sorun yok o kadar büyük downpipelara gerek yok 60 lık yeter:)
Gel beraber yaptıralım :)
Bende bu garanti takıntısı varken önümüzdeki bahara kadar yapacağım iş arabanıza yaptıgınız değişiklikleri görmek için gelip sizle denemek olur ortak :) Şimdilik ii kötü gidiyor nasolsa. Ama downpipe üzerine de bi yazılım yaparsan baya canavar olur senin alet.
Evet benimde istedigim bu. takipteyim.
Şu an için buna bütçe ayıracak durumda değilim ***** tatil vs,ama benle beraber downpipe yaptırmak isteyen olursa daha ucuza yaptırabiliriz 2-3 araba aklınızda olsun.
PUG mod ile uğraşan herkeze http://tokihasanaga.com/images/stories/alkis.gif
Valla ben yaptırırım ama güvenebileceğimiz birisi olsun birde hks de bagajda duruyor onu taktırcam cai yaptırcam bunlar bitince yazılımı buna göre yaptırırız.
oo girmeyeli baya artmis muhabbetler