vogtland yay 106 GTI da bende kullandım harika bi ürün tavsiye ederim ayrıca ömürboyu garantisi olması lazım..
Printable View
eibach 5cm kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım tavsiye edebilirm.
Arabanın orjinalinden daha mı yumuşak oluyor vogtland la ?
207 zaten çok sert bir araba,dahada düşürerek yumuşamaz aksine sertleşir,iyi bir yol tutuş içinde gerekli olan bu;)
207RC ve 206RC lerdeki şanzımanlar aynı, 206rc için quaife kilit var
yazılıkm yaptıran artsada biz de yaptırsak daha once a3 1.8t ye chip yaptırmsıtım araba bambaska birsey olmsutu ondan bu sefer sabırsızlanıyorum :)
özgürüm hafta sonu video falan olayına girmedin mi?;)
varsa yeni bişeyler paylaşda izleyelim biraz:D
ahh o şanızman yokmu dizayn eden mühendisin kafasına düşsün inş
Allah o mühendisin 2.vitesini kırsın kökten:D
6'yıda koymadıgı için ayrıca beddua ediorum.
http://www.sahibinden.com/2009_pevge...=peugeot%20207
bu bizim siteden biri değil dimi arkadaşlar?
ben seviyorum şanzımanımı özellikle uzun 2yi bir de 7700 dönünce gayet iyi. dalga geçtiğimi sanmayın gerçekten seviyorum. ama 6 olsa bi de hayır demem
Arkadaşlar sitede yeniyim ***** Toplantılar oluyor mu rc ciler veya diger arkadaslar falan ankarada bir toplansak tanıssak fikir paylaşsak bu pazar süper olur ?
ah bu sanzıman ahhhh :(:( 5.vites dişlisini değiştirerek son sürati uzatalım diyorum ben:) ayrıca bi short shift olsa hiç fena olmazdı ;)
hakkaten bi toplantı yapsak süper olur yaa...ben esk teyim ama ist ve ank toplansa süper olur 20rc fln düşünemiyorum ben;);)
Arkadaslar 207 GT ve RC'lerinizin sehiri ici basincaki ve basmayincaki tuketimleriyle sehir disindaki tuketimlerini bana buradan veya PM ile yazabilir misiniz acaba? (ortalama litre/100km seklinde lutfen)
Kitapcik verileri, sehir disi 5.6LT/100km, karma 7.0LT/100km, sehir ici 9.3 LT/100km..
Tesekkur ederim.. Bugun baktirdigim arabanin sahibi 50lt benzin ile 350km gidiyorum dedi..arik hesapta mi yanlislik yapti yoksa hic sakin gitme bir aliskanligi olmadigindan mi bilmiyorum 14.2 litre/100km eder..
Genel olarak bir istatistik cikariyorum su an.. Normal kullanincaki tuketimi nedir diye..
dün ben ortalama 5.6 yı gördüm ama genelde şehir içi 9 lt civarı uzunyolda ise 7.4-7.6 arası deişiyo ;)
gt yle hemen hemen 5-5.2lt yakalamıştım akan trafikte 50-60 , 80-90lı kmlerle gidince. Tabi biraz azınca 14-15lere yükseltmekte mümkün :)
İzmir Bursa arası gidiş dönüş 700km cruise ile 100km/h sabit ortalama 6.5 lt/100km yaktım.
Sehir içi değişken bi kavram, akıllı uslu gidersen akan trafikte 6lt leri yakalaman çok normal. Ama karma olarak şehir içi benim ortalamam 8.5-8.6 arası.
Bende 3500 km de 9.8 yakmısım şöle söleyim. cevre yolunda genelde işe 130 km ile gidiyorum egime göre 8-9 litre yakıyor 90 ile gidersem 5.5 6 ya apagaz gidersem 20 litre oluyor tabi :D
S2000 den sonra hiç yakmıyor die söleyim :D 50 tl lik benzine genelde 220 km civarı sehir ici gidiyorum otoyolda 90 la gider daha da az yaktırırım vicdanıma kalmıs :D
Lafı geçmişken bu haftasonu ankarada 3 -5 kişi bile olsak toplanalım laflayalım ?
Hanım kullanınca şehir içi 8.8 - 9 lt arası ben pür dikkat kulanımda 7-7.5 lt.Uzun yolda 6 lt ler çok rahat görülüyor.1-2-3 tapa gaz da 15 oluveriyor hemen :)
meraba arkadaşlar bursada oturuyorum adım uğur! rc lemans sahibiyim 8ay oldu aracımı alalı 27500km oldu! ankara bursa arası 1depo gidiş 1 depo dönüş 450km den 900km toplam sanırım:) ortalama 140-160 bazı yerlerde 210 bı kac yerdede 228 5 limitör! sanırım cruise kontrolde makina daha az yakıo! cruise almadan 100le gidilmio bu aletle:):) Aracımdan çok memnunum! yaptığınız işlemleri takip ediorum fakat garanti olayından şuanlık bişey yapamıorum! bu arada 2 yıl garanti olayından sonra bizim makinalarda artı garanti olayı varmı?? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim herkese ii forumlar!!